Meklē blogā

Dove Nourishing Secrets Replenishing Ritual - ķermeņa krēms & losjons


Sveicieni šajā skaistajā dienā!

Dove iedvesmojusies no skaistumkopšanas rituāliem visā pasaulē pievienojot saviem produktiem dažādas vērtīgās eļļas un ekstraktus. 

Dove Nourishing Secrets ir matu un ķermeņa kopšanas produktu līnija, kas iedvesmota no labākajiem rituāliem, kurus pielietojušas sievietes visā pasaulē. Līnija apvieno Dove labāko ādas barošanu un dabas sastāvdaļu spēku - lotosa zieda ekstraktu, rīsu ūdeni, avokado eļļu, kalendulas ekstraktu, lavandas eļļu, rozmarīnu, kokosriekstu eļļu, mandeļu pienu, marulas eļļu un mango sviestu.

Dove jaunajā produktu līnijā ir piecas dažādas rituālu kolekcijas – Glowing Ritual, Restoring Rituals, Invigorating Ritual, Relaxing Ritual un Replenishing Ritual.

Manās rokās ir nonācis Replenishing Ritual sērija kurā ietilpst divi burvīgi produkti ķermeņa losjons un sviest-krēms. Šī līnija ir radīta visiem ādas tipiem, satur marulas eļļu un mango sviestu, lai koptu, mīkstinātu un barotu pat visprasīgāko ādu.



Dove Nourishing Secrets Replenishing Ritual Body Lotion
- viegla tekstūra, kuru uzklājot tas zibenīgi sasūcās. Atzīšos, ka nejūtu izteiktu mango smaržu, drīzāk siltu smaržas noti, kas rada tādu siltāku smaržu, gluži kā sviesta aromāts. Domāju, ka šis produkts patiks tām kurām nepatīk izteikti aromāti, bet kurus uzrunā kašmiram līdzīgi, koksnes un silto nošu aromāti. Labs ikdienas produkts, bet bez liela wow efekta.


Dove Nourishing Secrets Replenishing Ritual Body Cream

Ļoti interesants sviest-krēms, atverot iepakojmu sajūtu izteiktāku siltu aromatu, kas vairāk līdzinās mango sviesta aromātam. Interesanti, ka pasmaržojot man radās sajūta, ka šīs būs tas produkts kuram būs jāveltī laiks, lai viņš pilnībā absorbētos. Iedomājaties, kāds bija mans pārsteigums, kad pēc uzklāšanas tas zibenīgi absorbējas. Interesanta bija sajūta, ka āda tiek ļoti labi barota, bet neveido trekno kārtiņu uz ādas! Tas ir jāsajūt, ļoti interesanta un patīkama sajūta. Produkts labi baro, bet neveido lipīgo sajūtu, efekts saglabājās visas dienas garumā.

Ja man būtu jāizvēlas viens produkts, es noteikti paņemtu ķermeņa krēmu, jo viņš ideāli baro ādu, īpaši, kad bija tā retā reize, ka pēc sauļošanās ādai vajadzēja papildus kopšanu.

cena ķermeņa losjoniem: 5,17 eiro

cena ķermeņa sviestam: 5,99 eiro

Lai skaista diena!
Ilze

*testa produkts

2 komentāri

  1. Dove ir syperduper, bet par oriģinālo zilo dovi nekā labāka nav 👍❤❤❤

    AtbildētDzēst
  2. Man arī ļoti patīk ķermeņa krēms :)

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma