Meklē blogā

Iegrimstot aromātos-Halloween Magic stāsts par parfīmu

Sveicieni šodienā

Gandrīz nemanot ir pagājis kāds laiks, kad pirmo reizi iepazinos ar šo aromātu. Lai cik tas nebūtu savādi, es nebiju lietojusi šī zīmola smaržas. Tie kuri mani pazīst ir pamanījuši, ka mana kaislība uz dažnedažādiem parfīmiem ir gana liela, lai es būtu vismaz informēta par dažādiem jaunumiem.

Halloween aromāts pirmo reizi tika radīts 1997 gadā un tās autors ir Max Gavarry kurš ir radījis tādus aromātus kā «Dior Eau de Dior Coloressence Energizing», «Prada», «Tentations», «Suggestion Eau d`Argent», «J'ai osé» viņš radīja pirmo Halloween aromātu sievietei mistērijai, dziļai un noslēpumaini seksuālai. Pirmā aromāta kompozīcija sevī ietvēra pūderainu ziedu svaigumu, ar vijolītēm un svaiguma notīm, silto vaniļas un sandala bāzes noti, ko caurvija svaigums ko var sajust tikai pieskaroties jūras brīzei. Kompozīcija ļoti mistiska, dziļa un sievišķīga, kaut arī iepakojums sevī neradīja šādu noskaņu. Lai cik tas nebūtu savādi, tieši iepakojums bija tas, kas mani maldināja.

Šī gada jaunums Halloween Magic nes sev līdzi emociju sprādzienu, kas sevi izpauž trakulīgā, saldā un iekārojamā aromātā. Šis aromāts ir radīts kopdarbā ar Veronique Nyberg kura ir radījusi vienu no maniem mīļākajiem Yves Roche aromātiem Secret d'Essences Neroli, tāpat kā ir radījusi Desigual Fresh bloom aromātu, kas ir viens no maniem pavasara jaunumiem. Haloween Magic otrs pieaicinātais parfimērs ir Julie Masse, kas daudziem saistās ar Armani Sī aromāta radīšanu.
Pievēršoties Haloween Magic aromātam, tas  ir ļoti sievišķīgs un provokatīvs, maigi rozā pudelītē ietērpts salds maigums, kurš provocē ar savu piesātināto kompozīciju, kur savā starpā cīnās par dominanci siltas vaniļas notis, ar augļu un pūdera notīm, tad  nemanot uzplaiksnī saldais mandarīns, avenes un frēzijas, jasmīni ar peonijām.
Sajūtu ziņā šis aromāts ir kā daudzslāņaina, dzirkstoša vasaras eiforija, kad ziedi un augļi veido dzīļu un piesātinātu parfīmu. Manuprāt šis parfīms ir radīts dzirkstošai, emocionālai sievietei , kura ir mazliet meitenīga un nenopietna- jo to uzdrīkstas.

Oriģinālo un jauno Halloween aromatu meklē Douglas veikalu tīklā 

Lai dzirkstoši
Ilze 

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma