Meklē blogā

Atsauksme: Annemarie Borlind Beauty Mask 2 in 1 melnā maska

Sveicieni šodienā

Melnās maskas tā jau ir klasika, īpaši ja tev ir taukaina, kombinēta āda, kurai ir nepieciešama pietiekama attīrīšana, lai izvairītos no iekaisīgiem procesiem. Mēdz būt dažādas melnās maskas, tomēr es esmu pamanījusi, ka īpaši lieliskas ir tās, kuras sevī apvieno maskas un pīlinga kombināciju vienā produktā. Tieši ar  šādu masku/ pīlingu es gribēju padalīties!
Lavandas Eko veikalā ir nopērkama Annemarie Borlind Beauty Mask 2 in 1 melnā maska, kura paredzēta taukainai, kombinēta tipa ādai, kurai ir paplašinātas poras, jāsaka, ka tāda ir mana āda un esmu ar to samitrinājusies. Jāslaka, ka šis ādas tips  uzliek piemērotu kopšanu, bet to pašu jau varētu attiecināt uz jebkuru citu ādas tipu. Kopš esmu izmēģinājusi šo masku, varu teikt, ka tā ir viena no aktīvākām maskām, ko esmu mēģinājusi tieši Eko produktu segmentā. Protams, ka Annemarie Borlind zīmols ir sevi pierādījis ļoti pozitīvi.
Balansējoša maska un maigs pīlings vienā tūbiņā.
Lilijas ekstrakts mazina plankumus, attīra ādu no liekā sebuma un taukainā spīduma.
Fitoplanktons attīra un sašaurina poras.
Maska attīra ādu arī no atmirušajām ādas šūnām.

Rezultāts: āda izskatās daudz tīrāka, matēta un gludāka.
Relaksējošs rituāls ar acīmredzamu un ilglaicīgu efektu.
Jāpiekrīt, Annemarie Borlind Beauty Mask 2 in 1 melnās maskas  efekts ir tiešām pamanāms, īpaši pēc pāris lietošanas reizēm, var redzēt, kā poras ir kļuvušas daudz tīrākas, mazāk pamanāmas. Šī ir viena no tām maskām, par kuru es varu teikt, ka tā ir stipras darbības un pilda uz sevi uzliktās cerības. Uzklājot var just vieglu kņudināšanu, lietoju pēc ieteikuma uzklājot uz tīras ādas un atstājot uz savām desmit minūtēm. Noskaloju ar siltu ūdeni, seju papildus neberžu jo pamanīju, ka pati maska lieliski darbojās, palīdzot atbrīvot ādu no atmirušajām šūniņām. Protams, ja jums patīk kārtīgs pīlings + skrubis, varat noskalot ādu masējot to apļveida kustībām, tā iegūstot vel papildus skrubīša efektu.Ada izskatījās daudz svaigāka, mirdzoša un veselīgāka, pieskārienam ļoti maiga.
Kāds ir maskas sastāvs?
Dabīgs produkts.
Dermatoloģiski testēta efektivitāte un saderība ar ādu.
Bez dzīvnieku valsts sastāvdaļām.
Satur organiskus augu ekstraktus.
Eco Control sertifikāts.
  Sastāvdaļas: Aqua [Water], Coco-Caprylate/Caprate, Caprylyl Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Behenyl Alcohol, Alcohol, +A1coconut Alkanes+A22+A1, Butyrospermum Parkii Butter [Shea], Simmondsia Chinensis Seed Oil [Jojoba], Polyglyceryl-3 Stearate, Bentonite, Glycerin, Squalane, Oryza Sativa Powder [Rice], Sodium Stearoyl Lactylate, Benzyl Alcohol, Sodium Stearoyl Glutamate, Maltodextrin, Aroma [Fragrance], Dehydroxanthan Gum, Malic Acid, Citric Acid, Lactic Acid, Syringa Vulgaris Extract, Glyceryl Caprylate, Linalool, Hydrogenated Lecithin, +A22geraniol, Saccharide Isomerate, Phenethyl Alcohol, +A7ascorbyl Palmitate, Lecithin, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Ci 77499 [Iron Oxides]+A1.
Mana āda pēc šī produkta lietošanas kļuva viegli sārta, bet tas pārgāja diezgan ātri, tomēr kombinētās ādas īpašniecēm ieteiktu šo masku lietot uz T-zonas, jo vaigi āda var noreaģēt ar vieglu apsārtumu.Es ieteiktu šo masku lietot reizi nedeļā, iesākumā gribētos biezak, bet tad kad jau āda ir attīrījusies pietiek ar vienu reizi nedēļā.

Maskas tilpums 75ml  par 25 euro  nopērkama interneta veikalā http://www.lavandas.lv vai klātienē Lavandas Eko veikalā

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma