Meklē blogā

Iepazīstot BABE vasaras aktuālie produkti

                                                                                                                                                                    Sveicieni šodienā

Netiktu, ka BABE zīmols ir kas svešs vai neredzēts,  diezgan bieži esmu to redzējusi Aptieku plauktos, vienmēr esmu izrādījusi interesi par jauniem, man neizmēģinātiem aptieku kosmētikas produktiem. Savā ziņā tie ievieš uzticību, jo tos tirgo aptiekās, iespējams, ka tā domāju tikai es ( kā ir jums? ) Ar lielu interesi metos zīmola izpētē, cik noprotu šo zīmolu ir dibinājuši divi farmaceiti 1994. gadā Spānijā, ņemot vērā viņu ilgo pieredzi kvalitatīvu dermokosmētikas produktu radīšanā, BABE produktus tirgo jau 40 valstīs visā pasaulē. Produkti ir hipoalerģiski un oftalmoloģiski testēti, nesatur parabēnus.
BABE sortimentā ir septiņas līnijas, kuras iekļauj kosmētiku visam ķermenim, tai skaitā arī matiem.

Gribēju padalīties ar diviem produktiem, kuri manuprāt darbojās tandēmā, īpaši vasaras periodā, kad nepieciešams papildus ādas veldzējums pēc saules vannām.

Saules aizsargkrēms taukainai sejas ādai SPF 50+ 50ml, pH 7.5
Ļoti augsta sejas aizsardzība pret plaša spektra UVA un UVB starojumiem.
Piemērots kombinētai, taukainai un/vai aknes skartai ādai.
Novērš un pasargā sejas ādu no novecošanās, saules apdegumiem.
tūlītēja absorbcija, piešķir matētu sejas ādas izskatu. Neveido komedonus.
Aktīvās sastāvdaļas: Saules aizsardzības filtrs SPF 50+, Nomierinošs komplekss (alveja,
kumelīte, alfa-bisabolols, alantoīns) 0,50 %, E vitamīns 0,25 %
Mana atsauksme: Klasisks iepakojums, ērts skrūvējams vāciņš, ceļojumam draudzīgs izmērs - priekš manis šis produkts ir kā viens no tiem, ko iekļauju savā sejas ādas kopšanas rutīnā, ko es vienmēr pabeidzu ar SPF uzklāšanu. Lielas cerības uz produktu, kas matē ādu un mazliet bažas saistībā ar manu taukaino ādas tipu, nezināmu iemeslu dēļ man ir gadījies, kad saules aizsargkrēmi veido savādu alerģisku reakciju un veicina pūtīšu veidošanos. Tomēr pieķeros šim produktam ar cerību, ka būs savādāk, jo kā ne kā, tas radīts tieši problemātiskai ādai. Zinu, ka vairākumā saules krēmu, kuri ir veidoti priekš taukainas ādas īpašniecēm nav pievienotu  eļļu, bet tas nepadara viņus mazāk lipīgus. Uzklājot Babe produktu biju patīkami iepriecināta, nav eļļainās sajūtas un spīduma pēc viņa uzklāšanas. Aromāts kā jau saules krēmam, diezgan ierasts.Lietojot šo aizsarkrēmu pamanīju labu saules aizsardzību,  lietoju arī bez dekoratīvās kosmētikas un efekts bija lielisks.
Patīkams produkts, kaut arī es neredzēju izteiktu matējošu efektu - klasisks, veselīgi mirdzošas ādas efekts. Pēc ilgākas testēšanas neradīja nedz alerģiskas reakcijas, nedz pūtītes.

100% Alveja 300 ml, pH 5,5
Mazina niezi, iekaisumu, palīdz sadziedēt brūces.
Atsvaidzina, mitrina, mīkstina un nomierina ādu. Īpaši ieteicams lietot pēc sauļošanās, apdegumiem, kukaiņu kodumiem, skūšanās, vaksācijas, lāzerterapijām u.c. Ikdienas lietošanai visai ģimenei gan sejai, gan ķermenim. Nav taukains. Ātri iesūcas ādā. Bez parabēniem. Hipoalerģisks.

Aktīvās sastāvdaļas: Alveja – dziedinoša iedarbība 100%, Betaīns - mitrinoša, nomierinoša un pretiekaisuma iedarbība 1,00%, Pantenols – uztur ādas dabīgo mitruma līmeni, mīkstinoša, mitrinoša, dziedējoša iedarbība 0,50%, Kumelīte – aizsargājoša iedarbība 0,25%.
Mana pieredze: Lietoju šo alvejas gelu pēc sauļošanās, ļoti patīkams līdzeklis, kurš ātri iesūcās. Ierasti man nepatīk klāt šādus produktus uz sejas, bet ar šo ir savādāk jo tas neradīja  lipīgu vai diskomfortu radošu sajūtu - neveidoja plēvīti uz sejas ādas, bet gan iesūcās tajā. Alvejas gels ir gandrīz bez aromāta, patīkams, atvēsinošs un tiešām mazina iekaisīgos procesus, apsārtumus. Nācās pielietot arī uz odu kodumiem, kā rezultātā tie niezēja daudz mazāk. Ierasti alvejas gēlu lietoju pēc vaksācijas, tas ir pirmais ar ko sasmērēju ādu, lai mazinātu apsārtumu arī ar šo darbiņu Bebe alvejas gels tika galā godam. Uzskatu, ka šis ir viens no tiem produktiem, kuram ir jābūt katra kopjošās kosmētikas arsenālā - pietiekami universāls, lai to lietotu visa ģimene.

BaBe produktus meklē Aptieku plauktos

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma