Meklē blogā

Lūpu krāsa, kuru nejūti uz lūpām - L’Oréal Paris Rouge Signature liquid lipstick

Sveiciens šodienā

Iepazinos ar jauno, L`Oreal lūpu krāsu sēriju Rouge Signature, kas sevī ietver skaistus, sulīgus toņus, piemērotus visām gaumēm un vajadzībām, tomēr caurvītus ar klasisku toņu notīm, kas iederas katrā kosmētikas maciņā. Sākšu ar to, ka mani ļoti uzrunāja sievišķīgais dizains, maigās, plūstošās līnijas, kuras gluži, kā jauns, izsmalcināts tērps nekad nav lieks.  Matēts lūpu krāsas futlāris, kurš satur 7ml produkta, kas ir pietiekami liels tilpums.
L’Oréal Paris Rouge Signature liquid lipstick vispārsteidzošākā daļa ir ūdeņainais sastāvs, kas iesākumā man lika šaubīties par pigmentu un noturību uz lūpām. Tomēr uzklājot es izjutu interesantu sajūtu kopumu, kad šis ūdeņainums palīdz vienmērīgi uzklāt lūpu krāsu, tam nožūstot pigments paliek tieši tur, kur tas ir uzklāts.
Pārsteidzoša lūpu krāsa jo tā nemaz nav jūtama uz lūpām, uzklāji un aizmirsti, jo tā nerada nekādu smaguma vai citas nepatīkamas izjūtas.
Lūpu krāsas otiņa ir klasiska, sirds veida ota, kuras spicais galiņš palīdz uzklāt produktu tā, lai nevajadzētu izmantot papildus aprīkojumu ( t.i. otas) diezgan precīzi un viegli manevrē arī pie lūpu kaktiņiem.  Produkta aromāts ir patīkams, vairāk neitrāls un nav jūtams pēc uzklāšanas. Iespējams atjaunot pa virsu, nav nepieciešamības noņemt visu lūpu krāsu, lai atjaunotu toni.
Mani mīļākie toņi, kā ierasti ir visi sārtie un rozā  sakot no augšas uz leju ;105 i rule;109 i savor;  115 i am worth it;
Šis ir viens no jaunumiem, kuru noteikti iesaku izmēģināt, jo uzskatu, ka ir tā vērts.

Lai lieliska diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma