Meklē blogā

Artdeco - sagaidot pavasari ar Vidusjūras noskaņu / Atsauksme


Sveicieni šodienā
Es ticu, ka drīz būs pavasaris un šī noskaņa par siltajām, skaistajām pavasara dienām, vairāk saules ir mani iedvesmojusi gluži, kā jaunā Artdeco kosmētikas kolekcija, kura iedvesmota no Vidusjūras, saules un siltuma. Es patiešām gaidīju atvaļināmu, lai izmēģinātu šo kolekciju Kanāriju salās, kur pavadīju savas divas nedēļas. Jūra, saule un kalni kā radīti noskaņai ko nes šīs kolekcijas produkti. Izvēlējos Artdeco Perfect Color lūpu krāsas toni, kuru noteikti ņemšu līdzi ceļojumā. Jaunajos pavasara/ vasaras kolekcijas Flirt With The Mediterranean Life  toņos dominē svaigums, spilgtums un maigums, kas iedvesmo uz krāsām un spilgtu pavasara sagaidīšanu.
Perfect Color lūpu krāsa pārsteidz ar intensīvo pigmentu un optimālo pārklājumu,
kombinējot jauno tehnoloģiju un efektīvo kopšanu. Ar tās izlīdzinošo 3D tekstūru lūpu krāsa
nodrošina vizuāli palielinošu efektu – lūpas izskatās apjomīgākas un gludākas. Vaska un
inovatīvās želejas bāzes kombinācija nodrošina zīdaini gludu un vieglu tekstūru, tāpēc lūpu
krāsa klājas vienmērīgi. Mitrinošas sastāvdaļas baro lūpas – hialuronskābe, aminoskābes
derivatīvi, ūdensrozes un orhidejas ziedu ekstrakti, kukurūzas eļļa, mango sviests, vaski, E
vitamīns – delikāti aizsargā jutīgu lūpu ādu, veidojot aizsargslāni pret negatīviem ārējiem
faktoriem.
Šādi viņa izskatās uzklāta uz lūpām


Artdeco Perfect Color  skaistajā koraļļu tonī, kuram ir vēss apakštonis.  Tieši tāpēc izvēlējos koraļļu rozā, kas savukārt lieliski sader ne tikai ar gada pantone krāsu, bet arī ar manu pavasara noskaņu.  Par Artdeco lūpu krāsu formulu - tā ir ierasti krēmīga, pietiekami blīva, lai vienmērīgi noklātu lūpas, bet klājums  zīdains, lūpas izjūt mitrinošu komfortu, ne smagumu. Izvēloties Artdeco lūpu krāsas tā ir klasiska sajūta, gluži kā vaniļas smarža, kas pavada lūpu krāsu. Lūpu krāsa ļoti veiksmīgi tiek galā ar mazajām rieviņām lūpu ādā, tāpēc klājums ir pietiekami blīvs un aizpildošs. Uzskatu, ka šī kļūs par vienu no manām  mīļākajam pavasara un vasaras lūpu krāsām. Nēsāšanas laiks ir pietiekami ilgs, kā ari, veiksmīgi, ka tonis no lūpām pazūd pamazām, tāpēc nav bieži jāatjauno.
Kā otrs interesantākais jaunums ir uzacu tuša, šajā kolekcija pieejama jaunā tonī, kas lieliski der gaiši brūnam uzacīm. Izvēlējos izmēģināt šo produktu, jo man patīk pamainīt savus uzacu produktus. Pēdējā laikā vairāk aizrāvos ar uzacu ēnām, kas bija labs risinājums, tad sāku zīmēt matiņus ar uzacu flomāsteri, bet nu jūtu, ka gribu izmēģināt ko citu.  Ierasti es ķīmiski krāsoju uzacis, jo dabiski dabiski tās ir ļoti gaišas, kaut arī  mana dabiskā matu krāsa ir tumšāka - ģenētikas brīnums.  Tā nu es izvēlējos šo gaisi brūno toni, lai piedotu savām uzacīm apjomu un dimensiju, aizpildot iztrūkstošo apjomu ar uzacu gelu. Brow Filler sastāvā  ir smalkas šķiedras, kuras piedos papildus apjomu, tomēr gels labi tiek galā ar nepaklausīgajiem uzacu matiņiem, tos piefiksējot. Neitrāli gaiši brūnais tonis labi derēs no blondu līdz pat gaiši brūnu matu īpašniecēm. Pati uzacu tušas galviņa ir vidēji smalka, ērta lietošanai, paņem vidēji daudz produkta, kuru var iestrādāt dabiskajos matiņos, pēc neilga laika tā nožūst un piefiksē tos izvēlētajā vietā.
Kā pēdējais no šīs kolekcijas ir produkts, kurš ir izcils, viens no tiem, ko noteikti iesaku izmēģināt, ja ir tāda aktualitāte. Artdeco No Color Setting Powder caurspīdīgs kompaktais pūderis, kurš sevī satur gaismu atstarojošas daļiņas, izcili smalka maluma, tāpēc klājās caurspīdīgi un neietekmē tonālā krēma toni.  Lieliski sadarbojās ar tonālo krēmu, labi noder lai piefiksētu konsīleri zem acu rajonā. Zem acu zna netiek izsausināta, jo sastāvā ir mitrinošie komponenti, kas gan neietekmē pūdera spēju piefiksēt grimu. Pūderis ir tik smalka maluma, ka tas nerada smaguma vai pārmērīga blīvuma sajūtu. Viens no retajiem produktiem, kurš ne tikai liek ādai atdzīvoties, izskatīties veselīgi, pat ja ir uzklāts matējošs tonālais krēms, bet arī palīdz koriģēt sejas ādas nevēlamo mirdzumu.
Interesanti, ka produkta sastāvā ir skvalāns, sarkanās aļļges, kas sniedz papildus aizsardzību  un protams, tas  nesatur minerālas eļļas, silikonus, parabēnus un talku. Manuprāt ļoti pārdomāts, izsmalcināts produkts, pati pūdernīca ir klasiski melna ar ērtu, labas kvalitātes spoguli. Patīkams baudījums gan uz sejas, gan somiņā ikdienas gaitās, ja nu nepieciešams mazliet piepūderēties.

Manuprāt ļoti izdevusies kolekcija, kā arī, pamanīju, ka Douglas veikalos ir līdz 50% atlaides  Artdeco produktiem!

Lai forša diena
Ilze




Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma