Meklē blogā

Atsauksme: Catrice Glow patrol

Sveicieni šodienā

Catrice nebeidz pārsteigt ar kvalitatīviem produktiem! Jūs jau ziniet, ka šis ir viens no tiem zīmoliem, kuru man patīk izmēģināt, jo produktu kvalitāte ir lieliska,par tik draudzīgu cenu. Uzskatu ka Catrice ir viens no tiem zīmoliem, kas turpina attīstīties un seko līdzi modes tendencēm, tās uzķerot un pasniedzot sev ierasti kreatīvā formā.  Šī limitētā Catrice Glow patrol kolekcija nav izņēmums, laikā kad ārā ir  pavasarīga noskaņa Catric laidis klajā jauno, limitēto kolekciju  kura manuprāt ir iedvesmota piesātināta ar skaistām, mirdzošām tekstūrām.
Visas kolekcijas centrā ir izgaismotājs, kurš ir pieejams trijos toņos, kas lieliski iekļausies  gan silta, gan vēsa tonāla īpašniecēm. Manā īpašumā ir nonācis pats gaišākais tonis, kas lieliski izceļ manu ādu, nav pārāk tumšs, nedz arī pārāk gaišs -lielisks šampānieša tonis, kas piemērots gan ikdienas grimos, gan svētku reizēs.
Patīkami, ka kolekcijā ir divas otas, abas ir no mākslīgajiem sariņiem, bet viņas ir ļoti maigas, mīkstas un patīkamas pieskārienam. Īpaši esmu iemīlējusi lielo otu ar kuras palīdzību uzklāju tonālo krēmu, kā arī mēdzu konturēt seju.  Pateicoties precīzai formai un sintētiskajiem sariņiem viņa ļoti ērti uzklāj gan pūderveida produktus, gan šķidrākus produktus, tādus kā tonālie krēmi, izgaismotāji un bāzes. Kolekcijā ir pieejama arī klasiskā izgaismotāja ota, kas ir parocīga, veidota no sintētiskajiem sariņiem, diezgan klasiska un vienlīdz ērti lietojama.  Ar šāda tipa vēdekļveida izgaismotāja otu visērtāk ir uzklāt izgaismotājus fokusēti uz kādu konkrētu rajonu. Klāju ierasti klasiskās vietās uz vaigu kaula, mazliet deguna, kā arī izgaismoju virslūpas kontūru, tā izceļot lūpu formu, padarot tās apjomīgākas un uzmanību piesaistošas.


Manuprāt ļoti veiksmīgs ir jaunais apjomu radošais lūpu spīdums Catrice Glowy lip booster sastāvā esošais mentols lieliski atsvaidzina un mazliet kņudina lūpas padarot tās apjomīgākas. Ka lielisks pluss ir maigais mirdzums, kurš izceļ lūpas, pats produkts ir ērts, nav lipīgs, bet gan drīzāk klasisks lūpu spīdums,  kurš pieejams dažādās tonalitātēs, kuru piešķir tajā esošie mirdzumi.
Viens no kolekcijas interesantākajiem produktiem ir lūpu skrubis, kurā ir mazi mirdzumiņi, viņš ietērpts parocīgā puscaurspīdīgā iepakojumā. Izmēģinot varu teikt, ka skrubītis ir ļoti maigs, saudzīgs pret lūpām. Viens no tādiem produktiem, kuru var iemest somiņā un lietot kad vien ir tāda vajadzība, abrazīvais efekts nav pārāk izteikts. Skrubis ir veidots no ļoti ātri kūstošas, diezgan barojošas bāzes ar cukura graudiem un maziem mirdzumiņiem. Pateicoties cukura graudiem tas ir patīkams, nav rūkts.

Tas ko es ieteiktu no šīs kolekcijas, ko tiešām ir jāiegādājas - tie manuprāt ir izgaismotāji, man ļoti patīk tekstūra, klājums, mirdzums un lieliska kvalitāte. Nevajadzētu paiet garām arī otām, jo viņas pilda savu darbinu lieliski. Kopumā uzskatu, ka tā ir izdevusies kolekcija, kurā katrs atradīs kripatiņu mirdzuma un svētku sajūtas.

Izgaismotāji 4,69euro
Lielā pūdera ota 5,79euro
Glowy Lip Booster lūpu spīdums 4,19euro
Izgaismotāja ota 5,19 euro
Glowy Highlighter 4,69 euro

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma