Meklē blogā

Rich Pure Luxury matu kopšanas produkti

Sveicieni šodienā

Manā testēšanā nonāca matu produkti, kurus es biju redzējusi veikalu plauktos, bet kaut kā līdz šim neradās impulss iegādāties. Atzīšos, ka man vienmēr ir interesanti izpētīt un izmēģināt jaunus zīmolus, īpaši jau padalīties ar saviem iespaidiem.
Rich ir  zīmols, kuru ir radījuši stilisti un frizieri, kuri vēlās nodrošināt profesionālu matu kopšanu jau mājas apstākļos, tā  radot kvalitatīvas formulas, kuras strādā ari tad, ja neesi frizieris. Rich zīmols tiek tirgots vairāk kā 50 pasaules valstīs. Savu iedvesmu jaunu un efektīvu formulu radīšanā viņi smeļas no dabiskiem ekstraktiem, eļļām - kuras mitrina, kopj un rūpējās par matiem, palīdzot saglabāt to dabisko skaistumu. Meklējot informāciju par zīmolu mani piesaistīja viņu sauklis, ko atradu viņu mājas lapā :"Ja tu neiemīlēsies Rich produktos, mēs tev atgriezīsim naudu!" Izklausās ambiciozi, ne?  Protams, ka priecē, ka ir zīmoli, kuri tik ļoti tic savam produktam.
Es neesmu frizieris, tieši tāpēc varu novērtēt tikai no sava izejas punkta - man ir smalki mati ar tendenci taukoties, šobrīd esmu ataudzējusi savus dabiskos matus, tie nav krāsoti, bet matu gali ir pasausi.


RICH Pure Luxury Volumizing Texture Shake tas ir teksturējošs matu sprejs, kurš piedod matiem apjomu. Izmantoju šo matu spreju lai paceltu matus pie saknēm. Lietojot šo produktu var iegūt papildus apjomu, bet vislabāk man patīk, ka tas nepadara smagnējus matus, bet gan ļoti labi piepaceļ pie saknēm. Tomēr ņemot vērā manas veidošanas prasmes ( lasi-  nemākulību) es uzskatu, ka ieguvu diezgan labu rezultātu.

Pure Luxury Intense Moisture Shampoo - izteikti mitrinošs, kopjošs šampūns, kurš palīdz nogludināt pat pašus nepaklausīgākos matus. Jūtami piepilda matu struktūru, padarot tos taisnākus, piepildītākus. Lielisks aromāts un mati kļūst nogludināti, bet ne taukaini.

Rich Pure Luxury Intense Moisture Conditioner
Īpaši bagātīgs un intensīvi mitrinošs kondicionieris visiem matu tipiem ikdienas matu kopšanai. Kondicionieris aizsargā matu krāsu un veic izsmalcinātu, ar mikroemulsiju piesātinātu, mitrināšanu. Šis kondicionieris bojātus matus padarīs mīkstākus, mirdzošākus un vieglāk kopjamus. Satur UV staru aizsargfiltru.
Loti nogludinošs produkts, maniem dabiskajiem matiem mazliet pārāk nogludinošs, bet ja tev ir krāsoti mati, tādu uzskatu, ka šis būs lielisks produkts ikdienai. Šis kondicionieris atšķetina manus smalkos matus, ļaujot tiem būt viegli ķemmējamiem arī uzreiz pēc mazgāšanas.
Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir
Tas ir īpašs argāna eļļas eliksīrs, kas atjauno matu struktūru. Šī eļļa atjaunos Jūsu matu elastību, mitruma līdzsvaru un dzīvesspēku. Mati būs veseli, spēka pilni un mirdzoši. Mazina krāsas izbalēšanu.
Eļļa ir viens no tiem produktiem, kurā iemīlējos no pirmās lietošanas reizes. Tomēr ir jāuzmanās ar dozēšanu, nepieciešams pavisam mazs daudzums, lai pilnībā nogludinātu pat pašus sausākos matu galus. Rich Pure Luxury Rejuvenating Argan Oil Elixir piemīt īpašs izsmalcināts aromāts, kurā var iemīlēties.

Atsauksme par Rich produktiem

Uzskatu, ka matu produkti ir lieliski! Noteikti ieteiktu videji biezu matu īpašniecēm, kā arī krāsotiem matiem tie būs paši lieliskākie produkti par labu cenu. Īpaši novērtēju aromātu kompozīciju gan šampūnā un balzāmā, gan dievīgajā eļļā, kuru gribās iesmērēt matu galos, lai izbaudītu aromātu.
Smalku matu īpašniecēm noteikti patiks teksturējošais sprejs un matu eļļa.

Produktus meklē https://www.douglas.lv/ veikalos 

Lai lieliska diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma