Meklē blogā

Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter

Sveikas šajā vasarīgajā dienā!

Jūs jau ziniet, ka mēdz būt produkti ar kuriem esi vienkārši apsēsts, cik ļoti patīk rezultāts, šoreiz man tie ir divi, jo nekādi nespēju izlemt, kurš no šiem produktiem ir skaistāks.
Tas cik bieži lietoju šos izgaismotājus, vieglāk pateikt kad tos neizmantoju, jo tā ir retā reize. Kopš ieraudzīju šos fantastiskos produktus - es viņos iemīlējos un šī mīlestība nebeidzās!

Tiem, kuriem patīk izteiksmīgi, skaisti, gaismu atstarojuši viegli pludināmi izgaismotāji - droši iegādājaties šos produktus, jo jūs to nenožēlosit.
Pati produkta cena ir fantastiski laba īpaši attiecībā uz kvalitāti, jo tā ir burvīga, pilnībā apmierina manu kāri pēc mirdzuma.

Pieejami divos toņos, viens ir ar vēso apakštoni, Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Peach Lights pērļu rozā ( nezinu vai viņu var nosaukt par persiku toni), bet otrs ar silto apakštoni Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Golden Lights gaiši zeltains.
Abu produktu pigmentācija ir vienlīdz skaista, tomēr, jāsaka, ka viņi nav izteikti smalka maluma. šie izgaismotāji  ir pietiekami smalki, lai neradītu pleķus un citus nesmukumus., tomēr pietiekami redzami, lai radītu mazliet  metālisku efektu, ja izvēlies tos uzslāņot. Lai panāktu dabisku efektu jālieto sintētiskā ota un jāklāj ļoti iztušējot. Patiesi burvīgi ir tas, ka tu iegūsi tieši tādu pašu toni, kādu redzi iepakojumā.


Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Golden Lights, tik skaists tonis, zeltains, ļoti skaisti izskatās ar siltiem makeup, kā ari, ļoti labi izskatīsies silta tonāla meitenēm. Ja tev piestāv siltie toņi, tad šis izskatīsies vienkārši perfekti. Uzskatu ka šis būs must have produkts, visiem kurus saules stari padara mazliet brūnāku. Instagram bildē varat redzēt skaisto zeltaino mirdzumu, tik burvīgs!




Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Peach Lights , fantastiski skaists tonis, nezinu kur viņam ir persiku nokrāsa, bet uz manas ādas tas izskatās pērļu rozā. Ideali izskatīsies ja tavi ir vēsie toņi, ādas apakštonis  vēss, mazliet rozīgs. Burvīgi izskatīsies gaišas ādas īpašniecēm. Šeit vari apskatīties, kā šis tonis izskatās uz ādas.

Produkti ir tik skaisti, ka nevaru vien beigt priecāties, tiešām ļoti skaisti izgaismotāji, visiem ļoti iesaku!

Produkta cena ~5euro & nopērkami "Drogas" veikalos

Lai skaista diena
Ilze


2 komentāri

  1. It kā tā kā nevajag vēl vienu izgaismotāju, tomēr Peach Lights ļoti uzrunā :)

    AtbildētDzēst
  2. Šie izgaismotāji ir forši un maciņam tiešām ļoti draudzīgi, bet es neteikšu, ka ir 100 % mani favorīti. Man piemēram Sleek palete (Solstice), NYX Duochrome, vai Illuminating palete patīk labāk. Bet nu savā budžeta klasē noteikti ie vērtīgs ieguldījums :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma