Meklē blogā

Vasarīgi aromāti katrai gaumei


Sveicieni šodienā
Forever Classic Never Boring! Tādai ir jābūt šai vasarai, gluži kā Mexx jaunajam aromātam, sulīgam, kā persiki, saldam, kā bumbieri ar mazu devu svaigo mandarīnu un upeņu notīm. Muska un sandala bāzes notis padara aromātu noturīgu un dziļāku, ik pa brīdim uzplaiksni vijolīšu ziedu, lotosa zieda svaigums, piešķirot aromātam papildus ūdens notis.
Šis aromāts ir ļoti viegls, bet noturīgs - rotaļīgi izceļ nēsātājas dinamisko garastāvokli,  Forever Classic Never Boring smaržas mainās līdzi to nēsātājai. Es uzskatu, ka šīs smaržas ir lieliski piemērotas lai tās lietotu vasarā, jo ir tik atsvaidzinošas, bet vienlaikus "ar savu raksturu" līdzīgu, noturīgu kompozīciju vel nebiju pamanījusi veikalu plauktos šajā cenu kategorijā ( cik manīju tās ir nopērkamas Drogās un Douglas veikalos).
S.Oliver So Pure aromāts ir ļoti skaists, dzidrs aromāts, kurš piemērots jaunai, bet par sevi pārliecinātai sievietei, kura apzinās savu skaistumu, ir gatava to izcelt ļoti jutekliskā veidā. Aromāta virsnots ir svaigas, dzidras un tīras - ābola saldums savijās ar citrona svaigumu. Sirds notis ir jūtamas visu aromāta nēsāšanas laiku, uzskatu, ka tās ir pietiekami noturīgas, lai piedotu saldu ziedu niansi aromātam - frēzija, jasmīns un jutekliskais kašmira aromāts. Bāzes nots ar ambru, sandalu un musku piedod dziļumu, bet nedominē, tā ļaujot izpausties aromāta vieglajām, gaisīgajām notīm.
Betty Barclay aromāti pure pastel aromātu sērija ir īsts vasaras emociju sprādziens vienā parfīma pudelītē, jo tie sevī nes šīs vasaras garu - siltumu, sauli un dzīves baudīšanu. Betty Barclay pure pastel aromātu sērijās es novēroju sinerģiju, kuras rezultāts ir ļoti dinamiski  aromāti, kuri ļoti interesanti atveras dažādas temperatūrās, radot mazliet neparedzamu mainību.

Betty Barclay pure pastel peach tik ļoti atgādina manas mīļotās limitētās kolekcijas Escada Sunset Heat smaržas, ka es esmu stāvā sajūsmā.  Virsnotis ir īsts smaržas baudījums, kas sevī ietver persiku, pasifloras, greipfrūtu notis, kuras caurvītas ar fangepani, jasmīna, vijolīšu notīm, kas mijiedarbojās ar virsnotīm radot salda aromāta dziļāko piesātinājumu.  Bāzes notis notur aromāta intensitāti ar vaniļas un tonka pupas intensitāti, kura ir ļoti dziļa un salda.  Manuprāt šis aromāts ir lielisks priekš visiem, kas grib baudīt vasaru, dinamiski, saldi un silti vai ikdienā vairot pozitīvas emocijas.

Betty Barclay pure pastel rose ir izcili sievišķīgs ziedu aromāts, kas izcels jebkuras sievietes maigāko būtību, sajūtot svaigo rozi, kas ir šī aromāta sirds notī tas atver noskaidro prātu, liek sajusties brīvāk, dzidrāk.  Sirds notī slēpjas peonijas un svaigo ziedu kompozīcija, kas caurvij sākuma notis ar vijolītēm, ingveru un ceriņiem.Tik neprasti ieraudzīt ingveru šajā kompozīcijā, iespējams, ka viņš sniedz papildus intensitāti un noturību pašai aromāta kompozīcijai. Ļoti daudzslāņaina, bet gracioza kompozīcija, kuru caurvij bāzes notis ar pačuliju, sandalu un ciedru. Manuprāt izdevies aromāts, kurš lieliski iederēsies jebkurā vecuma grupā, ja vien tas saskan ar tavu sievišķību.


Kā jau pamanījāt es tiešām izbaudu aromātu burvību, katrs no tiem ir kā personība, bet viņus vieno tas, ka tie lieliski iederas svelmainā vasarā un maigi, pavisam nemanot var kļūt par tavu iedvesmu rudenī.
Šos aromātus meklē Drogas veikalos, kā arī daži no tiem pieejami arī Douglas. Ja seko manam instagramam, tad pavisam nesen tur rādiju, ka šiem aromātiem ir lieliskas cenas Drogas veikalu ķēdē.

Lai burvīga diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma