Meklē blogā

Christian Faye acu ēnas atsauksme

Sveicieni šodienā!

Douglas plauktos parādījušās daudzsološas ēnas, no iepriekš neiepazīta zīmola Christian Faye, tāpēc testēt šīs ēnas bija dubults prieks. Es vienmēr ar lielu aizrautību metos iekšā dekoratīvās kosmētikas testēšanā, īpaši, ja acu ēnu toņi ir ļoti atbilstoši man un manai būtībai.
Guvu iespēju izmēģināt abas jaunās Christian Faye acu ēnu paletes Smokey eyes violetajos un  toņos, kā arī Quattro Eyeshadows paleti #green toņos.


Christian Faye Eyeshadows Smokey Eyes - tāpat kā maza melna kleita, Smokey eye acs ir mūžīgi sexy! Tās var dramatiski mainīt izskatu un seju, pārveidojot meiteni stilīgā dīvā. Izveidojiet vēlamo un nenotveramo “dūmu acu” izskatu ar Christian Faye Smokey Eye paleti. Acu ēnas komplekti tiek veidoti ar intensīvākiem pigmentiem un bagātīgākiem efektiem.


Acu ēnu atsauksme: Paletes ir pārdomātas, ērtas lietošanai, toņi ir saskaņoti un tos iespējams viegli iztušēt, vidējas pigmentācijas, bet to uzslāņojot var iegūt dažādas intensitātes acu ēnas. Viegli  pūderainas, bet lieliski klājās ar dabisko sariņu otu, iztušējās neveidojot pleķus. Lieliskas lietošanā arī tad ja neesi profesionālis. Paletē iekļauts spogulis, kurš ir pietiekami kvalitatīvs lai to izmantotu.

Matētie toņi - klajās labi, iztušējās, bet vislabāk atdod pigmentu uz acu ēnu bāzes, nezaudējot savu intensitāti.

Mirdzošie toņi - lieliskas konsistences, īpaši mazajā četru toņu paletē, intensīvi, bet vislabāk sevi atrāda klājot ar pirkstiem vai plakano sintētisko otiņu. Kā jau visiem mirdzošajiem toņiem ir tendence mazliet birt un ar to ir jārēķinās. Acu ēnu tekstūra krēmīga, ļoti piesātināta, mirdzoša, metāliska.

Satīna mirdzošie toņi - maiga konsistence, mazāk pūderaini, smalka maluma, labi sadarbojās savā starpā, atdod pigmentu uz plakstiņa, iespējams uzslāņot uz sev aktuālo intensitāti.

Visvairāk mani uzrunāja un  iepatīkas tieši metālisko toņu paletes, kuras iesaku, ja vel nav šāda veida produkts un acu ēnu toņi liekās gana saistoši. Metālisko ēnu krēmīgums ir apbrīnojams, par šādu cenu manuprāt tas ir izdevīgs pirkums.

Christian Faye Eyeshadows Smokey Eyes
Violeto toņu smokey paletē  redzu lielisku līdzsvaru starp toņiem un tekstūrām, dominē matētie, satīna toņi un mirdzošais sniedz piemerotu akcentu, lai ar to varētu izvedot dažādus grimus. Izskatās, ka šajās paletēs ir padomāts, lai tās lietotājs varētu izmantot maksimāli daudz toņu kombinācijas, ta iegūstot jaunu noskaņu, pat ja tā ir tikai violetajā krāsu gammā.

Christian Faye Treasure toņu palete dominē mirdzošie toņi, lieliskas kombinācijas un fantastiska pigmenta klātbūtne, tas raksturo šo paleti, kā akcenta paleti ar populāriem mirdzošiem toņiem.



Christian Faye Quattro Eyeshadows Green- mirdzošo toņu palete ar pašiem krēmīgākiem produktiem kādus esmu redzējusi, lieliski, mirdzoši toņi, kurus ideāli klāt ar plakano otiņu.
Lielo palešu cena  21,99 euro
Mazo 15,99 euro

Lai lieliska diena
Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma