Meklē blogā

Eisenberg Sublime Tan atsauksme + kā iedalās saules aizsargkrēmi

Sveicieni šodienā

Gribēju padalīties ar savu pieredzi par diviem Eisenberg produktiem, kurus ir vērts ņemt līdzi ceļojumā, pat ja šis ceļojums ir  līdz Jūrmalas karstajām smiltīm. Tagad, mazliet parunāsim par ādu - sauļoties nav slikti, tikai ja tiek lietoti atbilstoši, droši un patiešām efektīvi līdzekļi, kas ne tikai pasargā no saules kaitīgās ietekmes, bet arī ļauj tai skaisti iedegt.
Manā skatījumā sauļošanās kosmētiku var iedalīt šādi

1. grupa tie ir produkti, kas neļauj tev iedegt, tie bloķē saules starus un ļauj tev saglabāt aristokrātisko bālumu pat Ēģiptes saulē. Esmu tādus lietojusi, kad kādreiz braucu uz Jūrmalu, vai kādā ceļojumā, vienmēr brīnījos par tiem, kas guļ saulē un iedeg, jo ar šādiem līdzekļiem iedegums ja arī veidojās tad ļoti lēni.
2. grupa tie kuri veicina iedegumu un tai skaitā arī apdegumu, jo to sastāvā esošais Spf ir ļoti maziņš vai nav vispār. Vel nesen lasīju tādu ekstrēmo padomu, kā sasmērēties ar bērnu eļļu un gulties saulē, godīgi teikšu, man mati sacēlās stāvus! Tas ir pats trakākais ieteikums, labāk tā nedariet meitenes - būs smagi apdegumi, grumbas veidosies ātrāk un visādi citi nepatīkami bonusi. Tomēr es piekritīšu, ka tumšākas ādas toņa īpašniecēm, kā arī tiem, kuriem ļoti gribās iedegt, pirmās 15 min jūs varat smērēties ar iedegumu veicinošām eļļām bez spf,  tieši tām, kuras  ir paredzētas priekš sauļošanās. Kāda mana draudzene lietoja olīvu eļļu un sauļojās, godīgi sakot  viņas āda izskatījās ļoti sažuvusi, es ilgu laiku centos to pārliecināt, ka tas nav pareizais risinājums. Kad beidzot izdevās viņu pierunāt  izmēģināt ķermeņa eļļu ar spf, bet tādu kura veicina iedegumu - tikai tad man piekrita, ka jā, āda izskatoties veselīgāka, piepildītāka un tā nezaudē mitrumu.
3. grupa ir produkti kuri ir ar Spf tomēr tie veicina iedegumu. Tie ir produkti ar augstu Spf 30,50, bet tas netraucē iedegt, neapdegt un saglabāt veselīgu un skaistu ādu. Tieši par šādiem produktiem es gribēju parunāt šodien. Pats lielākais šo produktu pluss ir tajā, ka neskatoties uz to, ka āda tiek aizsargāta, tā iedeg un nezaudē mitruma līmeni.

Katrs no saules aizsargkrēmiem ir atšķirīgs, tomēr kvalitatīvākie produkti sniedz vel papildus anti age bonusus, tādus kā dažādu augu koncentrātus, kuri piedod saules krēmam seruma īpašības, kas ir patīkams pluss.
EISENBERG Anti-Ageing Body Sun Care SPF 30 augstas aizsardzības krēms ķermenim. Gaišai vai jutīgai ādai un / vai intensīvas saules iedarbībai. Viegls, augstas aizsardzības krēms, kas nekavējoties absorbējas. Bagātināts ar inovatīviem plaša spektra filtriem, kas nodrošina dubultu aizsardzību pret UVA / UVB stariem. Ekskluzīvā Trio-Molecular® formula, pastiprinās Jūsu iedegumu, aizsargās ādu un saglabās tās elastību un mirdzumu. Veicinās ātrāku, vienmērīgāku iedegumu. Anti-Ageing ir saules kopšanas līdzeklis, kas piemērots jutīgai ādai, palīdz uzturēt nepieciešamo mitrumu, samazināt ādas sausumu, bet Bisabolol nomierina un palīdz aizkavēt saules apdeguma risku. Tā augsta flavonoīdu koncentrācija, kas iegūta no Edelveisa ziediem, efektīvi palēnina ādas novecošanas procesu, pateicoties antioksidanta iedarbībai.
Mani secinājumi lietojot Eisenberg Anti-Ageing Body Sun Care - Spf 30 ir šādi : Uzskatu, ka produkta konsistence ir viegla, bet pietiekami bieza, lai to uzklātu vienmērīgi, ātri uzsūcās un sev līdzi nes svaigu ziedu aromātu ar ūdeņainām notīm.
Efektivitāte ir lieliska, jo āda neapdeg, lietoju ikdienas gaitās uz dekoltē, rokām un sejas - nerada smagu sajūtu, āda "elpo" nav plēvītes vai kārtiņas sajūta. Ko es uzskatu, ka lielisku plusu, kas arī ir kvalitātes standarts vismaz manā skatījumā. Mitrinošā sajūta nepazūd, āda ir elastīga un piepildīta - tas manuprāt ir viens no tiem produktiem, kurš ir tā vērts jo mitrinošā sajūta ir ļoti iespaidīga.

EISENBERG S.O.S After Sun Mask Face & Body intensīvi mitrinoša un atsvaidzinoša pēc sauļošanās maska. Acu mirklī nomierina dedzinošu sajūtu un pēc dienas uzlabo ādas stāvokli. Želeja intensīvi tonizē, piešķir ādai elastību un izlīdzina to pateicoties hialuronskābei un sarkanajām jūras aļēm, kam piemīt pārstrukturēšanās īpašības. Ekskluzīvā Trio-Molecular® formula, pastiprinās Jūsu iedegumu, aizsargās ādu un saglabās tās elastību un mirdzumu. Edelveisa ekstrakti kopā ar koncentrētiem flavonoīdiem - efektīvi apkaro brīvos radikāļus.
Sejas maska Eisenberg SOS After Sun Mask Face & Body fantastisks produkts, kuru var izmantot ne tikai sejai, bet arī visam ķermenim. Man patīk tādi produkti, kuri ir pietiekami universāli, lai tie darbotos visur. Uzklājot uz sejas un dekoltē sajūtu tūlītēju mitrinošu, veldzējošu efektu. Pēc saules peldēm āda vienmēr paliek sausāka, nekā es to vēlētos, tieši tāpēc kādreiz nemīlēju sauļoties. Tikai tagad, kad esmu iepazinusi tiešām labu sauļošanās kosmētiku, es vairs nebēgu no D vitamīna avota, bet gan sauļojos atbildīgi, ņemot vērā manu gaišo ādas tipu.
Šo masku klāju uzreiz pēc sauļošanās, pēc dušas, kad āda ir svaiga un tīra - sajūtu tūlītēju veldzējumu, maska uzsūcās diezgan pamazām, savas 20min. Lietoju to kā masku arī dekoltē rajonā un neizjūtu vajadzību noņemt lieko ar salveti, jo maska nav lipīga, tai ir gel veida konsistence, kas atjauno, nomierina saules apmīļotu ādu.

Varu teikt, ka šie Eisenberg produkti ir ļoti izdevušies, noteikti iesku izmēģināt, ja gribās sevi palutināt ar lielisku sauļošanās kosmētiku, kas palīdzēs ādai izskatīties un būt veselīgākai un skaistai.

Nopērkami Douglas veikalos 

Lai saulaina diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma