Meklē blogā

MAC otu attīrīšanas līdzeklis pret H&M Otu attīrīšanas līdzekli

Sveicieni šodienā!

Gribēju padalīties ar MAC kosmētikas otu ekspres attīrīšanas līdzekļa atsauksmi. Jau pagājušajā gadā izlēmu iegādāties šo otu attīrīšanas līdzekli, jo gribēju saprast vai viņš ir labāks par manu mīļāko produktu no H&M kuru lietoju jau trešo iepakojumu. Iegādājos pagājušajās skaistuma dienās U/V Stockmann, kurš ir viens no maniem iecienītajiem iepirkšanās centriem.

Esmu izlietojusi pusi no diezgan lielā iepakojuma tāpēc ir radies viedoklis ar kuru vēlos padalīties.
Šis līdzeklis tiek pozicionēts kā otu attīrīšanas un dezinfekcijas līdzeklis, kas nebojā to struktūru, piešķir patīkamu svaiguma aromātu, kā arī paildzina kosmētikas otu lietošanas laiku. MAC brush cleanser piemīt ļoti liegs aromāts, kurš nav traucējošs, bet drīzāk patīkams.

Procesā: Uzpilinu pāris pilītes uz netīrām acu ēnu otām, pagaidu ap 5-10 sekundēm, lai produkts sāk iedarboties. Attīru uz vates plāksnītes diska, līdz otas ir kļuvušas tīras.

Rezultāts: Nepieciešama atkārtota produkta uzklāšana, ja otas ir ar kādu spilgtāku krāsu vai intensīvāku toni. Ar vidēji gaisiem toņiem, šis līdzeklis tiek galā no pirmā piegājiena. Noteikti šis līdzeklis neattīrīs tonālā krēma otas, bet pūdera, bronzera, vaigu sārtuma otas tiek attīrītas ļoti labi.
Vislabāk piemērots dabisko sariņu attīrīšanai, ļoti ātri žūst,  pēc pāris minūtēm ir iespējams atkārtoti lietot otas.
Labi un ātri attīra arī sintētiskās otas, kaut gan tās es biežāk izvēlos mazgāt ar ziepēm, jo to dabiskais žūšanas laiks ir ievērojami ātrāks.

Salīdzinot ar H&M kosmētikas otu tīrāmo līdzekli: MAC līdzeklis ir pārāks tieši žūšanas ātrumā, pēc otu attīrīšanas žūšanas laiks ir ļoti ātrs. MAC Brush Cleanser ir 235ml, kas ir  daudz lielāks tilpums. Produkta cena  ir 12euro, bet H&M Brush Cleanser Spray cena 4 euro par 100ml - to vai tas ir izdevīgi, jāspriež katram pašam.
Šobrīd es sliecos, ka man patīk MAC līdzeklis dēļ sava ātrā žūšanas laika un es to iegādāšos arī pēc šī iepakojuma izlietošanas.

Visā šajā testā, pavisam netīšām uzdūros uz kādas pērles-  atradu luksia nostalgia werbena ziepes, kuras pārdodas Drogās, kuras lieliski attīra otas un sūkļus, kad pienāk to mazgāšanas laiks. Ar sūklīšiem tiek galā labāk par oriģinālām BB ziepītēm! Ļoti iesaku, ņemot vērā cenu - vispār maciņam draudzīgi.

Lai veiksmīga diena
Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma