Meklē blogā

Atsauksme NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop kolekcija

Sveicieni šodienā

NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop tā ir jaunā kolekcija, kas lieliski sadarbojās ar  taukainu ādu, jo tās noturība ir fantastiska, tomēr, ja arī  esi normālas vai sausas ādas īpašniece, šajā kolekcijā atradīsi kaut ko priekš sevis.
Man kā cilvēkam, kam ir taukains ādas tips jau uzzinot jaunumus par šādu kolekciju radās liela vēlme to izmēģināt, izvērtējot vai tonālais krēms ir vel vairāk matēts par manu favorītu no Nyx Professional makup - Total Control Drop Foundation, kurš ir lielisks.
Sākšu ar to, ka manuprāt toņu izvēle ir milzīga, veseli 45 toņi!Tiešam vari piemeklēt savu, kā arī ļoti  ērti, tieši klājot grimus citiem, ka ir liela izvēle un arī tabula, kurā atrakstīti neitrālie, siltie, vēsie apakštoņi, tas atvieglo tonālā krēma izvēli.  Visiem iesaku  aiziet uz Nyx Cosmetics veikalu un paprasīt, lai piemeklē NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop tonālā krēma toni, īpaši, ja cīnies ar izteikti taukainu ādu un nekas nepalīdz noturēt grimu savā vietā.
NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop tonālais krēms ir pilnas sedzamības līdzeklis, kurš nožūst diezgan ātri, tāpēc iesaku to uzklāt ar sūkli vai vislabāk ar otu, ja tev ir taukaina āda. Šis produkts ir paredzēts arī citiem ādas tipiem, bet es uzskatu, ka tad tas ir jākombinē ar piemērotu bāzi.
Sausai, normālai ādai - iesaku mitrinošo bāzi, kombinēta, taukaina āda, var iztikt bez bāzes, bet ja tomēr  āda vaigu zona ir sausāka, tad tur uzklāt mitrinošo bāzi, man ļoti patīk NYX Professional Makeup's Angel Veil Skin Perfecting Primer ,kurš ir pietiekami mitrinošs, bet nav smags.
Šis tonālais līdzeklis ir ekstrēmi noturīgs, tāpēc to iesaku, ja ir jādodas uz kādu ballīti, svinēšanu, kas var ieilgt līdz vēlām nakts stundām. Tomēr, es zinu, ka mana vecuma sievietēm patīk mirdzošāki efekti, pat ja ir taukains ādas tips, tāpēc es iesaku piepilināt pāris pilītes izgaismojošos pilienus. 
Izmantojot NYX Professional Makeup Away We Glow Liquid Booster tu iegūsi gan dabiskas ādas efeketu, gan ekstrēmi noturīgu tonālo krēmu, kurš nepazudīs no sejas ādas pat īpaši karstā ballītē.
Pievēršoties kolekcija esošai bāzei NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Matte Primer kas ir izteikti matējoša bāze, kura nodrošina labu saķeri ar tonālo krēmu, tā padarot to vel intensīvāk noturīgu. Manuprāt tā ļoti stipra bāze, ko uzklāt uz īpaši taukainām zonām, tādām kā piere, deguns, zods - matēta āda garantēta. Kombinētas ādas īpašnieces var lietot šo produktu, bet neuzskatu, ka tas būtu jādara katru dienu, drīzāk, kad ir kādi nopietnāki pasākumu, jo zem tā prasās īpaši mitrinošs krēms.Paša produkta konsistence ir ļoti blīva, bet to ir iespējams izlīdzināt uz ādas, mazliet lipīga, bet tieši šis lipīgums palīdz veidot saķeri ar tonālo līdzekli, tāpēc pēc tā uzklāšanas nav jūtams.
Konsīleris no NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop sērijas ir viens no ejošiem produktiem tieši manā grimā, jo tam ir pilna sedzamība, piesātināts pigments, izmantoju tumšāko toni lai konturētu sejas ādu, pateicoties tam, ka šis konsīleris ir piemērots taukainai ādai, tas nekur neaizplūst un nepazūd no sejas. Manuprāt izcili nomaskē visas sejas ādas nepilnības. Ja es izvēlos to klāt zem acu rajonā, tad vienmēr parūpējos, lai mana āda būtu pietiekami mitrināta ar barojošo acu krēmu.
NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Contour Concealer pieejams 24 toņos, kas manuprāt ir pietiekami, lai atrastu savu un savējo. Es zinu, ka taukainas ādas īpašnieces vienmēr baidās konturēt seju ar krēmveida produktiem, bet šī formula lieliski der taukainam ādas tipam es iedrošinu izmēģināt, jo ir ļoti ērti. Pamanīju, ka visērtāk uzklāt šo konsīleri tieši ar pirkstiem un izlīdzināt ar kosmētikas sūklīti.
Viena no šīs kolecijas spilgtākām zvaigznēm ir NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Setting Powder kurš ir lielisks, viens no maniem mīļākajiem produktiem. Šis pūderis patiks visiem ādas tipiem, tas ir ļoti universāls produkts, kura sastāvā ir atstarojošas daļiņas, kuras lieliski atmodina sejas ādu, bet ļauj piefiksēt grimu.
 Tieši šīs NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Setting Powder atstarojošās daļiņas ir tās, kas ļauj izmantot šo pūderi zem acu rajonā, lai piefiksētu konsīleri. Īpaši aktuāli tas ir tiem, kuriem ir smalkās grumbiņas vai izteiktāki tumšie loki, tas nemanot paveiks savu izgaismojošo darbu. Lielisks produkts lai piefiksētu grimu, bet nepadarītu to smagnēju.  Izmantoju Nyx Professonal makeup sūklīti, lai uzklātu šo pūderi zem acu rajonā, ļoti ērti pateicoties sūkļa formai ne tikai uzklāt pūderi, bet arī izmatot to sejas konturēšanai, konsīlera pludināšanai. 

Kopumā varu teikt, ka mani favorīti no šīs kolekcijas ir NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Setting Powder, kuru noteikti iegādāšos atkārtoti, jo esmu sajūsmā, kā arī NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop tonālais krēms un konsīleris, kas būs mani vasaras sabiedrotie, kad nepieciešams īpaši noturīgs grims.

Produktus meklē Nyx Proffesional makeup veikalā Aspazijas bulvarī 32

Lai skaista diena
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma