Meklē blogā

L`Oreal Rare Flowers kosmētikas noņemšanas produkti


Pirms kāda laika L`Oreal nāca klajā ar jaunu kosmētikas noņemšanas līniju Rare Flower, atzīšos, ka uzķēros uz sievišķīgo iepakojumu un aromāta kompozīciju, kas deva iespēju  ienirt rožu dārzā. Ideāla smarža, skaists iepakojums, protams, ka es velējos izmēģināt tieši šos produktus.

Ziediem veltītajā sērija sastāv no divām ziedu kompozīcijām, kuras radītas dažādiem ādas tipiem:

Rožu un Jasmīnu sērija sausai un jutīgai ādai
Rozes un Lotosa šerija normālai un kombinētai ādai

Ja man ir jāizvēlas attīrošie produkti, kuri vairāk vērsti uz kosmētikas noņemšanu vienmēr izvēlos to sēriju, kura ir domāta jutīgai sejas ādai.  Tādēļ ka, neskatoties uz manu taukaino ādas tipu man ir jutīga sejas āda, tā mēdz iekaist, ja ir pārmērīgi spēcīgs kairinājums. Parasti  netraucē spēcīgi aromāti, tāpēc neizvairos no interesantām smaržu kompozīcijām arī kosmētikas produktos.

 Pieniņš  kosmētikas noņemšanai 400ml

NOMIERINOŠS PIENIŅŠ ar ROZES ekstraktu, kas pazīstams ar nomierinošo iedarbību, un JASMĪNA ekstraktu, kas pazīstams ar ādu barojošajām īpašībām.

Manas sajūtas: Loti skaists aromāts, iemīlējos šajā rožu aromātā! Pieniņš patīkamas struktūras, ideāli šķīdina kosmētiku. Ja man būtu jāizvēlas viens produkts no šīs līnijas, tad tik tiešām tas ir šis pieniņš! Ļoti patīk produkta mazliet eļļainā struktūra, kura palīdz tikt galā pat ar ūdens noturīgo kosmētiku. Parasti samitrinu divas vates plāksnītes un paturu pie acu rajona, tad ļoti viegli noņemu visu kosmētiku. Vel  ar divām vates plāksnītēm notīru atlikušo kosmētiku. Iepakojums ļoti liels, veseli 400ml, kuri pietiek ilgam laikam.

Salvetes kosmētikas noņemšanai 25 gb

Maigi notīra netīrumus un dekoratīvo kosmētiku (pat ūdens noturīgu). Bagātinātas ar rožu ekstraktu, kam piemīt ādu nomierinošas īpašības, un jasmīnu ekstraktu, kas pazīstams ar ādu aizsargājošām īpašībām.
Āda ir mitrināta, nomierināta un tīra.
Lieto uz sejas, apkārt acīm un uz kakla. Nav jānoskalo.

Manas sajūtas: Vidēji mitras, aromātiskas salvetes, kurām ir spēja notīrīt kosmētiku pietiekami labi, lai tās ņemtu līdzi somiņā, ja ir tāda vajadzība. Smarža, kā jau visai līnijai ļoti skaista, svaiga un mazliet atkarību radoša. Salvetes pietiekami biezas, lai ar divām salvetēm ir pietiekami, lai noņemtu visu sejas kosmētiku. Tomēr, jāsaka, ka tas prasīja mazliet piepūles. Uztveru kā pietiekami labu produktu priekš ekstra situācijām, tomēr, ikdienas lietošanā izvēlētos tieši pieniņu kosmētikas noņemšanai.

Toniks sausai un jutīgai ādai 400ml

NOMIERINOŠS TONIKS ar ROZES ekstraktu, kas pazīstams ar nomierinošo iedarbību, un JASMĪNA ekstraktu, kas pazīstams ar ādu barojošajām īpašībām.
Manas sajūtas: Toniks ir ļoti aromātisks, smaržo svaigi, pēc svaigiem ziediem, vairāk rozēm,kā jasmīna ziediem. Izvēlējos ņemt to toniku, kurš paredzēts jutīgai ādai, lai to lieki nekairinātu. Tonika konsistence ir bieza, tas ir kaut kas starp toniku un pieniņu, var sajust, kā pievienotās eļļas padara to biezāku, barojošāku.

Tomēr, jāsaka, ka sastāvā ir alkohols. Šajā gadījumā nekādu negatīvu reakciju no šī produkta nejutu, bet nevaru teikt, ka nevarētu sajust alkohola klātesamību produktā. Vairāk tas izpaudās aromātā, kā arī, tajā cik ātri toniks nožūst.

Lietoju samērā ilgi, vairāk par mēnesi, iepakojums tiešām milzīgs, varu teikt, ka viņa darbība ir vairāk neitrāla. Ada netika sausināta un savilkšanas sajūtas nenovēroju, tomēr, uzskatu, ka priekš sausas ādas šis produkts ir pārāk aktīvs. Toniks pietiekami eļļains, lai ar to noņemtu lūpu krāsas nospiedumus uz lūpām, tieši šim mērķim viņu izmantoju visbiežāk.

Kopumā vērtējot - smaržīga sērija, kuras aromātā var iemīlēties. Darbība vidēji laba, tas, kas man traucēja ir alkohols produktu sastāvā. Kas man ļoti patika ir pieniņa spēja noņemt ļoti noturīgus kosmētikas produktus. Iesaku izmēģināt pieniņu, varbūt arī jums iepatīkas.

Iespējams iegādāties Drogās

Lai skaista diena

Ilze






Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma