Meklē blogā

Atsauksme: Schwarzkopf BC Bonacure Collagen Volume Boost


Sveicieni šodienā.

Matu kopšana ir viens no tiem aspektiem, pie kuriem esmu pievērsusies daudz pamatīgāk, kad ataudzēju savu dabiskos matus, izvēlējos tos vairs nekrāsot. Varu teikt, ka izmēģinu lielu apjomu dažādu matu līdzekļu tieši tāpēc gribēju padalīties ar lielisku produktu grupu, kuru noteikti iesaku, ja tev ir smalki līdz vidēji smalki mati - kuriem ir nepieciešams papildus apjoms.

Drīzumā, tev būs iespēja noskatīties video, kur salīdzinu dažādus matu apjoma līdzekļus, bet par šiem  matu kopšanas līdzekļiem varu teikt to, ka tas ir kosmisks apjoms! Ja tev ir aktuāls lielisks apjoms arī bez liekas piepūles, matu veidošanas tad šis ir izmazgā iepūt putas un viss - frizūra ir gatava. Lielākoties tāda pieeja ir man tīkama, jo neko vairāk par matu izžāvēšanu ar fēnu nemāku, kaut arī mana māte ir friziere, esmu uzaugusi vidē kur veido matus, tomēr šo talantu neesmu pārņemusi.
Ķeroties klāt produktiem: Kā pirmais ir Schwarzkopf BC Bonacure Collagen Volume Boost Micellar Shampoo kurš dabiski un maigi attīra matus, galvas ādu nenoslogojot smalko matu struktūru. Kologens stiprina matu, paceļ to un ļauj matiem kļūt viegliem, mirdzošiem un mitrinātiem.

Lietojot: samitrinātos matos klāju vidēji maza daudzuma produktu, kas puto ļoti labi, viegli izskalojās, bet tā kā nesatur silikons nav savādā pārmērīgi slīdošo matu sajūta. Nerada niezi vai apsārtumu, kā arī aromāts ir viegls, neuzbāzīgs, bet patīkami svaigs -ūdeņaini ziedi, svaigums.
Kā otrais ir kondicionieris matu apjomam Schwarzkopf BC Bonacure Collagen Volume Boost Whipped conditioner, kas ir matu putas- kondicionieris! Kā jau esmu pamānījusi Schwarzkopf zīmols ir ļoti kreatīvs, pieeja pie matu mazgāšanas, veidošanas produktiem ir atšķirīga un inovatīva. Vel viens apliecinājums tam ir Schwarzkopf BC Bonacure Collagen Volume Boost putu kondicionieris, kurš ir jāizskalo, saputots maigās putās to var ieklāt matu galos piemērotā apjomā, kas savukārt nenoslogo matus. Mats tiek atjaunots, nogludināts ar kologēna palīdzību, kurš aizpilda matu, bet nepadara to smagu.

Lietojot: Iesākumā pārliecinājos, ka šis ir izskalojams līdzeklis, jo tik ļoti neierasts formāts kondicionierim. Saviem vidēji gariem matiem lietoju trīs pumpīša dozas, iespējams, ka tas ir pārāk daudz, bet man patīk, jo mati nepaliek smagāki. Paturēju aptuveni 2-3min, tad izskaloju kā ierasti. Interesanti, ka jau pēc matu mazgāšanas, pat uz slapjiem matiem var just apjomu. Matu struktūra ir kļuvusi tāda kā biezāka, kaut arī paši mati ir maigi pieskārienam.
Trešais tas ir izvēles produkts, ko lietoju tikai tad, kad bija jādodas uz kādu svarīgāku pasākumu ir matu putas Schwarzkopf BC Bonacure Collagen Volume Boost Perfect foam.

Lietojot: izmantoju pie matu saknēm, ar dvieli izsusinātos matos iepūtu putas pie matu saknēm, atkal jau gribas paslavēt par izsmidzinātāju gluži kā matu lakai. Šāda veida izsmidzinātāji padara matu putu ieklāšanu daudz precīzāku un vieglāku. Veidoju matus ar fēnu ( lasīt - izžāvēju, kā mācēju ) tas rezultāts ko es redzēju ir piepacelti mati kuri ir pietiekami elastīgi, lai neizskatītos pēc "kaskas" ( ziniet, kā tas mēdz būt, kad pārcenšos ). Matu apjoms saglabājās aptuveni 3 dienas ( izvēlējos izmazgāt pēc trim dienām) uzskatu, ka lieliskas putas, jo mati ir piepacelti arī tad, kad ir karsts, tie nepielīp pie galvas ādas, tie ir ķemmējami un nezaudē savu spīdumu.

Vai ir iespējams vilties Schwarzkopf BC Bonacure Collagen produktos? Jā! Ja izvēlies nepiemērotus produktus, kuri nav saderīgi ar tavu matu tipu. Bieži vien mēs iedomājamies, ka mums ir ļoti biezi mati, kaut tā nav, vai arī pārslogojam savus dabiskos, nekrāsotos matus ar produktiem, kuri paredzēti bojātiem matiem. Tieši tāpēc iesaku parunāt ar nozares speciālistu, lai tas piemeklē tos produktus, kuri ir tieši priekš tevis.


Lai lielsika diena

Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma