Meklē blogā

Eucerin Elasticity + Filler atsauksme


Sveikas!

Šodien vēlos padalīties ar sajūtām, pieredzi, kuru guvu lietojot Eucerin produktus. Jāsaka, ka iepriekš no šī zīmola esmu lietojusi tikai acu krēmus - kuri man patika. Tieši tāpēc ar gaidām sirdī pieķēros produktu testēšanai. Šīs līnijas produkti ir sievietēm vecuma grupā no 30-50.g.v. kurā es iekļaujos, tāpēc  man bija interesanti izmēģināt šāda veida līdzekļus. Tiešām mazliet baidījos, ka šie būs īpaši smagi vai trekni produkti, bet manas bailes palika baiļu līmenī un neattaisnojās.

Aktīvie komponenti Eucerin Elasticity + Filler ir diezgan interesanti. Gan jau, ka esat dzirdējušas par mārdadzi, tikai matu kopšanas sakarā, bet šoreiz, tieši viņa ekstrakts ir tas, kas veicina mikro-cirkulāciju. Kā mēs visas zinām, tur kur āda tiek labāk apasiņota - tā kļūst veselīgāka, svaigāka, jaunavīgāka, jo tiek apgādāta ar  barības vielām. Silimarīnam, kurš ir mārdadza viena no sastāvdaļām piemīt spēja pasargāt ādu no oksidatīvā stresa.

Otrā aktīvākā sastāvdaļa ir Hiāluronskābe, kura ir kā fillera sastāvdaļa. Par hiāluronskābi ir svarīgi pieminēt, ka šeit ir gan augstas  gan zemas molekulārās masas hiāluronskābe, kura palīdz aizpildīt smalkās līnijas un izlīdzināt ādu.
Atkal jau daba roku rokā sadarbojās ar zinātni - arktīns, kurš ir dadža augļa sastāvdaļa, kurš paātrina kolagēna atjaunošanās procesus šūnu līmenī. Viņš uzlabo ādas elastību, tvirtumu un stimulē atjaunošanās procesus.

Ļoti daudzsološas sastāvdaļas, tomēr, man radās bažas, jo mana taukainā ada prasa īpašu kopšanu. Tāpēc ķēros klāt pirmajam produktam, kurš vai nu man patiesi patiktu vai gluži otrādāk.  

Eucerin elasticity + filler sejas eļļa 30ml 

Aktīvās vielas: argāna eļļa, mardadža eļļa un E vitamīns

Eļļa sniedz ādai barojošu efektu, aizsargā, padara to tvirtu. E vitamns cīnās pret oksidatīvo stresu un stiprina ādas dabisko izturību.
Manas sajūtas:  Eļļa ir fantastiska, tiešām ļoti patika! Viņa uzsūcās zibenīgi, vairāk to ielieku kategorijā sausā eļļa. Ideāli iesūcās arī manā taukainā ādā, kas tiešām ir retums. Neaizsprosto poras, ļoti jauks produkts,  liega smarža, kura nav uzbāzīga. Āda ir vitalizēta un svaiga, lietoju gan vienu pašu, gan kombinējot ar nakts krēmu.
Eucerin elasticity + filler  dienas krēms 50ml tilpumā.

Krēma sastāvā ir  SPF15, kas  ir svarīgs palīgs, lai mazinātu ādas novicošanos pasargājot to no UV staru radītās priekšlaicīgās ādas novecošanās problēmas.
Nostiprina ādas struktūru, padara to elastīgāku, izlīdzina dziļās grumbas.
Āda kļūst svaiga un starojoša.

Manas sajūtas: Produktam izteikts, viegls ziedu aromāts, kurš nav uzbāzīgs. Konsistence vidēji bieza, labi uzsūcās pēc uzklāšanas vidēji 5min laikā. Labi sadarbojās ar tonāliem krēmiem, dažādām tonālā krēma bāzēm. Uzklājot ļoti patīkama, mitrinoša sajūta, āda kļūst jūtami tvirtāka. To ko es pamanīju uzreiz, izlīdzina ādas toni, tas kļūst vienmērīgāks. Mana iekaisīgā āda nomierinājās un labāk panesa temperatūras svārstības. Lielu grumbu izlīdzināšanu nepamanīju, bet elasticitātes uzlabošanās bija acīmredzama.
Eucerin elasticity + filler nakts krēms 50ml

Nostiprina ādas struktūru izlīdzinot dziļās grumbas
Sastāvā esošā argāna eļļa dziļi baro un atjauno ādas struktūru.
Āda kļūst starojoša un tu pati - atpūtusies pēc naktsmiera. 

Manas sajūtas: Krēma tekstūra biezāka, bet ļoti labi uzsūcās, aromāts nemainīgi ziedu un ļoti viegls. Sanāca tā, ka tieši nakts krēms bija pirmais ko steidzos izmēģināt pēc eļļas uzklāšanas. Sākumā mana sejas āda reaģēja ar vieglu kņudēšanu, kas gan neradīja apsārtumus, šāda tendence saglabājās vairākas dienas, līdz āda pierada un pēc šīs kņudēšanas ādas elasticitāte jūtami uzlabojās. Iespējams, ka tas ko sajutu bija aktīvo vielu darbība manā ādā.
Nākamā rīta efekts - āda izskatās daudz svaigāka, tās problēmas, kuras ir manā ādā ( mazliet grumbiņas lūpu kaktiņos) mazāk redzamas. Tāpēc varu teikt, ka efekts ir  jūtams, bet ne graujošs.

Kopējās sajūtas pēc šo produktu lietošanas:

Testa laikā  jutu, kā šie produkti pamazām uzlabo ādas kvalitāti, domāju, ka šie krēmi un sejas eļļa pēc pāris mēnešu lietošanas radītu jūtamas pārmaiņas manā ādas struktūrā. Esmu  jau lietojusi šos produktus vairāk par divām nedēļām un šajā laikā sajutu pirmās pozitīvas pārmaiņas.
* ādas tonis palika vienmērīgāks
* sejas ovāls kļuva tvirtāks
* grumbas ir palikušas mazāk redzamas, bet nav pazudušas
* krēmi un eļļa nav smagi, bet var uzslāņot un piemēroti arī  kombinētas ādas īpašniecēm

Vai tas tiks galā ar ļoti dziļām grumbām? Nevarēšu par to spriest, bet manas ne tik ļoti  dziļās kļuva mazāk pamanāmas.

Par produktu iepakojumu, ļoti patika sejas eļļa ar tik ērto dozatoru. Dienas un nakts krēmu iepakojums viegli mulsināja, nācās lasīt nosaukumus uz trauciņiem, nebija pārliecinošs kontrasts starp iepakojumiem (vai tikai man tā liekas?!).

Vai es ieteiktu šo produktu? Viennozīmīgi, šī testa laikā viņš uzlaboja manu ādas stāvokli, neradīja alerģijas un ļāva izskatīties svaigāk, starojoša un veselīgāk! Retāk lietoju tonālo krēmu, uzskatu, ka tas ir labs rezultāts.
Vai ir kāds produkts, kuru noteikti ieteiktu pamēģināt? Šoreiz gribās izcelt sejas eļļu dēļ tā, ka viņa nav smaga, bet ļoti labi iesūcās! ( pati turpinu brīnīties) Tomēr uzskatu, ka šāda veida produktus labāk lietot visus vienkopus, lai panāktu labāku efektu.

Lai skaista diena!
Ilze

*testa produkts



3 komentāri

  1. Man arī ļoti patika šie produkti, jo sevišķi nakts krēms :) Tagad noteikti vairāk pievērsīšos Eucerin produkti klāstam. Nesen iegādājos viņu attīrošo pieniņu, kurš man arī ļoti iepatikās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nakts krēms ļoti patīkamas struktūras, eļļu varēja just, bet ne traucējoši, tiešām labi produkti ;) īpaši priecē, ka vieglie anti age produkti nebija pārak smagi manam ādas tipam ;) Gribētos izmēģināt vinu dušas eļļas, biju dzirdējusi labas atsauksmes.

      Dzēst
  2. Forši, ka patika. Šis zīmols man arī ir gribuļu sarakstā. Šobrīd uzsēdos uz Avene izmēģinājumiem.

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma