Meklē blogā

Kiehl's Glow Formula Skin Hydrator atsauksme

Sveicieni šodienā

Esmu sajūsmā par šo vasaru, beidzot sajūtās atgriežos bērnības vasarās, kur katrs no vasaras mēnešiem bija pietiekami silts, lai to baudītu. Šādā karstumā nav īpašas vēlmes un vajadzības lietot dekoratīvo kosmētiku, protams, ka es to pamanos darīt, ja ir tāda vajadzība.Kad saules stari ir kļuvuši intensīvāki, neaizmirstu lietot arī  lūpu balzāmu, kura sastāvā ir Spf, jo esmu no tām, kas mēdz apdedzināt lūpas sauļojoties. Iepazinos ar Kiehl`s jauno produktu  Glow Formula Skin Hydrator, kurš sniedz gan mirdzumu, gan arī papildus mitrinošo efektu. Tomēr lieliski un ērti ir lietot produktus, kuri mazliet uzlabo kopējo ādas stāvokli piešķirot veselīgu mirdzumu.
 Man kā taukainas ādas īpašniecei par mirdzuma trūkumu nebūtu jāsūdzas, tomēr veselīgas ādas noskaņa un taukains mirdzums ir divas dažādas lietas.
Kiehl's Glow Formula Skin Hydrator  sevī apvieno gan mirdzumu, gan mitrina ādu sniedzot tai papildus antioksidantus jo tā sastāvā ir granātābolu ekstrakts, kura svaigo aromātu var  izbaudīt uzklājot šo fluīdu.

Ir trīs veidi, kā lietot Kiehl's Glow Formula Skin Hydrator

1. Uzklājot to kā nākamo soli pēc sejas krēma - sniedzot papildus mitrināšanu un vieglu izgaismojošo efektu
2. Lietojot to uz attīrītas ādas, kā serumu, klājot pavisam plānā kātiņā iegūsi vieglu izgaismojošu efektu, mazās grumbiņas neizskatīsies tik izteiktas un āda iegūs svaigu, veselīgu mirdzumu.
3. Piejaucot klāt tonālajam krēmam, tā iegūstot daudz starjošāku efektu. Principā, man patīk klāt tieši zem tonālā krēma, tā mana āda tiek pabarota ar lielisko granātābolu ekstraktu, kā arī, papildus mitrināta.
Kiehl's Glow Formula Skin Hydrator plusi
* ērts iepakojums ar pumpīti
* sastāvā augļu ekstrakti un skvalāns - kas ir lielisks mitrinātajs
*95% dabisks sastāvs, mirdzošais efekts tiek panākts ar  dabisko minerālu palīdzību
* nerada poru aizsprostojumu arī manam ādas tipam

Kiehl's Glow Formula Skin Hydrator  mīnusi :
* Ja ir izteikti taukaina sejas āda nevajadzētu pārcensties ar šī produkta lietošanu, tādā gadījumā noteikti iesaku to lietot uz attīrītas ādas un bez grima.
* Kādam var traucēt granātābolu aromāts - vienmēr aicinu aiziet uz veikalu un pamēģināt! Es mīlu aromātus, bet zinu, ka ir cilvēki, kam tas var traucēt.

Secinājumi :Lieliski piemērots visiem ādas tipiem, kā arī tiem, kas ikdienā nelieto dekoratīvo kosmētiku, bet kuriem gribās izstarot mirdzumu, ne tikai no iekšpuses:) Komfortabls nēsāšanā, nav lipīgs, ātri uzsūcās un labi sadarbojās ar dažādiem BB krēmiem, tonālajiem fluīdiem. Ļoti patīkams atsvaidzinošs aromāts. Mirdzuma līmenis nav pārmērīgs, tāpēc Kiehl's Glow Formula Skin Hydrator
ir iesējams lietot uz ādas nebaidoties, ka izskatīsies nepiedienīgi mirdzoši.
Šajā vasaras kombinācijā lietoju arī  Kiehl`s  lūpu balzāmu ar Spf un mazliet rozīgu tonīti ( mans tonis Pop of Peony ), principā viņš ideāli kombinējās ar  Kiehl's Glow Formula Skin Hydrator  jo tiek radīts svaigs, maigs efekts. Kā jau rakstīju pagājušajā vasarā, šie lūpu balzāmi ir lieliski piemēroti šādam laikam - sastāvā esošā koksa un citronu eļļa kopj lūpas, bet Spf 25 lieliski pasargā no nevajadzīgiem apdegumiem.

Lai lieliska diena un baudam vasaru!
Ilze


1 komentārs

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma