Meklē blogā

MAC Fruity Juicy kolekcijas Love in the Glades paletes apskats

Sveicieni šajā skaistajā dienā!

MAC  Fruity Juicy  kolekcijas Love in the Glades  acu ēnu palete ļoti iedvesmo, īpaši ar saviem interesantajiem toņiem un kombinācijām, kuri  ir piemēroti gan siltām vasaras dienām, gan klusākiem, piezemētākiem rītiem un siltiem vakariem. Uzskatu, ka šī  kombinācija ir ļoti veiksmīga, īpaši ņemot vērā, ka vēlējos paleti ar interesantiem, bet klasiskiem toņiem. Katrs no tiem izskatījās pilnīgi savādāk,  nekā to biju gaidījusi. Šie toņi atklājās uz plakstiņiem ar interesantiem apakštoņiem, uz kuriem necerēju.

Interneta vidē ir dzirdēti dažādi komentāri par MAC limitētām kolekcijām, tāpēc ar vieglu skepsi skatījos šo paleti, tomēr,  pārliecinājos, ka šīs kolekcijas produkti ir ļoti kvalitatīvi.
Protams, ka iepakojums ir skaists, tik vasarīgi tropisks, kā jau visai sērijai. Ļoti gribētu nopirkt limitēto spreju no šīs sērijas, cik lasīju viņš ir ar kokosa smaržu! Visur kur to meklēju neatradu, varbūt kāda var pateikt kuros Douglas veikalos viņš ir palicis?
Atgriežoties pie dizaina un iepakojuma, tas ir metāls ar plastmasu, labu un lietojamu spoguli.
Par katru no tiem:

Grey Stroke -Sudrabaini pelēcīgs tonis, vidējs pigments, var iztušēt pavisam gaišu. Uz plakstiņa atklājās daudz labāk, ja lieto dabisko  saru otu.  Mazliet pūderains, tonis puscaurspīdīgs.

Cumulus- Taupe tonis, brūns ar pelēcīgu apakštoni. Viens no toņiem, kurš uz plakstiņiem ar dažādu apakštoņu bāzēm izskatās savādāk un ar to var forši paspēlēties- klājot gan uz silta apakštoņa bāzes, gan vēsa apakštoņa bāzes. Uz maniem plakstiņiem izceļas ēnu pelēkais apakštonis, kas man bija liels pārsteigums, jo gaidīju ko brūnāku.

Bye Bye Bahamas - Siltāk brūns ar  sudraba un zelta mirdzumiem, pats spīdīgākais no toņiem lieliski iztušējās, klājās un man viens no mīļākajiem toņiem, var  uzslāņot akcentam uz gaišāku toni - tā padarot to mirdzošu.

Neoprene Green -Paletes zvaigzne, zilgani- zaļais tonis, kuru uzslāņojot vai pastiprinot toni klājot mitrā veidā iegūst ļoti skaistu, tropsiku un vasarīgu noskaņu. Ļoti noturīgs pigments, kurš izturēs gan prieka asaras, gan siltāku vasaras laiku. Ideāli kombinējās ar puscaurspīdīgiem toņiem, vai piemēram ir kāds  izgaismotājs ar rozā apakštoni, tad uzslāņojot uz šī produkta iegūsti ļoti skaistu nokrāsu. Uzskatu, ka šis tonis ir kā radīts,  lai paspēlētos ar dažādiem sudrabainiem, zeltainiem efekta pūderiem, kuri ir brīnumskaisti arī no MAC piedāvātās kolekcijas.

Palm Leaves - Egļu zaļais tonis, matēts (satīna) tonis kurš ļoti labi pludinās, labi turas un izskatās gandrīz matēts tonis, radot tikko jūtamu nojausmu par to, ka viņš tomēr ir satīna atblāzmā. Lieliski parāda sevi uz plakstiņa

Russian Blue - Asfalta pelēki-melnais tonis ir pilnībā matēts, viegli pūderains, bet ļoti labi klājās un neveido pleķus. Tumšajiem, īpaši melnajiem toņiem tas ir labs rādītājs.



Visi šie toņi klājās vienmērīgi, nebirst, neveido pleķus, kā arī forši pludinās, tumšākais un gaišākais tonis mazliet pūderains. Interesanti, ka paši toņi sevi burvīgi parādīja uz plakstiņiem. Iepriekš testējot veikalā  neradās pārliecība, ka toņi ir tik bagātīgi, kā tie izskatās uzklātā veidā.

Knifiņi un ieteikumi

Šīs ēnas labāk sadarbojās ( paņemas un atdod savu pigmentu uz plakstiņiem) ar dabīgiem stariņiem, tāpēc izvēlamies otas kuriem ir dabīgie sari.
Klājot uz bāzes tonis atklāsies interesantāk, būs noturīgāks
Mitrā veidā ( samitrinot otu fix šķidrumā)  var lietot kā laineri

Vai es ieteiktu šo paleti iegādāties?

Kopumā vērtēju šo paleti kā ļoti izdevušos produktu, īpaši ja ir interese par šādiem vēsākiem toņiem un burvīgo zilgani-zaļo toni, kurš ir visas paletes zvaigzne.  Ar paleti ir iespējams radīt gan ikdienas makeup, gan svētku un ballīšu makeup. Noteikti ieteiktu to iegādāties, ja uzrunā vēsie toņi, kā ari, gribās izmēģināt kaut ko no MAC ,bet negribās pirkt viena toņa ēnas.

Nopērkams -Stockmann, Douglas veikalos

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma