Meklē blogā

Drogas Top 5 Aprīlis

Sveiceini šodienā

Gribēju parunat par saviem Top 5 produktiem no Drogas veikalu plauktiem, tiem jaunumiem kuri ir iekrituši manā sirdī, kā veiksmīgi kvalitātes un cenas attiecības produkti, kuri patiešām lieliski strādā.
Drogas produktu klāsts  pamazām pieaug ar lieliskiem produktiem un tādiem, kādus pirms gadiem nebiju iedomājusies tur ieraudzīt.

Viens no tādiem piemēriem ir Didier gel- lakas, kuras ir viens no mana  Top 5 centrālajiem jaunumiem.
Jau vairāk kā mēnesi es nopietni testēju Didier lakas, dažādus toņus, kā ieraudzīju tos Drogu plauktos iegādājos četrus dažādus tonīšus, lai izmēģinātu.


Protams, ka tam par pamatojumu un iedvesmu kļuva manas mācības Starptautiskajā Manikīra Studijā, kur šobrīd apgūst nagu kopšanas speciālista arodu, lai vel kvalitatīvāk spētu sakopt savus nadziņus un iespējams, ka arī citu nadziņus.
Gribēju parunāt par Starptautisko manikīra studiju, pirmais, kas man iepatikās tas ir ērtais grafiks, kurš tiek piedāvāts, tā es varu savienot gan darbu, gan hobija pasākumus un mācības - lieliski organizētā un skaidri uztveramā apmācībā no savas nozares speciālistiem. Turpināšu mācīties un apgūt, kas jāapgūst, jo tiešām tas nav tik maz, kā man iepriekš likās. Ja iepriekš man bija visai izplūdis skatījums uz manikīru, kaut arī - pati labprāt to veicu sev jau kopš pusaudža gadiem, tagad izejot apmācību es iegūstu nepieciešamo zināšanu apjomu un praktisko bāzi, kā darīt pareizi, lai gūtu labu rezultātu.
Mazliet aizrunājos par apmācībām, bet tiešām tas ir aizraujošas, sniedzot man impulsu vel vairāk izmēģināt jauno Didier nagu laku komplektiņu. Varu teikt, ka visi toņi ir vienlīdz pigmentēti, klājās ļoti labi, žūst piemēroti (2x 1min Led lampā) šobrīd neesmu saskārusies ar nekādām problēmām. Cena ir apmierinoša un kvalitāte ir laba, noteikti izveidošu izvērstāku apskatu video vai boga ieraksta formātā. Man pietiek ar divām kārtām lai pilnībā nosegtu nagu un tas atspoguļotu intensīvu, pigmentētu toni.
Otrais viens no interesantākajiem produktiem Drogu plauktiņā ir Rimmel London Magnif'Eyes Eye Contouring Palette, Smoke Edition palete - viena lieliska palete. Ar šo paleti ir iespējams panākt Dūmakaino acu efektu pāris minūtēs. Uzskatu, ka viņa ir lielisks piemērs tam, ka  ir iespējams izveidot smalka maluma ēnas arī šajā maciņam draudzīgajā cenu kategorijā.
Šeit arī varat aplūkot, kā tās izskatās uz ādas:

 Lieliskas ēnas kurām nav izteikta tendence birt, tās ir pietiekami smalka maluma lai lieliski klātos, iztušētos un radītu lielisku grimu ar mazāko iespējamo piepūli. Rimmel London Magnif'Eyes Eye Contouring Palette, Smoke Edition tev derēs, ja tavas ādas tonāls ir izteikti vēsa tipa jo visi toņi vairāk vai mazāk veido vēso toņu noskaņu.
Lieliskai L`Oreal Paradise Extatic waterproof tušai ir uzradusies ūdens noturīgā versija, kura ir lieliskāka nekā oriģināls jo daudz ātrāk nofiksē skropstu izliekumu, ātri nožūst un ir neizsakāmi noturīga. Paradise Extatic waterproof tā ir tuša ar kuru iet peldēties, raudāt prieka asaras un atrasties trakākā ballītē - zinot, ka viņa paliks savā vieta. Vienīgais šīs tušas mīnuss ir tas, ka tu viņu nenoņemsi ar ierasto micelāro ūdeni, jo viņa ir patiesi noturīga. Vislabāk to notīrīt ar kādu divfāžu līdzekli vai kokosa eļļu.  Lai arī cik tas nebūtu neparasti, tomēr, šī tuša nekairina acis un lieliski klājās, padarot skropstas patiešām redzamas.
Garnier  jaunā matu kopšanas sērija Botanic Therapy ir vel viena Drogu zvaigzne, īpaši šī nogludinošā sērija, kuras sastāvā ir rīcineļļa, mandeļu eļļa ir domāta matiem ar tendenci lūzt un izkrist. Botanic Therapy  nepārslogo matus, piemērota biežai lietošanai un nogludina matu visā garumā liekot tam mirdzēt.  Lieliska sērija, ļoti patīk visi šīs līnijas produkti jo tie tiek galā ar to, ko sola, mati patiesi  lūzt mazāk ir mirdzošāki, vieglāk ķemmējami.
Lielisks sejas mitrinātājs, lielā tilpumā un labi darbojās kā make up bāze! Vai tas ir iespējams? Jā! Jaunais  no L`Oreal Hydra Genius Aloe Water dod lielisku, vieglu un atsvaidzinošu mitrinošo efektu. Man ļoti patīk, ka tekstūra nav smaga un šis alvejas ūdens ( sastāvā ir arī hiāluronskābe ) dod svaigas ādas efektu, kā serums, ko visbiežāk lietoju pirms kosmētikas uzklāšanas. Paša līdzekļa tekstūra ir ļoti viegla, gel viedīga, tam piemīt patīkams aromāts, svaigs, bet tas mēdz saglabāties uz ādas, tāpēc tiem, kuriem patīk krēmi bez aromāta, iesaku aiziet un pasmaržot Drogās. Man personīgi aromāts netraucē, jo tā vai tā, virs šī gela- fluīda uzklāju tonālo krēmu. Patīkami notur kosmētiku savā vietā un uzskatu, ka lieliski sadarbojās ar manu taukaino ādas tipu.

Šādi bija mani spilgtākie šī mēneša favorītu produkti, kurus atradu drogās

Lai skaista diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma