Meklē blogā

Atsauksme: Antipodes dabiskā kosmētika - vai darbojās?

Sveicieni šodienā

Antipodes videi draudzīgais kosmētikas klāsts ir radīts Jaunzēlandē. Dabā, kura ir patstāvīgi veidojusies 80 miljonus gadu! Atklājiet zinātniski pārbaudītās, Jaunzēlandē iegūtās sastāvdaļas un formulas, kas dabīgi atbalsta ādas funkcijas, uzlabo pašsajūtu un izceļ Jūsu skaistumu.

Mana personīgā pieredze lietojot eko kosmētikas produktus lielākoties ir vainu izteikti pozitīva, kad es redzu ārējos ādas uzlabojumus pēc ilgtermiņa produktu lietošanas, vai gluži pretēji. Nākas saskarties ar alerģiskām reakcijām, kaut arī, man nav izteikta alerģija uz ēteriskajām eļļām vai eļļām kopumā. Tāpēc katrs zīmols kurš ir dabisks un eko tiek pakļauts rūpīgai izpētei, lai saprastu vai sastāvā esošās sastāvdaļas ir man piemērotas. Cenšos izvairīties no tādiem produktiem kuri ir pāsātināti ar ēteriskām eļļām - vismaz sejas produktos, ķermeņa produktos tie neizsauc nekādas alerģijas.
Esmu lietojusi gan budžetam draudzīgus produktus, gan pietiekami dārgus produktus no eko kosmētikas zīmoliem tāpēc esmu pamanījusi likumsakarības.
Lietojot Eko kosmētiku, bieži vien cenai ir nozīme, bet to nevar attiecināt uz visiem produktiem, vairāk gan uz sejas krēmiem, serumiem, eļļu kombinācijām. Sejas produkti ir jāpiemeklē ar īpašu rūpību, ņemot vērā ādas specifiku - ādas tipu, jutīgumu utt.
Ķermeņa produktos pieturos pie vairāk un labāk, ja vien bāzes eļļas ir pietiekami kvalitatīvas, šeit pieļauju arī ēterisko eļļu pārpilnību.

Sejas krēmos, serumos-eļļās protams, ka ir pieejamas kvalitatīvas eļļas ir arī zemākā cenu kategorijā, bet sejas krēmos šīs eļļas netiek piemēroti apstrādātas, tāpēc bieži vien ir lipīgas un grūti uzsūcās. Domāju, ka sievietes, kurām ir sausāka āda vai normāls ādas tips - nereti nepamana šo lipīgumu, bet ar manu ādas tipu tieši tas ir viens no faktoriem, kāpēc kritiski izvērtēju krēmus, kurus lietoju, īpaši ja tie ir eko kosmētikas segmentā.

Antipodes Rejoice viegls dienas krēms

Sajūtas un rezultāts: Lietojot sejas krēmu, pirmais ko es ievēroju tā ir perfekta tekstūra, kas ir gana viegla, lai tā uzsūktos nemanot, neveidojot lieku spīdumu. Es negaidīju tik lielisku rezultātu no eko zīmola, kaut arī biju dzirdējusi tikai labas atsauksmes par Antipodes zīmolu kopumā. Krēmam piemīt ļoti maigs mandeļu- vaniļas aromāts, kas ir īpašs baudījums rīta cēlienā. Aromāts nav uzmācīgs, tas ātri izgaist līdzko krēms uzsūcās.

Pētot sastāvu pamanīju, ka šī krēma ūdens bāze ir lavandas destilāts, kas lieliski tiek galā ar iekaisuma procesiem. Vērtīgās sastāvdaļas tādas kā šī, mežrozīšu, avokado, makadēmijas, jojoba, manuka zieda eļļas ir šī produkta veiksmes atslēga. Lielisks sastāvs, kas bagātināts ar dabisko e vitamīnu - tāpēc tiek nodrošināta pienācīga sejas ādas mitrināšana.

Antipodes Rejoice ir lielisks mitrinošs krēms, kurš palīdzēs atjaunot ādas līdzsvaru nenoslogojot to ar smagnējām tekstūrām. Labi sadarbojās ar dekoratīvo kosmētiku, netraucē un nenoslogo ādu, nerada iekaisīgus procesus un ir lielisks kopumā - jo lietošanas laikā āda ir daudz svaigāka, dziļi mitrināta. Uzskatu, ka šī krēma veiksmes formula ir vienkāršs, bet ļoti efektīvs sastāvs, kas nenoslogo sejas ādu pat ņemot vērā manu ādas tipu. Pamanīju arī vieglu anti age darbību.
Antipodes Divine eļļa sejas ādas kopšanai satur avokado eļļu, kas veicina kolagēna izstrādi ādā un palīdz mazināt grumbiņas, ādas pigmenta plankumus un rētas. Mežrozīšu eļļai raksturīgs augsts A un C vitamīna un neaizvietojamo taukskābju saturs, kā arī spēja mazināt rētas un grumbiņas. Piemērota lielākajai daļai ādas tipu, it īpaši sausai un kombinētai ādai.
Zinātniski pierādīts: uzlabo I tipa kolagēna izstrādi cilvēka fibroblasta šūnās pat par 51%*. Sniedziet atbalstu nogurušai ādai ar šo uzturvielām bagāto, bioloģiski sertificēto eļļu sejas ādas kopšanai, kas palīdz ādu apgādāt ar svaigam un veselīgam izskatam nepieciešamiem antioksidantiem un barības vielām.

Sajūtas un rezultāts: Antipodes Divine eļļa smaržo dievīgi! Uzskatu, ka aromterapija ir viens no tiem instrumentiem ar ko uzlabot savu miega kvalitāti un šo eļļu es izvēlos lietot uz nakti, tāpēc labprāt iegrimstu sajūtu baudījumā, ko sniedz jasmīna, sandala un ilang-ilang aromati. Izmantoju pavisam mazliet Antipodes Divine eļļas divas - trīs pilītes kuras sasildu plaukstās un vienmērīgi uzklāju uz sejas un dekoltē rajona. Šī eļļiņa ir mazliet blīvāka, tai ir nepieciešamas savas piecas minūtes lai uzsūktos.

Efekts, kuru es ieraugu pamostoties - āda izskatās ļoti veselīgi, skaista un tvirta. Ilgtermiņa sasniegtie rezultāti ir viendabīgāks ādas tonis, jaunavīgāka āda, mazāk izteiktas grumbiņas uz pieres un ap lūpu kaktiņiem. Produkts ir lielisks, iesaku to visiem ādas tipiem, ja tev ir sausāka āda vari piejaukt vienu pilienu pie ierastā sejas krēma vai pat tonālā krēma tā gūstot veselīgāku mirdzumu.

Atsauksme par šo zīmolu ir tāda, ka es viennozīmīgi turpināšu lietot un pētīt šī zīmola produktus. Es priecājos, ka Biotēka deva man iespēju tos izmēģināt, jo iespējams, ka nebūtu līdz tiem nonākusi. Antipodes produkti ir vieni no tiem kuros ir vērts ieguldīt jo to efekts ir ļoti labs. Antipodes testētie produkti lika pacelt eko latiņu pietiekami augstu, lai skaidri ieraudzītu to, ka arī dabisks var ātri un efektīvi strādāt, viegli uzsūkties un būt jaukā aromātā.

Antipodes Rejoice sejas krēms 60ml 39,90euro

Antipodes Divine sejas eļļa 30ml 32,90 euro


Lai skaista diena!

Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma