Meklē blogā

Bio2You jaunās Anti-age matu kopšanas sērijas atsauksme

Bio2you ir pazīstams, kā Latvijas zīmols, kurš ražo organisko kosmētiku ar smiltsērkšķi, kurš ir unikāls ar savām bagātīgajām uzturvielām un spēju dziedēt - mazināt iekaisumus, darbojās kā spēcīgs antioksidants.
Zīmols ražo gan sejas, gan ķermeņa un arī matu kopšanas līdzekļus. Esmu lietojusi gan viņu ķermeņa krēmus, dušas gēlus un ziepes, sejas krēmu un eļļu, bet matu šampūni nav bijuši izmēģināto produktu saraktā, tieši tāpēc man bija interesanti izmēģināt produktus no jaunās produktu līnijas.

Bio2you  laidusi klajā trīs jaunas matu līnijas:
*Visiem matu tipiem ar zīda proteīnu un aminoskābēm
*Novājinātiem matiem pret matu izkrišanu un matu apjomam ar  Hairdensyl kompleksu ( kompleksā ir jūras kalogēna proteīni pasargā no matu izkrišanas) un sarkanā sīpola ekstraktu.
*Matu atjaunošanai ar hiāluronskābi un jūras kalogēna proteīniem.

Jāpiemin, ka visi produkti ir ražoti Latvijā, tie ir dabīgi un SLS sulfātus, parabēnus.

Katrā līnijā ir trīs produkti : matu šampūns, matu maska un sprejs/ serums. Es testēju BiO2You  rejuvenate moisture anti age sēriju, kura paredzēta sausiem, vājiem un trausliem matiem, smalkiem matiem. Sola atjaunot skaistumu un veselību.


Dabīgs serums matiem ar kolagēnu un hiāluronskābi atjauno un dziedē matus, vienlaikus sniedzot tiem zīdainu mirdzumu. Uzsmidzināt uz tīriem matiem, nav jānoskalo.
Manas sajūtas:  Šis BiO2You  rejuvenate moisture anti age serums viens no produktiem, kuru ir vērts iegādāties, jo tas piešķir matiem mirdzumu, atšķetina savēlušos matus  un padara tos zīdainus, vijīgus un viegli ķemmējamus. Produkts kurš pildīs matus ar jauku svaigu, mazliet saldenu smaržu. Produkts, kurš man ļoti patika, kaut arī dabisks, tomēr labi darbojās. 



Dabīgs šampūns ar kolagēnu un hialuronskābi, bez sulfātiem sniedz patiesas rūpes jūsu matiem un stiprina tos. Atgriež matiem dabīgo vitalitāti, skaistumu, mirdzumu un veselību. Īpaši piemērots sausiem, vājiem, trausliem un plāniem matiem. Lietot uz mitriem matiem, tad noskalot. Nesatur alkoholu, parabēnus un SLS

Manas sajūtas: Matu šampūns  
BiO2You  rejuvenate moisture anti age  300ml putojās vidēji labi, īpaši ņemot vērā, ka šis ir dabisks produkts, tomēr, ja jums patīk šampūni kuri saputojās zibenīgi, tad šis nav tas variants. Produkta smarža ir patīkama un nav uzbāzīga. Rodas klasiskā sajūta, kā jau no dabiskiem šampūniem, kuriem nav pievienoti silikoni, mati tādi kā mazliet  piebrieduši, bez izteikta nogludinoša efekta. Ja izvēlējos nelietot matu masku, tad izžāvējot tie kļuva ļoti mīksti un vijīgi, tikai mazliet pūkaini, ko savukārt varēja mazināt ar izsmidzināmo serumu. Tomēr uzskatu, ka šis produkts vislabāk darbojās kombinācijā ar masku, vismaz uz maniem sausajiem matu galiem.


Dabīga maska matiem ar kolagēnu un hiāluronskābi, bez sulfātiem. Baro matus, padara tos mīkstus un viegli ķemmējamus. Uzklāt uz mitriem matiem, pēc 1-3 min izskalojiet. Nesatur alkoholu, parabēnus un SLS.

Manas sajūtas: Matu maska 
BiO2You  rejuvenate moisture anti age  200ml tikai daļēji attaisnoja sajūtas par barojošu un atjaunojošu masku. Radās priekšstats, ka viņa ir vairāk mitrinoša, nekā barojoša, kas labi darbojās uz manu nekrāsoto matu daļu, bet ne krāsoto. Krāsota matu daļa izjuta barojošā efekta iztrūkumu, protams, mati palika gludāki, vieglāk ķemmējami un jauki smaržojoši, tomēr, man iztrūka barojošāka efekta. Gribētu izmēģināt abas atlikušo līniju maskas, iespējams, ka kāda no tām būtu ideāli piemērota manam matu tipam.
Devu iespēju izmēģināt mājiniekiem, kuriem nav krāsoti mati un viņi šādu problēmu nesaskatīja, tā kā  varu teikt, ka tas ir individuāli manu  krāsoto matu efekts.

Kopumā visa sērija ir veiksmīga, aroma- kompozīcija ļoti neitrāla, piemērota ikdienas lietošanai.

Produktu cenas: šampūns- 11euro;  maska -11euro ;  sprejs - 12 euro 

Lai forša diena!
Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma