Meklē blogā

Amway NUTRILITE Mellenes ar luteīnu

Sveicieni šodienā!

 Es ļoti mīlu mellenes, vienas no manām mīļākajām ogām, īpaši kad ir to sezona. cik dzirdēts melleņu vērtīgās sastāvdaļas palīdz uzlabot redzi, vismaz tas bija tas, ko es dzirdēju bērnībā un patiesi, tajās ir vērtīgi vitamīni. Tomēr ne vienmēr pietiek iespēju apēst tik daudz un bieži, lai gūtu jūtamu uzlabojumu redzei, kā arī organismam kopumā. Šādos brīžos nāk palīgā vitamīni, kurus izvēlos ar īpašu rūpību, jo man ir svarīgs gan ieguves avots, gan kvalitatīvs izpildījums.
Gribēju padalīties ar testa rezultātiem, kā iepriekš minēju instagram profilā, noteikti padalīšos ar sajūtām un to vai Amway vitamīni ir devuši kādu rezultātu. Šoreiz kā testa objekts bija NUTRILITE Mellenes ar luteīnu un mans mērķis bija uzlabot redzi. Es apzinos, ka sliktu redzi nevar izkoriģēt ar vitamīnu palīdzību, bet kopumā var uzlabot un stiprināt, tāds arī bija mans mērķis.
A vitamīns ir viena no galvenajām sastāvdaļām, kas uztur normālu redzi. NUTRILITE Mellenes ar luteīnu satur augu ekstraktus – mellenes, luteīnu no samtenēm, kas audzēti ilgtspējīgās NutriCertTM audzētavās. Ilgtspējīga audzēšana rada izturīgākus, spēcīgākus augus ar augstāku uzturvērtību. Nutrilite pārvalda visus procesus, sākot no sēkliņas līdz pilnveidei, nodrošinot NUTRILITE produktiem tikai augstākās kvalitātes sastāvdaļas. Kā jau visiem NUTRILITE produktiem, Mellenes ar luteīnu nesatur mākslīgos saldinātājus, krāsvielas, garšas pastiprinātājus vai konservantus.
Testēju visas trīsdesmit dienas, lietojot kā norādīts divas tabletes dienā un ēšanas laikā. Pirmās izmaiņas pamanīju pēc trešās nedēļas, kuras tā arī saglabājās. Izmaiņas ir tādas, ka esot pie datora, rakstot un apdarot citus darbus, kur ir papildus spriedze acīm - izjūtu komfortablāku sajūtu. Acis tik ļoti nenogurst, neizjūtu pārpūli. Ja to varētu tā definēt -acis jūtas atpūtušās, vieglāk fokusējās un neizjūt spriedzi, pārpūli. Uzskatu, ka šādu efektu sniedz NUTRILITE Mellenes ar luteīnu, jo paralēli neko citu nebiju izmēģinājusi.

Noteikti iesaku, ja jums ir nepieciešamība pēc šāda produkta!

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma