Meklē blogā

Jaunumi - dekoratīvā kosmētika, parfīmi, nagu lakas

Sveicieni šodienā

Gribēju parunāt par jaunumiem, kas mani iepriecinājuši šī mēneša laikā. Izmēģinot dažādu kosmētiku, es nebūt nezaudēju kaislību uz jaunas kosmētikas izmēģināšanu vai iegādi, tieši tāpēc svaigs jaunums manā kosmētikas plauktā ir Anastasia Beverly hills Riviera palette jaunā palete.
Atzīšos, ka mazliet baidījos, jo negaidot atsauksmes uzreiz pasūtīju šo paleti, neskatoties uz to, ka ir bijuši diezgan krasi viedokļi par dažām šī zīmola paletēm. Varu teikt, ka nenožēloju, jo atverot paleti es ieraudzīju perfektas kombinācijas, mirdzoši toņi un kvalitatīvi matēti toņi. Paletes toņi pludinās vienlīdz labi, tikai jāpierod, ka produktu vajag ļoti maz, lai iegūtu spilgtu efektu.  Patiesībā es jo projām domāju, kas man patīk vairāk, matētie vai mirdzošie toņi, jo šī acu ēnu formula ir mazliet sausāka, pūderaināka, bet mirdzošo toņu tekstūra ir krēmīgāka, metāliska.  Kopumā pirmās noskaņas, ka šī būs skaista vasaras palete kuru iesaku visiem, kam patīk šādas toņu kombinācijas.
Esmu sajūsmā par jauno Loreal laineri, pat ne tāpēc, ka viņam ir parocīgs instruments lai atvieglotu lainera uzvilkšanu, bet gan dēļ pašiem  sintētiskiem sariņiem, kas perfekti dozē laineri.  Sariņi ir sakombinēti tā, lai radītu perfektu otu. Loreal laineris ir sintētiska materiāla tāpēc  nesaskaries ar problēmu, ka tā vilkšanas laikā izžūtu, bet arī  nav pārāk slapja. Laineris ir ātri žūstošs, tas neizsmērējās un lieliski nēsajās arī uz maniem plakstiņiem. Patiesi ērti uzvilkt laineri, var izveidot gan smalku līniju, gan izteiksmīgi biezu, lai vai kā, viņš šī procesa gaitā neizžūst un ir ļoti ērts.

Es tiešām nesaprotu kāpēc neviens nerunā par lielisko Lunar beauty Life`s a Drag paleti! Tā ir fantastiska, ideālas kvalitātes palete kuras toņi ir tik labi pārdomāti, ka tie saskan viens ar otru, īpaši krāsainie toņi. Palete ar kuru izveidot bezgalīgas grima kombinācijas uzslāņojot toņus, kā arī, viena no retajām paletēm, kuras mirdzošais tonis "beat" izskatās fantastiski jau virs esošā matētā pamata. Noteikti iesaku noķert uz kādu no izpārdošanām, jo tā ir viena no foršākajām paletēm, kādu es esmu lietojusi.
Nyx Professional makeup Can`t stop won`t stop setting powder  birstošais pūderis, kura sastāvā ir mazas izgaismojošas daļiņas - perfekts pūderis tiem, kas vēlās nostiprināt grimu, bet ne izsausināt sejas ādu. Īpaši noderīgs tieši zem acu rajonā, jo pateicoties mazajām izgaismojušajām daļiņām ne tikai piefiksēsi konsīleri, bet arī lieliski izgaismosi zem acu rajonu. Tomēr tas nenozīmē, ka mirdzēsi, kā Ziemassvētku eglīte, tā nu tas nav ! Lielisks pūderis, kurš atdzīvinās, izgaismos, bet neradīs gliterainu mirdzumu, ļoti smalka maluma un zīdainas tekstūras.
Nyx Professional Makeup Ultimate Edit sērija, no kuras man ir divas paletes, viena pieklusinātos, vēsos toņos, bet otra īsts krāsu sprādziens. Lieliskas paletes, laba kvalitāte un fantastiska cena par šādu kvalitāti ( palete 5 euro!) lieliski klājās, labs piesātināts pigments, dzidri toņi.  Pieklusināti vēso toņu paleti biju paņēmusi līdzi ceļojumā un man ļoti patika, ka ar vienu paleti ir iespējams izveidot tik daudz grimus pilnīgi neiespringstot.

Nevaru nepadalīties ar vienu lielisku lūpu produktu, kurš tiešām mani pārsteidza, jo ierasti no šķidrajām lūpu krasām negaidu tik lielisku noturību, īpaši ja produkts izskatās, kā lūpu spīdums. Nyx Professional makeup Candy Slick lūpu kārsa sevī apvieno  visu labāko no lūpu spīduma - sulīgas lūpas, kuras nav lipīgas, laba noturība, kā arī, viņa neaizplūst aiz lūpu kontūras. Manuprāt lielisks produkts, kuru iesaku visiem, kam patīk lūpu lakas efekts. Uzklājot tā vienmērīgi pašizlīdzinās, aizpilda visas rieviņas, tās neizceļot, drīzāk radot lūpu lakas efektu.
Linda Hallbertg Infinity Palette  ir lieliska dāvana, kuru saņēmu  dzimšanas dienā. Universāla sejas un acu palete, kas klājās ļoti labi, bet mazliet neierasti, ja salīdzina ar līdz šim mēģinātajām. Viņa pēc sava maluma ir tikpat smalka kā Tarte vaigu sārtumi un bronzeri, bet ar izteiksmīgāku pigmentu, kuru var pakāpeniski uzslāņot. Lieliska noturība, brūno toni izmantoju arī priekš uzacīm, dienas gaitās tas palika tieši tur kur uzklāts, tāpēc secinu, ka pūderi ir ļoti noturīgi. Īpaši iesaku klasiska grima cienītājām, kā arī vizāžistiem, jo šeit ir tik universāli toņi, kā arī skaists, melns tonis, kurš noder ikdienā gan sev, gan klientiem.


Essence You Better Work! sērijas ūdens noturīgā skropstu tuša, kas patiešām darbojās, jo klājās lieliski, noturība ir izcila un tā nekairina arī manas jutīgas acis. Manuprāt lielisks produkts, kurš izturēja ceļojuma testu, jo šī bija viena no tam, kuru es ņemu līdzi ceļojumā.
.

Maybelline x Puma limitētās kolekcijas izgaismotājs persiku tonī, kurš lieliski izskatās uz viegli iedegušas ādas vai ādas kurai ir neitrāls, silts apakštonis. Ļoti patīkami klājās, mirdzums ir pietiekami pamanāms, bet arī savā ziņā ļoti maigs, uzslāņojams produkts, kas izskatās pietiekami mirdzoši, bet arī dabiski. Uzklājot uz tumšāka ādas toņa parāda sevi izcili - mans pēc atvaļinājuma iedegums labi tam noder.
Essence ar savu jauno paleti  Hello New York ir trāpījusi desmitniekā, ļoti labas kvalitātes palete, ja tev tāpat, kā man ir īsta kaislība uz skaistiem, violetiem toņiem. Lieliski klājās un pludinās, īpaši patīk duohromie toņi, kuri kalpo,kā lieliski akcenti grimos. Kombinēju šos toņus, uzslāņoju vienu uz otra, lai iegūtu interesantu efektu.
Inglot Allcovered  tonālais krēms, kura izgaismojošais efekts ir izcils, sedzamība ir liela, lieliski piemērots normālai un kombinētai ādai, tomēr ar manu taukaino ādas tipu ir nepieciešamība piepūderēt. Šī tonālā krēma pluss ir ne tikai sastāvs, kas bagātināts ar antioksidantiem, bet arī izgaismojošās daļiņas, kuras liek izzust mazajām grumbiņam, vismaz vizuāli tās kļūst mazāk pamanāmas. Lielisks palīgs liftinga meikapā jo neizsausina ādu, bet labi nomaskē vieglu pigmentāciju un apsārtumu. Atstarojošas daļiņas nav redzamas, bet gan tiek radīts veselīgas, starojošas ādas efekts.

Divi jaunumi no konsīleriem ir  MAC Studio Fix 24-hour smooth wear concealer, kurš ir tonī NC15, kas priekš manis šobrīd ir pārāk gaišs, bet kamēr vel nebiju noķērusi saules starus izmēģināju to aktīvā darbībā.  Manuprāt diezgan sausinošs konsīlers, ātri žūstošs, bet  to ir iespējams  izpludināt pirms tas nofiksējies uz ādas, vidēja līdz pilna sedzamība, uzslāņojams produkts. Uzskatu, ka viņu labāk lietot sejas ādai, nevis zem acu rajonam, jo priekš manis ir par sausinošu. Šobrīd kombinēju ar Gosh konsileri, kurš priekš manis mazliet par tumšu, bet daudz krēmīgākas, biezākas struktūras un tāpēc to izmantoju zem acu rajonam. Gosh concealer 04 ir pilnas sezamības produkts ar diezgan parocīgu aplikatoru pietiek ar mazu daudzumu, lai nosegtu pietiekami lielu laukumu, tāpēc manuprāt foršs produkts. Joprojām žēl ka nedabūju sev atbilstošā tonī, jo tad lietotu biežāk, šobrīd nākas kombinēt  ar MAC konsīleri.

Dzintars iepriecina ar jauno lūpu krāsas formulu- mitrinātas, koptas lupas ar sulīgu satīna finišu, izteiksmīgu pigmentu. Izteikti maigas, koptas lūpas lietojot jauno  lūpu krāsas formulu cik saprotu  tā satur unikālas iedarbības komponentu Еderline S, kurš ir iegūts no ābolu sēkliņām un kuram piemīt ļoti efektīva atjauninoša un mitrinoša iedarbība. Klīniski pierādīts, ka Еderline S stimulē kolagēna sintēzi, uzlabo ādas tvirtumu un elastību, padara maigāku ādas reljefu, novērš grumbiņu veidošanos un kavē novecošanās procesus.  Noteikti iesaku izmēģināt šo lūpu krāsu, jo iepakojums neliek vilties, futlāris ar magnētisko aizdari neļaus pazaudēt lūpu krāsas uzgali, kas manuprāt ir ērti. Lūpu krāsas nesāšanas laiks ir vidējs, tā būs jāatjauno pēc maltītes, kaut arī no lūpām tā nozūd pakāpeniski.

Nevar nepieminēt lielisko Kiehl`s Love oil for lips - kad izcils kopjošās kosmētikas zīmols izlaiž skaistu  kopjošo eļļu, kas darbojās arī kā dekoratīvā kosmētika, tad manuprāt ir trāpīts simtniekā. Jau no pirmās dienas  kad izmēģināju šo lūpu eļļu es viņā iemīlējos! Ļoti kopjošs produkts ar kokosa, moringa eļļam, kuram arī piemīt salds aromāts, kas priecē.
Produkts, kurš ir viens no maniem mīļākajiem jau kopš tā izlaišanas, tās ir Essence nagu lakas. Viņas ir ne tikai lieliskas savā noturībā, bet nu jau ar jauno formulu, tās ir pietiekami ātri žūstošas pat uz maniem nagiem. Kā jau iepriekš blogā rakstīju, man ir mazliet savādi nagi, lakas lēni žūst, pat  uz attaukota, sagatavota naga tas prasa aptuveni 30 minūtes. Šī laka savu žūšanas darbiņu veic savās piecpadsmit minūtes, bet uz normālākiem nagiem daudz ātrāk. Guvu iespēju ceļojuma laikā padalīties ar draudzeni, uz viņas nagiem žuva ļoti ātri, tāpēc turpinu ieteikt Essence nagu laku kā vienu no saviem favorītiem.
Esmu aromātu cilvēks,  zinu, ka to nekad nevar būt par daudz, īpaši, ja garastāvoklis mainās līdzi aromātiem. Īpaši juteklisks piedzīvojums ir Eisenberg  Back To Paris kur pūderainas ziedu notis  rada patīkamu, izsmalcinātu atmosfēru gan svētkos, gan ikdienas gaitās. Šīs aromāts ir iekarojis manu sirdi, jo manuprāt sevī nes nišas aromātu izsmalcināto dabu, lieliski atveroties uz manas ādas sniedz rotaļīgu noskaņu kur muska bāzes nots koķetē ar rožu, vijolīšu, jasmīna sirds notīm. Šis ir aromāts, kur vairāk jūtu bāzes notis, bergamonta, mandarīna virs-nots paiet garām pavisam nemanot.

Īsts pavasara emociju sprādziens ar juteklisko pavasarīgo aromātu no Dzintars My Charm Elegant - ziedu aromāts, kam ir izteikta vēsa atspirdzinoša aromāta aura pateicoties ķiršu ziediem, kas man vienmēr saistās ar sakuru ziedēšanas laiku. Šī nots visspēcīgāk izceļas un paliek uz manas ādas kombinācijā ar citrusu, augļu notīm rada rotaļīgu, pavasara gaidīšanas sajūtu.

Savukārt esot Tenerife izlēmu iegādāties Desigual Fresh World aromātu, kā jau bieži vien gadās, tad esot citā klimatā aromāts sevi atver savādāk, nekā, piemēram esot Latvijā, kas arī notika ar šo aromātu. Varu teikt, ka Tenerifē viņš sevi izpauda daudz intensīvāk, izceļot austrumu noskaņu parfīma kompozīcijā. Tomēr Latvijas pavasarī tas sevi izpauž kā emociju piesātināts pikants saldais, kur rotaļīgi saspēlējas vaniļa ar ābola, ananāsa virsnotīm, kaut kur pavīd vijolītes sirds nots un atblāzma no kakao pavada visu šo aromāta buķeti. Kopumā lielisks aromāts, dinamisks jo daudzslāņains - noteikti patiks tām, kuras mīl piesātinātus, saldus aromātus. Desigual aromāti vienmēr pārsteidz ar kādu interesantu niansi, šajā gadījumā tas ir ananāsa virsnots kombinācijā ar kakao bāzes notīm.

Lai skaista diena
Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma