Meklē blogā

Douglas Home SPA Seathalasso jūras svaigums

Sveicieni šajā vasaras dienā.

Iepriekš esmu saskārusies tikai Douglas Home SPA sērijas roku krēmiem, tāpēc man bija interesanti notestēt šo Vitalising body spray, jo karstākā laikā tas ir viens no foršākajiem produktiem, kad prasās ko atsvaidzinājušu, bet tomēr negribās noslogot sevi ar kādu spēcīgāku aromātu. Tieši šādos brīžos ir vērts izvēlēties ķermeņa sprejus kā vieglāko parfīma alternatīvu.
Douglas Home SPA Seathalasso sniedz jūras spēku tieši Jūsu mājās! Vitalising Body Spray dabīgās sastāvdaļas - jūras aļģes un minerāli, lieliski tonizē un atsvaidzina ķermeni. Atsvaidzinošais ķermeņa sprejs lutina Jūsu sajūtas ar svaigu jūras brīzes aromātu no Vidusjūras.

 Douglas Home SPA Seathalasso Vitalising Body Spray 100ml sprejs ar interesantu, izteiksmīgu kompozīciju.  Ļoti līdzīgs Mediterranean aromātam no Elizabetes Ardenas, domāju, ka ja jums patika tas aromāts, tad šis liksies ļoti tīkams. Šis aromāts ir mazliet vieglāks, ne tik intensīvs, bet ar izteiktākām ūdens notīm. Ūdens svaigums, ko caurvij ziedi, ļoti tonizējošs, atsvaidzinošs un mazliet saldi svaigs.  Noturība uz ādas pietiekami laba, lai pāris stundas pēc produkta lietošanas aromāts vel saglabājās uz ādas. Tas ļoti spilgti atveras uz ādas ar izteiksmīgu ziedu un ūdens kombināciju, kura mainās brīžiem izceļot ziedu notis, bet brīžiem jūras svaigumu.

 Douglas Home SPA Seathalasso Seaweed & Sea Minerals roku krēms 75ml kuram piemīt līnijai cauri ejošais ūdens, vasaras un svaiguma aromāts. Aromāts ir izteikts, bet nav traucējošs. Sastāvā ir eļļas un ekstrakti, kuri rūpējās par roku ādu. Uzklājot uz plaukstām viegli sasūcās, rokas paliek maigas un koptas. Tekstūra diezgan viegla, mitrinoša.

Sastāvs:
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Dimethicone, Persea Gratissima Oil, Phenoxyethanol, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Maris Sal, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Fucus Vesiculosus Extract, Enteromorpha Compressa Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Lithothamnium Calcareum Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone

Šobrīd Douglas interneta veikalā ir atlaides šai sērijai 

Kopumā vērtēju šos produktus pozitīvi, ja vien patīk šāda smaržu kompozīcija, kas jau ir katra gaumes jautājums.

Vai esat mēģinājušas kaut ko no Douglas Home Spa produktiem? Vai patika?

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts


Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma