Meklē blogā

Maybelline Total Temptation vasaras kolekcija & Master chrome izgaismotājs

Sveicieni šodienā

Maybelline jaunumi patīkami pārsteidza, īpaši kad manās rokās nonāca ilgi kārotais Master Chrome izgaismotājs, tā jaunais tonis 050 Molten Rose Gold, kurš iepakojumā izskatās krietni tumšāks, nekā tas pārnesās uz sejas ādas.
Maybelline Master Chrome izgaismotāja malums ir ļoti smalks, kas savukārt nodrošina tā skaistu uzklāšanu, lielisku mirdzumu un dabiskas pārejas robežas ar ādu. Iespējams, ka esat pamanījušas, ka ir izgaismotāji, kuri izskatās kā strīpa uz sejas, kas manuprāt nav diezko skaisti. Ar šo izgaismotāju nav tāda problēma, jo pateicoties smalkajam pigmentam tas izceļas atkarībā no tā cik biezu slāni tu uzslāņo. Tonis uz manas jau iedegušās ādas izskatās ļoti labi, bet domāju ka uz vidēji gaiša ādas toņa tas izskatīsies lieliski - persiku tonis pēc savas būtības ir universāls, atverot katra ādas toņa labākās īpašības, piedodot veselīgu mirdzumu, svaigumu.

Uzacu produkts no Maybelline Total temptation  Brow definer tonī medium brown ir kļuvis par vienu no maniem mīļākajiem uzacu produktiem. Total temptation ir mehāniskais uzacu zīmulis, ar ļoti  precīzu romba veida formu, tāpēc tas atvieglo uzacu iezīmēšanu.  Zīmuļa konsistence ir pietiekami vaskaina, lai savaldītu matiņus, bet ar piemēroti smalko ķemmītes uzgali ir iespējams pielabot uzacu formu, tās izķemmējot. Šis ir viens no veiksmīgākajiem Maybelline produktiem, ļoti iesaku izmēģināt, patīk gan noturība, gan pasniegšanas veids. Esmu to mēģinājusi gan uz tonālā krēma, gan tikai uz ādas - noturību tas nemaina, kā arī, nejūtu smagnēju sajūtu, kā tas mēdz būt, ja tiek lietoti šādas konsistences zīmuļi.
Atcerieties lielisko Total temptation tušu? Ierasti Maybelline tušas mani nepieviļ, vienas no retajām, no kurām man nekad nav bijusi alerģija vai kairinājums.
 Tagad šai tušai ir pieejama ūdens noturīgā versija! Ko lai saka, lielisks produkts kļuva vel lieliskāks. Katrā ziņā šīs tušas otiņa darbojās arī uz manām skropstām, lieliski kuplina un pagarina, kā arī nerada nekādu lieku kairinājumu.  Noteikti iesaku, ja ir aktuāla ūdens noturīga tuša, kuras noņemšanai gan ir nepieciešams divfāžu produkts, jo tās noturība ir laba.
Acu ēnas un izgaismotāji vienā paletē, tā ir  Maybelline total temptation shadow + highlight palette kurā ir pieejamas acu ēnas gan siltajā, gan vēsajā tonalitātē, gluži kā ari izgaismotāji. Uzskatu, ka idejiski šī palete ir ļoti izdevīga, ja vēlies iegūt vismaz divus dažādus tēlus, lietojot šo paleti.
Pati palete neprasa lielu uzklāšanas piepūli, toņi ,kaut arī pūderani, bet tos ir iespējams uzklāt, ja izmanto plakano otu vai acu ēnu aplikatoru. Ēnas ir izveidotas tā, lai tās būtu viegli uzklājamas arī ar pirkstiem, īpaši mirdzošie toņi un izgaismotāji. Izgaismotāju toņus vari izmantot arī kā  acu ēnas - īpaši akcentējot iekšējo acs kaktiņu, vai kustīgo plakstiņu.



Īpaši skaisti šajā paletē ir mirdzošie toņi, patīk tos uzklāt mitrā veidā, samitrinot otu fiksācijas sprejā, lietoju acs iekšējā kaktiņā un uzslāņoju uz citām ēnām, ja ir nepieciešams papildus mirdzums.

Matētie toņi ir paši pūderainākie, tieši tāpēc iesaku uzklāt šīs ēnas uz acu ēnu bāzes, tā viņas piefiksēsies ,kā arī tas uzlabos toņa piesātinājumu. Neiesaku aizrauties ar pludināšanu, jo ēnas ļoti viegli padodas pludināšanai, kā jau es teicu - ēnas piemērotas visiem kuri grib krāsoties, jo pludināšana ir viegla.

Kolekcija ir ļoti forša, tāpēc iesaku aiziet, apčamdīt un izmēģināt to tuvākajā veikalā. Noteikti iesaku apskatīt tuvāk izgaismotāju un uzacu produktu, jo tie ir mani mīļākie produkti no visas kolekcijas.

Lai lieliska diena
Ilze

*testa produkti

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma