Meklē blogā

Catrice ICONails gēla laka

Sveicieni visām nagu laku mīlētājām.

Catrice priecē ar jauna dizaina un kvalitātes kolekciju ICONails gēla laku, kura tikpat noturīga kā gel -laka, bet nav nepieciešama lampa produkta žāvēšanai. Vismaz viņi to tā apgalvo.

Inovatīvā nagu lakas formula nodrošina perfektu gela mirdzuma efektu un maksimālu noturību 36 lieliskās krāsās. Nagu lakām, kas ir bagātinātas ar acai eļļu, ir atspīduma efekts, pateicoties pievienotajai GLOSS SEAL’R tehnoloģijai. Jaunā, profesionālā otiņa garantē īpaši vienkāršu un precīzu uzklāšanu.
Jaunā Catrice nagu laku kolekcija šarmē ar skaisto dizainu un ērto, noņemamo vāciņu, zem kura paslēpusies ērtāka, rievota otiņas galviņa. Pati otiņa ir plakana un diezgan labi dozē nagu laku. Nagu lakas tekstūra ir mazliet biezāka nekā ierasti šim zīmolam. Uzskatu, ka pateicoties tieši tam, ka nagu laka nav tik šķidra, tā ir saturīgāka un klājās vienmērīgi.
Jāklāj divās kārtās, lai iegūtu pilnvērtīgu un pilnīgu pārklājumu.

Sapratu, ka man būs nepieciešama arī  īpašā virskārta, kas paildzinot nagu lakas noturību līdz pat desmit nēsāšanas dienām, iegāju tuvākajā Drogu veikalā un paņēmu pēdējo lakas pudelīti. Izskatās, ka virskārta ir uz izķeršanu.
Virskārta  sola paildzināt nagu lakas  izturību un sniegt papildus mirdzumu. Par mirdzumu, tam pilnībā piekrītu, bet par izturību... Iespējams, ka man nepaveicās, bet šoreiz šis nagu lakas noturējās 2,5 dienas. Nagu laku žūšana ir vidēja, ilgāka, nekā klasiskajā nagu lakas formulā. Virskārta nepalīdz žāvēšanas procesā, vismaz es nejutu atšķirību ar vai bez šīs virskārtas. Tas protams ir savādi, jo Essences top`s ļoti veiksmīgi tiek galā ar ātrāku nagu lakas nožāvēšanas procedūru.

Abi testētie toņi ir vienlīdz skaisti gan pēc toņa, gan pēc klājuma kvalitātes. Pievienoju visu toņu bildes, lai jūs redzētu kādi vel kārumi ir pieejami. Man ļoti patiktu fuksi rozā toņi un violetie, gan jau, ka  atkal nespēšu noturēties pretī kārdinājumam kādu iegādāties!
Kuri jums vislabāk iekrita acīs? Vai varbūt ir mēģināti?




Lai forša diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma