Meklē blogā

Iherb pirkumi

Sveicieni šodienā!

Noteikti jau esat pamanījušas, ka es mīlu iepirkties internetā, tas ir ērti, vienmēr ir labi piedāvājumi un ja var iegūt tādus produktus, kurus netirgo Latvijā, tad kāpēc sev atteikt šādu prieku.
Trakoti ilgi esmu iherb.com patstāvīgais klients, lietoju šo platformu jau vairāk par 7 gadiem?! + - tā sanāk, kas manuprāt ir kas īpašs priekš iepirkšanās portāla. Domāju ka Iherb.com fenomens ir tieši tajā, ka šeit ir iespēja iegādāties produktus, kurus citur Eiropā ir iegūt grūti, kā arī eko produktu klāsts ir visnotaļ ievērojams.  Diezgan bieži iepērkos šajā portālu un man ir izveidojušies favorīti no konkrētiem zīmoliem, tādiem kā Giovanni, kuru gan ir iespējams iegādāties arī Latvijā, cik saprotu tie ir nopērkami T/C Stockmann.
Šajā pirkumā izvēlējos tos produktus, kuri vel nav mēģināti, protams no iemīļotā  Giovanni zīmola, kaut ierasti es iegādājos tieši matu kopšanas produktus - šampūnus, balzamus un maskas.  Šoreiz izlēmu par labu ķermeņa losjonam, biju mēģinājusi jau koksa versiju, kura man ļoti patika. Giovanni 2chic Body Lotion with Tangerine and Papaya Butter produkts ar citu aromātu, bet ar ierasto un ļoti patīkamo konsistenci, klāt nāca maziņš paraudziņš ar tāda paša aromāta dušas želeju - ļoti pārdomāti, man patīk.
Ķermeņa losjoni izskatās tikpat vērtīgi, kā matu šampūni un balzāmi, šobrīd vel neesmu vīlusies šajā zīmolā un ceru, ka tas nebūs jāpiedzīvo. Ļoti kvalitatīvi produkti, lieliski sastāvi - tieši tas, kas man šobrīd aktuāli.
Otrs no zīmoliem, kuram ieteiktu pievērsties ir Desert Essence, dievīgi ķermeņa losjoni, kuru pamatā ir alvejas sula, kas manuprāt ir ļoti labs mitrinošs produkts. Pēc pieredzes - esmu lietojusi gandrīz visas Desert Essence losjona aroma kompozīcijas un noteikti to ieteiktu aromātu cienītājiem, tikai jārēķinās, ka šie aromāti nāk no dabiskām ēteriskām eļļām.  Par ēteriskajām eļļām gribēju minēt, jo piemēram, ja jums ir alerģija no kādas ēteriskās eļļas tas ir būtisks faktors, ko ņemt vērā.
Šoreiz izvēlējos roku krēmu ar kārdinošu nosaukumu Desert Essence Organics Hand Repair Cream Pumpkin Spice - tomēr izklausās labāk, nekā patiesībā.  Pēc sastāva ļoti patīkams, viegls roku krēms, bet es biju gaidījusi spēcīgāku aromātu. Desert Essence produktiem ir raksturīgas vieglas un patīkamas, zīdainas tekstūras, kas ātri uzsūcās aiz sevis atstājot tikai maigu, koptu ādu.
Eksperimentālā kārtā iegādājos Madre Labs, Serumdipity, Vitamin C Facial Serum, bet tad sapratu, ka šis serums būs jāatliek testēšanai uz vēlāku laiku, jo nupat atvēru Kiehl`s C vitamīna serumu. Šis C vitamina serums satur stabilizēto C vitamīna formu, kas ir nepieciešama, lai to pēc atvēršanas būtu iespējams izlietot nezaudējot tā efektivitāti. Noteikti šī seruma atsauksmi jūs ieraudzīsit manā blogā, bet domāju, ka vairāk uz gada beigām.
ELF Mint Maniac Lip Exfoliator  lūpu skrubis, kurš veiksmīgi tiek galā ar sausajiem pleķīšiem, lieliska cena un efekts, šoreiz izvēlējos iegādājos  vel nemēģinātu versiju ar piparmētru svaigumu. Ja neesat mēginājuši šo lūpu skrubi - tas ir diezgan abrazīvs, veidots kā lūpu krāsa, tāpēc lielisks palīgs ceļojumos vai kosmētikas somā.
No Elf zīmola iegādājos kārtējo sejas otu, nezinu kāpēc, bet iedomājos, ka viņa atšķirsies no small tapered brush, kaut gan ir identiska tai, tikai mazliet pufīgāka.

Elf small tapered brush  lietoju kā izgaismotāja otu, bet izlēmu iegādāties tieši izgaismotājam paredzēto - īpaši neredzu atšķirību, izgaismotaju uzklāj ļoti lieliski, tāpēc noteikti iesaku izmēģināt.

Tie, kas vel nav saskārušies ar IHerb.com portālu, tas ir lielisks, tiešām iesaku, tikai ņemiet vērā, ka viņi sūta no ASV, tāpēc pirkumam virs 22euro būs jāmaksā nodokļi.  Ja pirmo reizi pasūti no ši portāla vari izmantot atlaižu kodu KUM079 tā iegūstot 5$ atlaidi, kas principā nosedz sūtīšanas izmaksas līdz 1,400kg
Uzskatu, ka daudzi produkti  ir ļoti labi, atlaides un īpašie piedāvājumi ir šī portāla ikdiena, piemēram Elf produkti ir ļoti labā cenā, kā arī Desert Essence ķermeņa losjoni.
Gaidīšu ieteikumus par kādām īpašām Iherb pērlēm uz kuras man būtu jāiegādājas.

Lai fantastiska diena
Ilze

1 komentārs

  1. Sveika! Sen domāju no iherb ko pasūtīt ,kaut kur lasīju ka turpinās esot afrikas melnās ziepes kuras esot ideālas taukainai ādai

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma