Meklē blogā

BellaPierre Shimmer Powder zilos toņos


Mana iepazīšanas ar šī zīmola acu ēnām un sejas pūderiem notika jau vairākus gadus atpakaļ, kad kopā ar draudzeni devāmies ceļojumā. Tieši toreiz izmēģināju viņu fantastiskos pūderus, kuri ne tikai uzlaboja sejas toni, bet bija ļoti komfortabli neesāšanā arī siltā laikā.
Atkātoti iepazinos ar šo zīmolu, kad  meklēju mazliet dabiskāku alternatīvu acu ēnām un kāda no draudzenēm uzdāvināja sākuma komplektu.  Šajā komplektā ietilpa acu ēnas ( pigmenti) trijos pamata toņos, kas vairāk piezemēti brūnajā krāsu spektrā. Laika gaitā man iepatikās šīs mirdzošās acu ēnas.

Interesanti ir tas, ka manuprāt šis acu ēnas, kaut arī ir mirdzošas tomēr ļoti labi nēsājās uz plakstiņiem. Burvīgi pludinās un pēc uzklāšanas lieliski nēsājās nezaudējot savu krāsas pigmentu un spilgtumu.

Šīs konkrētās acu ēnas iegādājos interneta veikalā, kur viņas bija par fantastiski izdevīgu cenu, šādu izdevīgu darījumu nevarēju laist garām. Atzīšos ka iegādājos veselu kaudzi ar acu ēnām, bet tā, kā viņas lieliski uzglabājās un nezaudē savu kvalitāti laika gaitā, tas kļuva par manu mierinājumu.
Sajūtu ziņā šis ir ļoti vieglas ēnas, patīkamas un nekairināja acis. Tie ir dabiski minerāli, kuram nav pievienoti parabēni vai talks!

Shimmer Powder - BellaPierre katrs 2,35gr

Starry Night tumši zils, nakts zils pigments, ar kura palīdzību tumšināt acs locījuma vietu, kā arī veidot brīnišķīgus smokey tipa acu grimus.

Spectacular lavandas zilgans tonis, atsvaidzinošs un skaists  uz kustīgā plakstiņa.

Lavender  mirdzošs lavandas tonis, kuru var uzslāņot uz tumšākām un gaišākām ēnām, tā radot burvīgu efektu.

Ha Ha pats skaistākais rudzupuķu zilais tonis, kādu jebkad un jebkur esmu redzējusi! Tik fantastisks tonis, debešķīgi izskatās gan kā akcents, gan kombinācijā ar gaišākiem un tumšākiem toņiem.

Ocean  burvīgs, debesu gaiši zils tonis, kurš izskatīsies debešķīgi skaisti, gan kombinācijā ar citiem toņiem, gan viens pats uzklāts uz plakstiņa.

Provence - ļoti interesants tonis kurš ir starp gaiši zilu un  violeti zilganu, skaists tonis  kuru izmantot kā laineri.

Domāju, ka šīs acu ēnas patiks tām, kuras mīl dabiskāku kosmētiku, kā arī, mirdzošo efektu, ko sniedz tieši  Bellapierre ēnas. Es esmu iemīlējusies šajos toņos un krāsu daudzveidībā, kā arī mirdzumā, kurš neizskatās savādi, kā tas mēdz būt budžetam draudzīgākām alternatīvām.

Padomi uzklāšanai

Vienmēr lieto acu ēnu bāzi, tā iegūsi spilgtāku toni, kurš nepazudīs no plakstiņiem, pat ja tev ir taukains ādas tips.
Vari lietot  uz lūpu spīduma, iegūstot interesantu nokrāsu un mirdzumu.
Lieto mitrā veidā - kā laineri.
Vari izmantot visur uz ādas, kur vien vēlies - ja ir tāda vēlme un vajadzība.

Kur iegādāties?
Es iegādājos interneta veikalā http://www.fragrancedirect.co.uk bet cik esmu pamanījusi ir pieejami arī Biotēkas veikalos, kā arī, https://www.lookfantastic.com

Lai forša diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma