Meklē blogā

Oriflame NoveAge Bright Sublime

Sveicieni šodienā!

Guvu iespēju izmēģināt paris Oriflame produktus, no NovAge sērijas, kura ir paredzēta visiem ādas tipiem, kuru pamatā ir dabisku augu iedvesmoti produkti, dermatoloģiski testēti. Kā arī šajā mazajā testā piedalījās mana draudzene, kurai ir normāls ādas tips. Nove Age Bright Sublime sērija ir tā, kas palīdz cīnīties ar pigmentācijas pleķiem, man tie nav tik izteikti, kā draudzenei, kurai iedevu vienu no produktiem.
NovAge Bright Sublime ir augstas klases ādas kopšanas sērija, kas īpaši izstrādāta, lai samazinātu pigmentācijas plankumus, izlīdzinātu ādas toni, kā arī sniegtu ādai mitrināšanu, izlīdzinot krunciņas
Personīgi man īpaši svarīgi priekš sejas ādas attīrīšanas līdzekļa ir tas, lai nerastos velkoša sajūta, patoloģisks sausums, jo tas ir tas, ko vislabāk var sajust tieši normālas ādas īpašnieki - tāpēc putojošo attīrošo līdzekli testēja tieši mana draudzene.

NovAge Bright Sublime ādas toni izlīdzinoša želeja sejas mazgāšanai



Īpaši efektīva želeja sejas mazgāšanai ar patentēto Multi-Bright tehnoloģiju un gardēnijas augu cilmes šūnu ekstraktu. Pakāpeniski izlīdzina ādas toni un padara pigmentācijas plankumus mazāk pamanāmus. Bagātīgi putojošā formula dziļi attīra ādu, piešķirot tai svaiguma sajūtu un matētu izskatu. Ar maigu aromātu
Sejas mazgāšanas želeja ļoti labi putoja, notīrot ādu no netīrumiem, kā arī kosmētikas paliekam. Mazgāšanas zelejas aromāts ir viegls, neuzbāzīgs, patīkams veido vieglas, bet blīvas putas. Mana draudzene šo produktu lietoja katru dienu, protams, ka es viņu neinformēju, ka viņš var mazināt  pigmentācijas pleķus, jo būšu godīga- pati tam neticēju. Tomēr rakstot šo atsauksmi apjautājos par šo jautājumu un viņa ar izbrīnu atzina, ka pigmentācijas pleķi ir mazliet gaišāki, kā arī sejas tonis kopumā ir uzlabojies. Sejas mazgāšanas laikā un pēc tās netika novērots ne sausums, ne sejas vilkšanas sajūtas. Kā pa izbrīnu jāsaka, ka produkts ir labs un darbojās.

Savukārt seruma iedarbības vislabāk spēju novērtēt es, jo ja tas darbojās arī manam taukainam ādas tipam, tad noteikti derēs arī normālai un kombinētai ādai. Tieši tāpēc serumu uzņemos izmēģināt es pati,  jāsaka, ka manā kosmētikas apritē nonāk dažādu cenu kategoriju serumi - tāpēc man ir ar ko salīdzināt savus novērojumus.

NovAge Bright Sublime ādas toni izlīdzinoša esence



Efektīvas iedarbības esence ar patentēto Multi-Bright tehnoloģiju un gardēnijas augu cilmes šūnu ekstraktu. Tā paredzēta dienas un nakts krēma iedarbības veicināšanai, lai pakāpeniski padarītu ādas toni gaišāku un vienmērīgāku, samazinātu pigmentācijas plankumus un izlīdzinātu grumbas.
Efektīvo iedarbību nodrošina patentētā Multi-Bright tehnoloģija, gardēnijas augu cilmes šūnu ekstrakts un hidroksiskābju kombinācija.
Patentētā Multi-Bright tehnoloģija ierobežo melanīna veidošanos melanocītu šūnās. Gardēnijas augu cilmes šūnu ekstrakts veicina kolagēna veidošanos un arī aizsargā to pret dabisko noārdīšanos.
Hidroksiskābju kombinācija noņem pelēcīgās, atmirušās ādas šūnas, veicina jaunu šūnu veidošanos un palīdz saglabāt ādu mitrinātu.
Serums ir ļoti viegls, to uzklājot var sajust vieglu liftinga efektu, mazliet kņudina sejas ādu jutīgākās zonās tādās kā vaigi, mazliet zem acu rajonā.  Viegla ņaudoņa pāriet pēc kādam piecpadsmit minūtēm.Šo serumu klāju savā vakara rutīnā, lai no rīta pamostos ar svaigāku ādu. Pamanīju vieglo nolobošo efektu, jo mana āda pēc naktsmiera izskatījās svaigāka, tīrāka. Mazliet mazinājās pigmentācijas pleķīšu tonis, tas izbalēja un palika mazāk manāms.
Šo produktu uztveru kā vieglu anti age serumu, kurš kombinācijā ar labu sejas krēmu var sniegt pārliecinošu efektu. Tas, kas iztrūkst ir lielāks mitrinošais efekts, bet kā jau es apzinos, to var sniegt labs sejas krēms.

Vairāk informācijas meklē šeit https://lv.oriflame.com//

Lai jauka diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma