Meklē blogā

Meikaps 10 minūtēs ar Catrice/Essence produktiem

Sveicieni šodienā

Jau kādu laiku prātoju, ka man gribētos jums atrādīt meikapu 10 minūtes, kas gan nav mans klasiskais formāts, jo es tiešām izbaudu pašu meikapa klāšanas rituālu. Kosmētikas uzklāšana priekš manis tā ir relaksējoša nodarbe, jo es to uztveru kā mākslas radīšanu. Vienmēr esmu uzskatījusi, ka  katram ir savs pašizpausmes līmenis, kur tiek izpausta māksla - dažiem tā ir maltīšu gatavošana, citiem stils un mode, bet man kosmētika.

Meikaps 10 minūtēs nav nekas nereāls, bet lai padarītu šo izaicinājumu interesantāku, izvēlējos to radīt no jaunākajiem Catrice/ Essence produktiem, tātad, maciņam draudzīgo versiju.
Manā skatījumā veidojot ātru un izteiksmīgu meikapu ir jāņem vērā:

1. Jāizvēlas tādas tonalitātes produkti, kas patiešām piestāv -  ātrais meikaps nav domāts lai eksperimentētu, to labāk atstāt tad, kad ir vairāk laika un iedvesmas
2. Uzmanību pievērs problemātiskākai zonai. Ja tava problemzona ir sejas āda, tad vairāk laika velti toņa izlīdzināšanai ar piemērotas sedzamības tonālo līdzekli. Ja tās ir acis vai uzacis, kuram vajag vairāk pūles lai tās izskatītos lieliski - noteikti lieto acu ēnas, kā arī uzacu produktus.
3. Neaizmirsti par izgaismotāju un vaigu sārtumu! Svarīgs akcents, jo tieši šie līdzekļi atmodina ādu un liek tai izskatīties skaistai, veselīgai un starojošai.
4. Vienmēr akcentē lūpas, pat ja tev ir ļoti sārtas lūpas, gluži kā man no dabas, izmanto lūpu balzāmu, vai lūpu spīdumu lai piedotu tam jutekliskumu.
Šeit bilde pirms, bez meikapa, bet protams, ka ar sejas krēmu un lūpu balzāmu


Es savam ātrajam meikapam izmantoju šādus produktus un šādā secībā:

1. Tāpēc, ka mana problemzona ir acis, kurām ir noslīdējis plakstiņš, man ir vairāk kā skaidrs, ka acu ēnu bāze ir tas produkts, bez kura acu ēnu uzklāšana kļūst par bezjēdzīgu darbību. Pie šāda acu tipa bieži vien nospiežas skropstu tuša un acu ēnas saiet rieviņās, ja netiek lietota bāze.
Bāze no Essence I love colour intensifying, kuru klāju uz visu plakstiņu. Izmantoju Essence in to the snow glow face & eye palette , kura ir viena ļoti laba sejas palete ar labiem matētiem toņiem, kā arī dzirkstošiem mirdzošajiem toņiem.  Klāju toni Bare pa visu plakstiņu, iekšējo trešdaļu izgaismoju ar Fair toni, bet tumšināju acu loku un "krītošo" plakstiņu ar Blossom.  Uzklāju Catrice Glam & Doll Boost  kuplinošo skropstu tušu kurai ir silikona birstīte gluži kā manai mīļākajai MAC tušai.

2. Kēros klāt pie sejas ādas toņa izlīdzināšanas, uzklāju lielisku produktu, kurš patiks sievietēm, kurām nav problemātiska āda, jo ir vieglas sedzamības, bet lieliski uzlabo sejas toni. Catrice 1minute face perfector universāls tonālais līdzeklis, kurš darbojās kā puscaurspīdīgs BB krēms. Tas aizpilda visas poras, mazās krunciņas, tāpēc patiks arī manām vienaudzēm. Gribēju piebilst, ka šādā budžetam draudzīgā cenu kategorijā šis ir lielisks produkts uz kuru ir vērts paskatīties. Zem acu lokus un mazas nepilnības nomaskēju ar Catrice ikonisko konsileri Liquid Camouflage  tonī 015Honey ( tas esot jauns tonis sortimentā!).
Sejas grimu piefiksēju ar Catrice Glow illusion Loose powder  šis ir pūderis, kurš atstaro gaismu, bet pats klājās caurspīdīga finišā. Man ļoti patīk šādi pūderi, jo tie lieliski piefiksē grimu, bet rada  papildus izgaismojošo, veselīgas ādas efektu. Šo produktu izmantoju ne tikai uz sejas, bet arī zem acu rajonā, lai piefiksētu konsīleru, tā nenoslogojot un neizsausinot šo zonu.
Izmantoju Glow patrol limitētās kolekcijas izgaismotāju tonī C03 Icon lai izgaismotu vaigu kaulus, virslūpu, acs iekšējos kaktiņus un virs uzacu kaula.
3. Vaigu sārtumu vienmēr saskaņo ar lūpu krāsu, tā izskatīsies dabiskāk! Tāpēc es izvēlējos uzklāt pūderaini rozā toni Dawn no lielās Essence in to the snow glow face & eye palette
4.Ļoti viegli un bez liekas piepūles uzklāju uzacu pomādi no Catrice Matte & Glow paletes, kā arī uzklāju Catrice Generation Plump & Shine lūpu spīdumu tonī Nude sapphire, kurš ir ļoti patīkams, kā arī pietiekami noturīgs. Šis tonis rada vairāk apjomu, nekā piedod krāsu, jo ir ļoti līdzīgs manam dabiskajam lūpu krāsas tonim.
Gala rezultāts ir šāds:
Kā jums patika šāds eksperments?

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma