Meklē blogā

Drogas TOP 5 Marts

Sveicieni šodienā


Šī mēneša favorīti  bija visnotaļ pārliecinoši, daži no tiem ir jaunumi, kurus  jau gaidīju kādu laiku jo man ļoti simpatizējis zīmola Garnier sejas masku klāsts. Uzskatu, ka tiek pieliktas lielas pūles, lai mūs kā pircējus ieintriģētu apstāties un paskatīties, tāpēc tiek radīti jauni veidi, kā mūs uzrunāt.
  Drāniņ - masku bums ir stabili iesakņojies arī mūsu ikdienas sejas ādas kopšanas rutīnā, deļ sava ērtā veida, paņem masku līdzi, kaut uz darbu, kaut uz piecām minūtēm  pirms miega  palutināt sevi.  Garnier laidis klajā maskas, kuras pagatavo tu pati  Garnier Fresh Mix Tissue  Mask  -  iespiežot maskas serumu jau sagatavotā, sausā drāniņ maskā, es šādu risinājumu nebiju gaidījusi. Par rezultātiem, ko sniedz šis maskas- kā jau ierasti, man patīk, vidēji mitrinošas, ādas vitalitāti veicinošas maskas, kuras lieliski iederas gan agros rītos, gan brīvdienu vakaros.
Varu apgalvot, ka L`Oreal lūpu krāsas ir vienas no tam, par kuru kvalitāti es nešaubos, īpaši, kad  ir laistas klajā jaunās formulas, īpaši noturīgas lūpu krāsas ( l'oreal les chocolats sērija), kuras ir manas visu laiku favorītes, kopā ar Maybelline matte Ink. Kad izmēģināju jauno L’Oréal Paris Rouge Signature formulu biju pārsteigta par tās ūdeņainību, ja godīgi, sāku apšaubīt, vai šīs būs pietiekami noturīgas. Formula ir savdabīga, jo klājās ļoti plāni, vairāk kā lūpu balzāms, ja tas būtu uz ūdeņainas bāzes ar piesātinātu pigmentu. Klājot uz lūpām, tas vienmērīgi aizpilda arī mazās krunciņas, diezgan ātri nožūst un par lielu brīnumu paliek pietiekami noturīgs. Sajūta ir ļoti viegla, nav lipīga, drīzāk, kā no matētās lūpu krāsas, kurai ir ļoti viegla  uz lūpām, tikko sajūtama formula.
Man ļoti patīk L`Oreal Botanicals Fresh Care, kura sastāvā ir dabiskās sastāvdaļas, ekstrakti un tas labākais, ko var paņemt no dabas, bet pietiekami efektīvs, lai to lietotu urbāna dzīves stila piekritēji.
Maska plāniem matiem L'Oreal Paris Botanicals Fresh Care Lavender Hydrating  smaržo ne tikai pēc lavandas, kas man ir viens no mīļākajiem aromātiem, bet ari  nenoslogojot matus padara tos mīkstus, vieglus un labi ķemmējamus. Mani smalkie mati ir ar ļoti lielu tendenci saķerties, samudžināties un tieši tāpēc jūtos ērtāk tos nesājot zirgastē. Botanicals Lavander Hydrating matu maska labi atšķetina matus, tāpēc ir patīkami tos nēsāt izlaistus, mati ir viegli, vijīgi un nav pieplakuši pie galvas. Noteikti iesaku! Pati jau sāku domāt par  matu šampūna iegādi no šīs pašas sērijas.
Nevarēju neielikt favorītos jauno tušu, kuru kļuva vel lieliskāka pateicoties tās ūdens noturīgajai formulai. L`Oreal Unlimited mascara waterproof  tā pati lieliskā tuša ar kustīgo birstīti, kuru noliecot vari piekļūt  visām savām skropstiņām arī tām, kas iekšējos kaktiņos. Tuša kā jau ierasti klājās labi, piedod vidēji apjomīgu izskatu, nebirst un nekairina acis, kas nav mazsvarīgi, ja mēs runājam par ūdensnoturīgām formulām. Noņemšana ar divfāžu līdzekli, kā ierasti efektīva bez liekas rīvēšanas.
Sejas maska, kas palīdz attīrīt poras un savā ziņā ir kā izklaides objekts, jo godīgi sakot ir kaut kāda forša sajūta tajās peel off maskās. Garnier Pure Active charcoal Anti Blackhead Peel- Off maska, ir uzklausījusi to cilvēku lūgšanas, kuriem  patīk šāda tipa maskas, bet kuriem ļoti nepatīk visa tā trakā plēšana, kas bieži vien ir sāpīgs process. Pat neskatoties uz to, ka man ir taukaina āda, ja maska ir sāpīga savā noņemšanā man reflektoriski negribās to lietot. Šī Garnier Pure Active sērijas maska kuras sastāvā ir salicilskābe un ogle ir parūpējusies, lai tās noņemšana neradītu ciešanas.  Sastāva ziņā viņa ir laba, jo visur kur ir salicilskābe tas "noņem cepurīti" melnajiem punktiem, atverot poru un savukārt ogle ļauj izvilkt uz āru visu to, no kā gribam atbrīvoties. Tikai ņemot vērā, ka šī maska nav traki plēsoša, to vajadzētu lietot biežāk, kā reizi nedēļā, vismaz manam ādas tipam.


Lai lieliska diena
Ilze


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma