Meklē blogā

Dove atjauno savu antiperspirantu līniju

Sveicieni, meitenes!

Guvu iespēju notestēt un iepazīties ar atjaunoto Dove dezodorantu klāstu, kas bija forši, jo jāsaka, ka iepriekš esmu lietojusi un lietoju Oriģinālo sēriju, pie kuras esmu pieradusi un zinu, ka viņa ir pietiekami laba lai pasargātu mani kādā pasākumā kur nepieciešams justies droši un komfortabli, zinot ka dezodorants nepievils.


Dove atjauno savu antiperspirantu klāstu sievietēm un iepazīstina ar produktiem, kuru sastāvā ir jauna ādai draudzīgāka formula, kas nodrošina īpašas rūpes un padara sievietes padušu ādu maigu un veselīgu.
Dove antiperspirantu unikālās formulas sastāvā ir ¼ mitrinoša krēma, kas  nomierina un nodrošina maigu ādu padušu zonā, kā arī mazina radīto kairinājumu pēc skūšanās.
Jaunajā atjaunotajā līnijā  iekļauti Original, Invisible Dry un Mineral Touch antiperspiranti trīs ļoti dažādi produkti, kurus vieno tas, ka tie  ir vieni no komfortablākiem antiperspirantiem kurus esmu lietojusi, jo tie nekairināja pat manu jutīgo padušu ādu.

Rezultāts visām trim līnijām ir vienlīdz labs,  tikai jāskatās, kāda nu kuram ir  gaume gan uz aromātiem, gan uzklāšanas veidu. Es visvairāk mīlu izsmidzināmos līdzekļus, jo tie nožūst visātrāk un ir ļoti ērti lietojami, īpaši, ja ir kur jāsteidzas. Protams, ceļojumiem noteikti noderēs rulīša vai stik veida līdzekļi. Manai mātei, kā vecā kaluma cilvēkam visvairāk patīk tieši rulīša veida, viņa arī piedalījās šajā produktu testā un bija priecīga par rezultātu, jo šis pasargāja labāk nekā viņas ierastais līdzeklis.
Tie kuri zin, ka lietoju vairāk dabiskos produktus, ļoti satraucos par padušu veselību, bet izskatās, ka visā testa laikā mana padušu āda jutas labi, tās neiekaisa un jutās komfortabli.


Dove Original antiperspirants gan izsmidzināmā versija gan rullīša produkti satur vienotu smaržu, pūderainu, maigu un sievišķīgu, ļoti ierastu Dove aromātu, kas ir diskrēts.

Invisible Dry - vairāk pēc frēzijām, aromāts saistās ar gaisīgu sievišķīgu svaigumu. nožūst ļoti labi, smalkāks un plānāks klājuma slānis.

Mineral Touch - vairāk citrusīgs, aktīvs smaržu komponents, bet nojaušami sievišķīga smaržu kompozīcija. Klājās labi, nožūst zibenīgi, mazliet blīvāka tekstūra, var just ka uzklāj produktu.
Par produktu mīnusiem - pamanīju, ka rullīšu produkti mēdz "ķerties"  rullējās mazliet savādi un ir jāpacenšās to uzklāt, bet tā, pēc  produkta uzklāšanas nožūst diezgan ātri, kā jau  "slapjākā" šo līdzekļu versija.
Mani mīļākie aromāti ir  Invisible Dry jo tās aromāts ir ļoti sievišķīgs un skaists.  Toties Mineral Touch dod papildus svaigumu ar savu citrusu brīzes aroma- kompozīciju.

Lai skaista diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma