Meklē blogā

Atsauksme Estee Lauder Double Wear Nude Water Fresh makeup

Sveicieni šodienā

Padalīšos savā pieredzē ar Estee Lauder Double Wear  tonālo krēmu un kā es izvēlējos perfekto tonālā toni.
Esmu mēģinājuši klasisko Estee Lauder Double Wear  tonālo krēmu, kuru izvēlējos internetā pēc sephoras lapā pieejamās ierīces  https://www.sephora.com/color-iq ,kas saucās Color-iq ar kuras palīdzību atradu savu toni, kurš patiešām bija perfekti mans. Veiksmīgs nosacījums ir izvēlēties sev pazīstamu tonālo krēmu no Sephora piedāvātas izvēles listes, tā kā es zinu, kurš no Nars tonālajiem līdzekļiem ir manā perfektā tonī tad tas nebija grūti. Pārbaudīt šo gudro tonālā krēma meklēšanas ierīci aizgāju uz T/C Stockmann, kur pie Estee Lauder stenda bija viņu vizāžiste no Polijas, izteicu domu par konkrētu toni, viņa neticīgi, bet laipni to uzklāja un izbrīnījās, kā var tā sakrist. Tā nu es atradu savu perfekto toni, bet ne perfekto tonālo krēmu. Toreiz oriģinālā  Estee Lauder Double Wear versija mani nesajūsmināja, sāka peldēt pēc stundas, kā uzklāja! Tas likās tik nederīgi manai ādai, ka izlēmu vairs neskatīties uz Estee Lauder tonālo krēmu pusi. Tomēr, diezgan negaidot manā  testa kolekcijā uzradās šī jaunā versija Estee Lauder Double Wear Nude Water Fresh makeup, daudz vieglāka, mazāk blīva bet ar SPF 30 ( ak jā, es esmu Spf fanāte) nodomāju, ka ir jādod iespēja šim tonālajam līdzeklim.

Pāris fakti par izslavēto Estee Lauder Double Wear Nude Water Fresh makeup tonālo līdzekli, tā  jaunāko versiju, kurš sola būt nejūtams uz sejas ādas, dabisks finišs, neveido maskas efektu. Papildināts ar anti antioksidantiem, tas rūpējās par sejas ādu, īpaši pateicoties augļu ekstraktiem sniedz papildus mitrināšanu, kopšanu - priekš dabiski skaistas, starojošas ādas.

* Bez eļļas
*Mitrinošs produkts
* Spf 30
*Viegla līdz vidēja sedzamība
*Neaizsprosto poras
* Bez pievienotām smaržvielām

Kopš ķēros pie Estee Lauder Double Wear Nude Water Fresh makeup testēšanas ir pagājis kāds laiks, tāpēc varu teikt, ka šis ir viens no tiem līdzekļiem, kuru izmantoju lai dotos gan ikdienas gaitās, gan uz kādu pasākumu.
Gribu piebilst, ka tonālais līdzeklis ir patiesi jauks, bet tik ļoti  šķidrs  un plūstošs, tāpēc katru reizi  manevrēju  ar tā dozēšanu. Mīlu uzklāt ar sūkli vai pirkstiem, uzklājot tas klājās plānā kārtiņā, veidojot mirdzošas ādas efektu, bet uzskatu, ka klājums ir vidējs, redzu kā tas nosedz arī poras- tās neizceļot. Pilnībā uzklātais tonālais līdzeklis ir jānostiprina ar pūderi, ja vien tev nav īpaši  sauss ādas tips vai normāls ādas tips tad uzskatu, ka neredzēsi papildus mirdzumu. Pūderis lieliski nostiprina tonālo fluīdu, ļaujot tam veiksmīgi sadarboties ar bronzeri, vaigu sārtumu un izgaismotāju. Ziemas periodam lieliski piemērots arī ja esi taukainas ādas īpašniece, tomēr, uzskatu, ka vasarā, kad āda kļūs vel taukaināka tas nebūs manā top produktu izvēlē. Produkts izskatās labi, ērti un viegli nēsājās, nemēģina izteikti "peldēt" drīzāk, tas ir viens no tiem tonālajiem līdzekļiem, kas pamazām pazūd no sejas ādas, bet nerada nepatīkamu efektu. Noteikti derēs kombinētas un normālas ādas īpašniecēm, kurām no sirds  iesaku šo produktu, kā labu un kvalitatīvu.
Visu testēšanas laiku nemanīju alerģiskas rekacijas vai poru aizsprostošanās, kas ir liels pluss.

Kopumā šo tonālo līdzekli vērtēju kā labu! Nesen atnāca T/C Stockmann buklets, kur  Estee Lauder Double Wear Nude Water Fresh makeup tiek piedāvāts ar atlaidi - 20% vienam pilnas cenas Estee Lauder produktam, tāpēc iesaku aiziet, paprasīt lai piemeklē jums toni, uzklāj to uz sejas. Cik esmu pamanījusi T/C Stockmann pārdevējas ir atsaucīgas un patīkamas.

Lai vieksmīga ši diena
Ilze



2 komentāri

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma