Meklē blogā

Favorītos Dekoratīvās kosmētikas jaunumi

Sveicieni šodienā

Gribēju padalīties ar pāris lieliskiem produktiem, kuri ienākuši manā kosmētikas plauktā pavisam nesen, bet kuri ir iekarojuši manu sirdi un uzskatu, ka uz palikšanu. Noteikti esat pamanījušas, cik ļoti man patīk spilgtas lūpu krāsas.  Iespējams, ka pēdējā laikā veidoju tik izteiksmīgus acu meikapus, ka spilgta lūpu krāsa būtu pārmērība, kuru nevajadzētu atļauties, tieši tāpēc instagram bildēs tās nav tik biežs viesis.
  Ikdienā, kad man ir pārāk karsts, lai veidotu izteiksmīgas acis es izvēlos vienkāršāko un pašu efektīvāko izeju - liekot uzsvaru uz lūpām, tam protams, izmantojot spilgtas lūpu krāsas.
 Ņemot vērā manu auksto ādas apakštoni, es zinu, ka rozā lūpu krāsa ir viena no tām, kura man piestāv lieliski, tāpēc tā ir mana nude lūpu krāsa - jo izceļ gan acu krāsu, gan ādas toni.
Šajā vasarā esmu iemīlējusies Pretty Vulgar matētajā lūpu krāsā tonī Bury Them With a Smile, kura ir perfekta, izcili noturīga lūpu krāsa - ļoti skaistā, vēsi rozā tonī, kas ir izcili komfortabla, tā bez labošanas var noturēties arī tad ja tiek dzerta kafija. Lūpu krāsas pigments ir izteiksmīgs, pat tik ļoti, ka tad, kad tā ir nogājusi no lūpām - tā vai tā paliek rozīgs nospiedums. Protams, ka arī mani uzrunāja sievišķīgais iepakojums, tik ļoti pēc vasaras pilnbriedā.

Otrā lūpu krāsa un lūpu zīmulis no Urban Decay tonī Big Bang ir izteikti spilgts, sulīgs, metālisks tonis, kurš ir puscaurspīdīgs, bet to ir iespējams uzslāņot. Neteikšu, ka šī ir pati noturīgākā lūpu krāsa, bet  lieliskie mirdzumi to atsver. Komplektā ar lūpu zīmuli var iegūt redzamu pigmentu, kas gan ir jāatjauno pēc kafijas pauzēm.  Šis Urban Decay tonis ir ļoti vasarīgs un viens no tiem, kurš labāk izskatītos, ja man būtu mazliet gaišāks ādas tonis nekā šobrīd. Lai arī kā nebūtu - mirdzums atsver visu!

Jaunā  Nyx Professional Makeup Worth the Hype Volumizing & Lengthening Mascara ir viens no foršākajiem jaunumiem, jo līdz šim nebiju izmēģinājusi šo tušu, beidzot pieķēros un varu apgalvot, ka viņa ir lieliska. Vasarai izvēlos tušiņu zilā vai violetā tonī - lieliski izceļ acis, piedod papildus akcentu un labi nēsājās pat šādā karstumā. Interesantais šai tušai ir tas, ka viņa nebirst, pat noņemot ar micelāro ūdeni tā neizsmērējās, bet gan sadalās graudiņos, kas arī pierāda, ka viņai ir citādāka tekstūra. Man ļoti patīk krāsainās tušas, ja varētu un būtu iederīgi tās lietotu cauru gadu. Šī tuša izkonkurēja Urban Decay krāsaino tušu, kuru gribēju iepirkt, tieši zilais tonis, kurš ir izteikti zils un uz manām skropstām klājās perfekti. Noteikti, jau esat redzējušas šo tušu manā instagramā, pēdējā laikā tā ir biežs viesis.
šajā bildē  ir uzklāta zilā tuša


Bieži vien sanāk pārnēsāt līdzi Beauty Blender`us - kosmētikas sūklīti, jau sen gribēju kādu ērtu, bet ne slēgtu trauku tā pārnēsāšanai, jo tad, kad viņš ir kļuvis netīrs - negribās to stūķēt kosmētikas makā/somā. Ierasti ietinu salvetēs, bet arī nav nekas tāds, kas nenosmērēs citas otas. Jaunums no Beauty Blender  ir Blender defender maiga silikona "ola" kura atkārto BB formas, bet ir tik plata, lai tur varētu ielikt samitrinātu sūkli. Lieliskais tajā ir fakts, ka šajā formā ir lāsveida caurumiņi, kas ļauj nepūdēt sūkli, bet gan tas žūst un elpo. Tas ir ērti, ja no rīta sanāk izmazgāt sūkli, bet tas nepaspēj izžūt, tā viņu var pārnēsāt pietiekami higiēniski. Lieliska ierīce, īpaši, ja ceļo vai mīli pielabot savu kosmētiku ar sūkļa palīdzību.
Ir divi produkti, kuri man tik ļoti patīk, kurus mēdzu kombinēt savā starpā vai lietot atsevišķi. Pirmais ir Kiehl`s Glow Formula Skin Hydrator par kuru jau nesen rakstīju blogā. Viens no tiem līdzekļiem, kuru var izmantot kombinējot ar tonālo krēmu vai vienu pašu - klājot plānā kārtiņā, tā izgaismojot sejas ādu, kā plusu gūstot tam veselīgu ādas mitrināšanu. Lieliski produkti sader kopā, tāpēc mēdzu to lietot vai nu zem Bioderma Photoderm Nude Touch spf50 fluīda, vai  viss tā, kā maigu un dabisku izgaismotāju. Biodera Photoderm Nude Touch spf50 fluīdu izmantoju dienās, kad izvēlos uzklāt meikapu un tas ir tik lielisks, ka pat uz mana ādas tipa izskatās pietiekami pieklājīgi, lai uz tā uzslāņotu vaigu sārtumu un izgaismotāju. Šis fluīds ir lielisks ar to, ka viņš neizceļ ādas tekstūru, kā to varētu  sagaidīt no šādas smalkas tekstūras, lieliski uzslāņojās un kaut nav redzams uz sejas ādas, nomaskē mazās nepilnības, tādas kā viegls sārtums.
Tarte Maracuja Concealer biezas konsistences, neizsakāmi pigementēts konsīleris, kurš ir pietiekami barojošs, lai to droši uzklātu zem acu rajonā, bet pietiekami noturīgs, lai tas nepeldētu pa visu seju. Lielisks Tarte produkts, lietoju zem acu rajonā neizsakāmi mazu kripatiņu, jo arī vairāk nav nepieciešams - pigmentācija ir lieliska, labi izpludinās, noslēpj zilos lokus un galīgi nenoslogo manu ādu.
Maybelline Total Temptation Brow definer uzacu zīmulis ar ļoti veiksmīgu formulu, kura ir starp klasisko zīmuli un uzacu pomādi. Ļoti uzrunā ērtais mehāniskā zīmuļa galiņš, kuram piemīt romba forma, tāpēc ļoti viegli, precīzi var izveidot uzacis. Viens no tiem produktiem, kuru nēsāju līdzi savā kosmētikas maciņā, pietiekami noturīgs tāpēc nav nācies atjaunot dienas gaitā.


Lai lieliska diena!

Ilze



Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma