Meklē blogā

Atsauksme: Seal Cosmetics Micellar Cleansing Water for sensitive skin

Sveicieni šodienā

Gribēju padalīties ar tiem jaunumiem, kas ir ieviesušies kosmētikas noņemšanas rutīnā. Kā jau minēju iepriekšējos rakstos siltākā laikā negribās lietot tik daudz kosmētikas, bet tas nenozīmē, ka nelietošu acu ēnas vai skropstu tušu. Lielākoties lietoju vieglas konsistences tonālos līdzekļus kā Artistry Hydra -V  un Biodermas Photoderm Nude Touch fluīdu ar Spf50 tā vai ta meikaps ir jānoņem, bet negribās lietot līdzekļus ar ko noņemšanu būtu jāpiepūlas. Manā kosmētikas noņemšanas rutīnā ienāca jaunums Seal Cosmetics Micellar Cleansing Water for sensitive skin.
 Noteikti, ka esat pamanījuši jaunos Seal Cosmetics produktus, tie ir nopērkami  lielākajos veikalu tīklos. Vel pavisam nesen ļoti lielu izbrīnu radīja viņu jaunā kolekcija ar  Melnā balzāma aromātiem, kuru gan ļoti gribēju izmēģināt, bet vel nesanāca iegādāties, bet kura noteikti ir manā velmju listē. Principā manās mājās Spodrības produkti ir topā vairāk gan tiek lietota tieši sadzīves ķīmija,  trauku mazgāšanas līdzekļi, veļas mīkstinātāji, pat slavenais "Vito"  telpaugiem un protams ka "Vici" apavu tīrīšanas līdzeklis.

Seal Cosmetics Micellar Cleansing Water for sensitive skin ir micelārais ūdens, kurš ir paredzēts jutigai ādai, tam nepiemīt nekāds aromāts,  varbūt tikai patīkama viegla, gaisīga smarža, kas mazliet līdzinās alvejas aromātam. Pētot sastāvu tas ir ļoti vienkāršs un saprotams, sastāvā ir  alveja, glicerīns, kas lieliski rūpējās par ādas mitrināšanu, kopšanu. Cik saprotu papildus aromāti nav pievienoti, tad jau šī liegā smarža ir no alvejas.

Sastāvs: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Babassu Oil Glycereth-8 Esters, Propylene Glycol, Coco-Glucoside, Citric acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol


Lietošanā: Samitinu vates disku un ļoti viegli attīru ādu no dekoratīvās kosmētikas. Seal Cosmetics Micellar Cleansing Water jutīgai ādai ir viens no tiem produktiem, kuru labprāt lietoju acu kosmētikas noņemšanai, jo tas nekairina nedz ādu, ne acis. Attīra ādu no dekoratīvās kosmētikas un tās paliekām, ražotājs ir minējis, ka šo produktu var nenoskalot  - es gan ierasti  mazgāju seju arī ar putojošajiem līdzekļiem. Kopumā micelārais līdzeklis ir labs un man patīk!

Vari to iegādāties  Rimi, Maximā un Drogās

Lai forša diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma