Meklē blogā

Atsauksme: Algotherm AlgoHydra Aqua Re-Source Emulsion & Algoregard Eye Lift Serum

Sveicieni šodienā!

Iespējams, ka lasi šo manu atsauksmi pirmo reizi un neseko manam instagram kontam, kur insta stāstos lieliski var redzēt cik ļoti esmu iemīļojusi Algotherm produktus, kaut arī vel nesanāca par tiem parunāt blogā. Beidzot esmu safokusējusies uz to lai sniegtu pilnvērtīgas atsauksmes, kuras es uzskatu, ka ir iespējams sniegt, kad produkts ir vai nu izlietots pilnībā vai vismaz izlietota puse no  produkta.
Šajā ziemas ādas kopšanā lietoju vairākus Algotherm produktus,  īpaši iemīļoti Algotherm AlgoHydra Aqua Re-Source Emulsion kas ir viegls krēms normālai ādai un Algotherm Algoregard Eye Lift Serum acu zonai, protams izcils un nepārspējams anti age krēms ir Algotherm Marine Life Cream, bet par to parunāsim kādu citu reizi.

Šajā atsauksme fokusā ir šie divi produkti, kurus lietoju kombinācijā, bet devu izmēģināt arī draudzenēm, jo produkti ir ļoti universāli, saderīgi gan ar manu taukaino ādas tipu, gan ar draudzeņu normālu, kombinētu ādas tipu. 

Algotherm AlgoHydra   sērija ir paredzēta dziļai ādas mitrināšanai un pirmo krunciņu novēršanai (+25)  AlgoHydra produktu pamatā ir brūnaļģes Spirulina pūderis, kas ir bagāts ar proteīniem, antioksidantiem un ir pazīstams savām barojošajām un reminerializējošajām spējām. Zaļā aļģe Codium Tomentosum nodrošina tūlītēju un ilgnoturīgu mitrināšanu. Hialuronskābe mitrina. Nesatur parabēnus un fenoksietanolu.


Algotherm AlgoHydra Aqua Re-Source Emulsion ļoti viegla gel veida tekstūra, kas man kā taukainas ādas īpašniecei ļoti patīk, bet arī radīja bažas par mitrināšanu un to vai tā būs pietiekama. Tie kuriem ir taukaina āda  ir pamanījuši, cik forši ir gel veida krēmi, bet daudzi no tiem nedod veldzējuma efektu vai arī ja tas tiek sniegts, veidojās nevēlams spīdums.
Lietojot šo sejas krēmu/gēlu, es to mēdzu lietot gan  no rīta gan vakarā, tad  kombinēju ar citiem produktiem, tas ko es pamanīju šajā Algotherm AlgoHydra Aqua Re-Source Emulsion krēmā
* Viegli iesūcās - gel veida struktūra nostrādāta ļoti labi, neveido kunkulīšus arī  tad, kad uzklāj spf līdzekli un tonālo krēmu.
* Pietiekama mitrināšana -  mitrināšana ir  pietiekama, bet  nav tik ekstrēma, lai nevajadzētu serumu.
* Patīkams visiem ādas tipiem arī normālām un sausam ādas tipam! Tas bija ļoti liels pārsteigums, jo guvu iespēju to uzklāt arī sausam ādas tipam, guvu atzinīgus komentārus par labo mitrināšanas sajūtu.

Manai sejas ādai neveidoja taukainu spīdumu, bet ņemot vērā ziemas periodu tas ir pilnīgi normāli, jo šajā periodā āda kļūst mazliet mazāk taukaināka. Produkts ir lielisks un to iesaku lietot arī +20 g.v grupā, jo šajā vecumā tas būs pats labākais produkts, kas jebkad lietots. Esot  +30 g.v joprojām uzskatu, ka ar šo  sejas krēmu var lietot vai nu  rīta vai vakara sejas rutīnā.

Šo sejas krēmu lietoju kopā ar Algotherm Algoregard Eye Lift Serum  kurš ir paredzēts acu zonai, lai to izgaismotu, padarītu svaigāku un pats svarīgākais nodrošinātu tās jaunavīgu izskatu.
Tas kas vieno šos abus produktus ir zibenīga uzsūkšanās, kas ir ļoti liels pluss, ja tos lieto rīta cēliena sejas ādas rutīnā.
Novēroju lietojot šo Algotherm Algoregard Eye Lift Serum acu serumu:
*Viegla konsistence, viegli iesūcās -  uzklāj un jau pēc minūtes vari klāt  dekoratīvo kosmētiku, jo produkts ir iesūcies, āda mitrināta
*Viegls liftinga efekts - acu zona kļūst stingrāka, tvirtāka
* Izgaismojošās daļiņas -  liels pluss tiem, kuri nelieto dekoratīvo kosmētiku, jo sastāvā esošās mikroskopiskās izgaismojošās pērlītes izgaismo zem acu rajonu padarot to veselīgāku, mirdzošāku un jaunavīgāku.
*Pamodušos acu efekts - labi tiek galā ar vieglu rīta uztūkumu zem acu rajonā, tāpēc šo acu serumu lietoju rīta cēlienā.
*Ērts dozators - dozators ar pipetīti ir ļoti ērts lietošanā, parasti lietoju vienu pilīti zem acu rajonā, tas ir pilnībā pietiekami.

Jāsaprot, ka tas ir ļoti viegls produkts, kuru lietot no rīta puses, vakarā man prasās biezākas tekstūras. Vai es redzēju efektu no šī produkta? Jā, redzēju - acu zona izskatās svaigāka, mazāk tūskaina, tvirtāka. Ko man gribētos vairāk?  Mazliet biezāku konsistenci, laikam tomēr  esmu acu krēmu cienītāja, patīk biezākas, barojošas tekstūras šajā rajonā.
Noteikti iesaku visiem, kam patīk  vieglas tekstūras un labs efekts.

Drīzumā  blogā atgriezīšos pie šīs kosmētikas zīmola apskata  un beidzot aprakstīšu Algotherm anti age krēmu, kas ir pats labākais ko jebkad esmu lietojusi!

Vai Tev ir  favorīti no šī zīmola?

Lai skaista diena
Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma