Meklē blogā

Atsauksme: L`Oreal Unlimited waterproof

Sveicieni šodienā

Arvien vairāk tuvojoties siltajām dienām vismaz man, kā taukainas ādas īpašniecei kļūst aktuāla ūdens noturīgo produktu lietošana. Izvēloties kosmētiku es mēdzu to uzskatīt par pietiekamu plusu, ja manis izvēlētais produkts ir ūdens noturīgs. Protams, ka es netaisos iet peldēties ar kosmētiku, bet  šī ūdens noturība palīdz tai izskatīties, turēties un uzturēties uz manas ādas ilgāk. Jau kādu laiciņu atpakaļ rakstīju apskatu, par L`Oreal Unlimited skropstu tušu, jā to pašu ar interesanto ar  kustīgo galviņu, kura palīdz nokrāsot pat pašas mazākas skropstiņas. Šai tušai ir iznākusi ūdens noturīgā māsa, kuras mehāniskas funkcijas ir identiskas - kustīga silikona galviņa, konusa forma, diezgan parocīga. 
Manas sajūtas lietojot ir identiskas kā ar klasisko Unlimited tušu, to ir iespējams uzslāņot, klājās pakāpeniski, pārmērīgi ātri nenožūst, tāpēc ir laiks, lai uzslāņoju divās kārtās. Tomēr pamanīju, kā jau vairums ūdens noturīgo formulu, tai ir tendence neveidot tik izteiksmīgas skropstas, kā klasiskā formulā. Iespējams, ka tā ir manu skropstu specifika, tomēr, ja salīdzina, es tomēr atgriezīšos pie klasiskās tušas.  
Tuša ir pietiekami laba, lai noturētos uz skropstām visu dienu, nebirtu un pieklājīgi ietu nost ar divfāžu līdzekli. L`Oreal Unlimited waterproof skropstu tuša  ir pietiekami noturīga, tāpēc, to izvēlos uz pasākumiem, bet kombinēju ar mākslīgo skropstu stūrīšiem, tā iegūstot papildus garumu, bet apjomu šī tuša nodrošina pati.


Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma