Meklē blogā

L`Oreal Nutri gold barojošs sejas krēms un maska

Sveicieni šodienā!

L`Oreal laidusi klajā jaunumus, kas var priecēt kombinētas un sausas ādas īpašnieces, šajā vēsajā laikā sniedzot papildus kopšanu un ādas pabarošanu, aizsargāšanu. izmēģināju gan  L´Oreal Paris Nutri Gold Glow Nourishing Day Cream dienas krēmu, gan L'Oreal Paris Nutri Gold Extraordinary cream mask krēmu masku, kas paredzēta uzklāšanai pirms naktsmiera.

Iepakojums ļoti gaumīgs, īpaši dienas krēmam, zeltaini rozā toņos. Katrs no krēmiem ir 50ml tilpumā. Abus šos produktus vieno tādas kvalitātes kā - ātra uzsūkšanās, aromāts, barošana un budžetam draudzīga cena.

 L´Oreal Paris Nutri Gold Glow Nourishing Day Cream



Krēma sastāvā L’Oréal laboratorijas ir apvienojušas ziedu ekstrakta kompleksu un Neo-calcium pilnvērtīgai iedarbībai uz ādu, kas ar gadiem ir kļuvusi plānāka un zaudējusi dabisko toni. Sejas āda nekavējoties gūst noturīgu veselīgu izskatu. Peonijas ekstraktu saturošais krēma sastāvs, stimulē veselīga toņa atjaunošanu sejas ādas virskārtās, padarot to ziedošu.
Manas sajūtas lietojot L´Oreal Paris Nutri Gold Glow Nourishing Day Cream dienas krēmu:
Gel veida produkts, kurš neticami ātri iesūcās manā taukainā ādā, kā rezultāta es atkātoti lasu iepakojumu vai tas tiešām ir barojošais krēms! Parasti tā nenotiek, ja tiek lietots barojošais krēms, vismaz uz manas ādas. Krēms kaut arī ir barojošs ļoti labi uzsūcās neatstājot taukainus pleķus un neradot nevajadzīgu spīdumu. Sastāvā esošie nemanāmie, bet sejas toni uzlabojošie pigmenti liek ādai izskatīties svaigākai, bet man ar veselīgu mirdzumu apveltītai. Viennozīmīgi tūlītēji mitrina, padara sejas toni vienmērīgu. Izmēģināju un atdevu šo krēmu mammai, kurai viņš patīk vel vairāk, jo viņa, kā sausas ādas īpašniece novēro ādas pabarošanu, kas priecē.


Nakts krēms-maska L'Oreal Paris Nutri Gold Extraordinary cream mask, kura nav jānoskalo pēc uzklāšanas, kas savukārt ir lielisks veids, kā lietot masku pirms naktsmiera,īpaši ja ir liels nogurums un nepietiek spēk, kam vairāk, tās sastāvā ir :
Mežrozīšu eļļa un argāneļļa, kas pazīstamas intensīvi barojošo īpašību dēļ.
Imperata Cylindrica ekstrakts, kas pazīstams izgaismojošo īpašību dēļ.
Bišu māšu peru pieniņš, kas pazīstams barojošo un aizsargājošo īpašību dēļ.
Lavanadas un rozmarīna ēteriskās eļļas, kas pazīstamas relaksējošo īpašību dēļ.
Manas sajūtas lietojot šo L'Oreal Paris Nutri Gold Extraordinary cream mask masku:
Ļoti izteikts aromāts, kas gan man patīk, bet var traucēt ja nesaista šāda veida aromāti, pati tekstūra izteikti gel- veida, labi klājās, iesūcās. Šo gelu - masku izjūtu kā vairāk barojošu un dziļi mitrinošu produktu ar kura palīdzību var mazināt ārējās noguruma pazīmes, uzlabojot ādas tonusu un veselīgu tās toni. Maska jālieto divas reizes nedēļā, uzklājot to uz attīrītas sejas un kakla ādas,  uzklājot biezākā kārtiņā izmantoju to kā masku, bet pēc 15 minūtēm notīru pārpalikumus, šī maska nav jānoskalo. Tomēr izmēģināšanas laikā to lietoju nakts krēma vietā, jo man patīk lavandas un ēterisko eļļu aromāts, ko izstaro šis krēms- maska. Patīkama, izteikti barojoša maska ar ļoti vieglu struktūru.


Meklē šos produktus visur, kur tirgo Loreal, tai skaitā, Drogu, Rimi plauktiņos
Cena 12,90 euro, bet bieži manu atlaides, tāpēc ļoti izdevīga cena.

Vai esat jau mēģinājušas Nutri Gold sēriju? Es ļoti novērtēju vieglo tekstūru, kā arī to, ka šie krēmi nerullējās nost no manas ādas, varu teikt, ka tiešām uzlabota formula, jo iepriekš saskāros ar tādu problēmu.

Ar sveicieniem
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma