Meklē blogā

Favorīti: Sejas kopšana

Čaviņš , meitenes ;)

Par pēdējo mēnešu favorītiem ir kļuvuši ļoti vērtīgi produkti, ar kuriem es gribu padalīties, bet par kuriem vel neesmu rakstījusi plašāku atsauksmi, tā nu es izlēmu, ka veltīšu tam mini - atsauksmītes, šeit, favorītu rakstā.
Tie ir produkti, kurus lietoju dien dienā jau kādu laiku un kuri lieliski strādā,  daži gan  ir parādījuši sevi ne no tās smukākas puses, bet par to tālāk rakstā.

Produkts, ko es atklāju no jauna Bioderma Hydrabio H2O  micellārais ūdens, tik ilgi jau lietoju  rozā Biodermu, ka biju aizmirsusi cik fantastiski mitrinoša ir sajūta pēc šī produkta. Lieliski ka atgriezos pie tā lietošanas, domāju, ka kādu laiku pie tā arī palikšu. Kosmētiku noņem ļoti labi, neko nekairina un dikti mitrina- burvīgs līdzeklis.
Madara Balancing toner  biju stāvā sajūsmā, līdz manai ādai uzradās vēlme veidot apsārtumu pēc šī  produkta, tāpēc uz kādu laiku to izslēdzu no aprites. Ievietoju favorītos, jo līdz šim brīdim viņš līdzsvaroja ādas taukainākās zonas un neradīja nekādas problēmas. Iespējams esmu pārāk aizrāvusies ar ādas attīrīšanu.

Ādas attīrīšanai lietoju Foreo un randoma attīrīšanas līdzekli, ziepes no L`Occitane vai Madaras ziepes, kā arī, dažreiz sejas ziepes no LF kastītēm, kā nu kuro dienu.

Dermosil Balancing serum  - esmu iemīlējusies šajā serumā!Perfekts zem kosmētikas, netauko ādu, tiešām līdzsvaro un normalizē ādas taukošanos un uzlabo kopējo stāvokli, ļoti patīk gan pats produkts, gan iepakojums. Sajūta uz sejas ādas tāda dziļi mitrinoša.

Madara Smart Antioxidants sērija lietoju to kombinējot gan ar Dermosil serumu, gan bez tā , vienkārši labs, mitrinošs, viegli barojošs krēms, kurš palīdz atjaunot ādas tvirtumu un jaunavību. Ļoti patīk!

Madara  Regenerating night cream - klasiski labs produkts, kas palīdz nomierināt un atveseļot ādu, lietoju to kombinējot ar Oriflame facial oil vai vienu pašu, rezultāti ir ļoti labi, sejas  āda ir mitrināta, atpūtusies un svaiga, iesaku gan vienu, gan otru produktu. Oriflame eļļa ir ļoti laba arī pati par sevi, mēdzu izmantot to krēma vietā, kad nav jāiet ārpus mājām, ātri iesūcās un nav pārmērīgi trekna, smarža dabiska un patīkama.

Uriage Hyseac Restructurant  gandrīz jau beidzies glābēj krēmiņš, kurš lieliski darbojās pēc aktīvākām sejas maskām un attīrošajiem sejas līdzekļiem, kad ir nepieciešama ātra sejas ādas nomierināšana un atjaunošana, sastāvā esošais šea sviests visu līdzsvaro un nomierina, pabaro un atjauno.

Laura Mars (Dzintars) Dienas krēms spf 30 dienām ,kad nelietoju dekoratīvo kosmētiku, pietiekams spf un laba, vidēji bieza struktūra, kas nelikās smaga uz sejas ādas, bet viens no mīnusiem ir tas, ka mazliet smaržo pēc saules krēma. Kopumā, āda paliek tvirtāka no šī krēma un sajūtās tā ir labi kopta.

Planeta organica antioksidantu serums zem acu rajonam - esmu izlietojusi gandrīz visu iepakojumu un varu teikt, ka šis produkts strādā ir viegls anti age efekts, bet nekā dramatiska. Iztrūkst mitrinošās sajūtas, to prasītos daudz vairāk.
Caudalie Premier cru  acu krēms ar tonīti, lai vizuāli noņemtu tumšos lokus, vidēji mitrinošs, bet daudz mitrinošāks par Planeta organica produktu, kombinējot šos abus efekts ir man pietiekami tīkams, tomēr, atkārtoti neiegādāšos.

Sejas maskas kura ir mana favorīte pēc iedarbības uz manu taukaino ādu Kiehl`s Turmeric & Cranberry seed fantastiska un kvalitatīva sejas maska, atzīšos, ka mazliet to taupu, tāpēc lietoju tikai vienu reizi nedēļā. Tik ļoti atsvaidzinoša un sejas ādu uzlabojoša maska - taukainai ādai ļoti laba.
Ir maskas kuras lietoju paralēli, bet tās vel neiekļaušu favorītos, jo nav pietiekami ilgi testētas, lai izteiktu stabilu un pamatotu viedokli.

Dermosil Natur sērijas Carrot oil - ļoti patīk šī eļļa, lietoju to dekoltē zonai un kaklam, ādai patīk un mani uzrunā saldā smarža, tāpēc to lietoju pirms naktsmiera. Ātri iesūcās un rada mitrinātas, koptas ādas efektu. Sastāvā esošā burkānu eļļa notur dzīvīgāku ādas toni, neliekot tai pilnībā zaudēt vasaras saules atskaņas iedegumā.

Lūpu balzāmi manos favorītos ir iezagušies veseli trīs, jo lietoju tos uz maiņām, kā nu kuro reizi ielikās līdzi somiņā. Iherba sūtījums  Sierra Bees lūpu balzāmiņi ir ļoti forši,  dabiski un sastāvā esošais šea sviests dara savu darbiņu labi. Madara Plum lūpu balzāms viens no mīļākajiem balzamiem dēļ savām kopjošajām īpašībām un burvīgā plūmju aromāta, kas uzlabo garastāvokli.
Kā nu bez Dzintara Uni lūpu balzāma! Vērtības, kas nemainās, ļoti patīk šis lūpu balzāms, viens no universālākajiem pie kura vienmēr atgriežos, aromāts saistās ar bērnību- iespējams, arī tas rada nostalģisku noti šim produktam.

Tādi ir mani pēdējo divu mēnešu favorīti ;)
Ceru ka kaut kas noderēja!

Ilze

8 komentāri

  1. Bez Dzintara gan ziemā nekur laikam visiem :D

    AtbildētDzēst
  2. Caudalie krēmiņš ap acīm man arī likās par švaku mitrinošs. Nedaudz vīlos, jo Caudalie gribētu tā kārtīgāk izpētīt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es biju domājusi, ka viņš būs labs :( turpinu meklēt ideālo acu krēmu, pagaidām reti kurš patīk līdz galam.. domāju pasūtīt Dermosil acu krēmu, tas likās gana mitrinošs, cik varēju spriest pēc paraudziņiem

      Dzēst
  3. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neesmu tādu faktu piefiksējusi, sasmērējos un ļauju eļļai absorbēties

      Dzēst
  4. Burkānu eļļu lieto uz sausas vai mitras ādas? Smērējot to eļļu, āda sākotnēji nav oranžīga?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nepamanīju oranžīgu ādu :) dekoltē rajonā lietoju uz sausas un vakaros, bet kopumā uz ķermeņa uz mitras ādās, tā trāk iesūcās ;)

      Dzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma