Meklē blogā

Lavandas.lv eko pirkumi

Sveicieni šodienā.

Jau kādu laiku izpētu dažādus interneta veikalus, lai tur atrastu jaunas, interesantas preces un zīmolus, par kuriem jums pastāstīt un padalīties ar  produktu izmēģināšanas pieredzi. Vairākas reizes pētot interneta plašumus esmu uzdūrusies uz  www.lavandas.lv  eko un dabisko preču veikala. Cik saprotu,  viņiem ir ne tikai interneta veikals, bet arī klasiska formāta veikals Elizabetes ielā 25, kas gan nav manā ierastā maršrutā, tāpēc paļāvos uz interneta veikala aprakstiem izvēloties interesantus produktus.

Īpaši piesaistīja Annemarie Borlind zīmols, kuram jau ir 50 gadu ilga pieredze dabiskās eko kosmētikas ražošanā, kā selektīvās dabiskās kosmētikas zīmolam, kurš ir daudzu balvu laureāts un tā efektivitāte ir pierādīta neatkarīgos testos. Protams, ka šis zīmols likās liels kārdinājums un es tam paļāvos.
Ieskatam ievietoju viņu estētiski baudāmo zīmola video

Izvēlējos sev interesējošos produktus, no Annemarie Borlind zīmola, lai mazinātu traucējošo poru jautājumu. Manai taukainai ādai visnepatīkamais blakus efekts ir redzamās poras, kuras gribās samazināt, lai kosmētika klātos skaistāk un āda izskatītos veselīgāka.

Kā pirmo aktuālo produktu izvēlējos Annemarie Borlind 2 in 1 melno sejas masku 75ml šī sejas maska ir domāta kombinētai ādai ar paplašinātām porām, tā atsvaidzina, attīra un balansē sejas ādu. Faktiski tas ir maigs pīlings kombinēts ar balansējošo sejas masku. Pirmie iespaidi pēc divām mēģināšanas reizēm ir lieliski, jo āda tiek attīrīta, ļoti patīkamā saudzīgā veidā. Tomēr jārēķinās, ka pēc šīs maskas būs novērojams viegls apsārtums, kaut arī ādu nevelk un nav nekādu citu diskomforta pazīmju. Apsārtums pāriet pēc pāris stundām. Šobrīd šī maska ļoti patīk, bet es gribu izmēģināt vel kādu laiku, lai sniegtu pilnvērtīgāku atsauksmi par šo produktu.


Izvēlējos arī Annemarie Borlind skin & pore balancer sejas serumu, kas palīdz mazināt poras un līdzsvaro sejas ādas taukainumu. Cik esmu to lietojusi, tas patiesi ir ļoti efektīvs, stiprs līdzeklis, kurš jūtami matē sejas ādu. Noteikti iesaku izteikti taukainas ādas īpašniecēm. Pāris mirkļi pēc uzklāšanas un āda ir palikusi maiga, matēta, pazudis taukainais spīdums. Lieku lielas cerības uz šo produktu, ja jau iesākot to lietot ir tik spēcīgs efekts!

Biju lasījusi ka Epsomas sāls lieliski palīdz ādas tvirtumam, tāpēc izvēlējos šo skrubīti Westlab reviving salt body scrub

Anglijas ziemeļos, Epsomas minerālu avotu tuvumā, izgulsnējas magnija sulfāts MgSO4. Plašāk tas pazīstams kā Epsomas sāls, dēvēts arī par angļu un rūgto sāli. Tas ir dabisks produkts un satur koncentrētu magnija un sēra devu.
Šim skrubim ir pievienotas ēteriskās eļļas, kas sniedz patīkamu aroma terapiju kamēr skrubējies. Pagaidām patīk, kaut arī būtu gribējies spēcīgāku abrazīvu efektu.

Bioturm Silber Deo sudraba dezodorants - noteikti esat pamanījuši, ka es mīlu lietot dabiskos dezodorantus, kuri nebloķē poras un ļauj justies svaigi katru dienu. Šobrīd testējot jūtu labu efektu, kā arī to, ka viņš ir ļoti ekonomisks, Gaidu siltākas dienas lai pakļautu šo dezodorantu lielākiem pārbaudījumiem.

Tie ir mani jaunumi no Eko kosmētikas sadaļas, šobrīd visi izskatās ļoti daudzsološi, noteikti informēšu par galējām atsauksmēm.


p.s tikko pamanīju ka Lavandas eko veikalā ir  20% atlaide visiem Annemarie Borlind produktiem! Veselas divas nedēļas. 

Lai skaista šī diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma