Meklē blogā

Vichy Slow Age - pret-novecošanas brīnums pudelītē

Sveicieni šajā saulainajā laikā!

Novecošana ir dabisks process, bet mūsu, sieviešu starpā diezgan sensitīvs jautājums. Protams ir periodi, kad šis nav aktuālais jautājums un par to netiek domāts.  Ņemot vērā, ka gadiem ejot ārējie un iekšējie faktori sasummējas un veido redzamu, dabisku nospiedumu mūsu ādā - mēs noteikti vēlamies lai tas būtu maksimāli saudzīgs. Vismaz es to noteikti vēlos.

Atzīšos, ka pirms gadiem nedomāju par SPF aizsardzību kopumā, diezgan reti lietoju šo aizsarg-faktoru zem sejas krēma. Protams, bieži vien tikai tādēļ, ka taukainais ādas tips tā jau taukoja ādu pats par sevi. Tās kurām ir šāds ādas tips lieliski zin, cik bezgalīgas ir medības pēc viegliem, netrekniem produktiem. Pats visneiespējamākais ir viegli Spf krēmi, jo bieži vien tie ir ļoti blīvi.
Uzskatu, ka gandrīz visas ir dzirdējušas, ka faktori, kuri liek mums novecot ātrāk  ir  UV starojums, stress, nepietiekams ūdens/ uzturvielu patēriņš - principā viss ar ko mēs saskaramies katru dienu.Protams, ka neviens nevēlās priekšlaicīgu novecošanu un nogurušu izskatu, kas neliecina par patieso vecumu, bet gan piepluso klāt kādus piecus gadus.
Sapnis par mūžīgo jaunību ir tik kārdinošs, tomēr, Vichy Slow Age nemēģina solīt neiespējamo, tie sola padarīt  dabisko novecošanu lēnāku, bet ādu veselīgāku un starojošāku.

Tie ir faktori kurus mēs varam ietekmēt, ja ne apturēt tad padarīt mazāk kaitīgus. Vichy Slow Age ir produkts, kurš palīdz apturēt un mazināt šo intensīvo vides iedarbību uz mūsu sejas ādu. 

Aktīvā  aizsardzībā iesaistās tādi faktori, kā:

*SPF 25 pasargājot sejas ādu no fotonovecošanās
*Bifidus probiotiķi  uzlabojot ādas aizsargbarjeru
*Baikalina saknes ekstrakts kurš sniedz spēcīgu antioksidantu iedarbību.

+ protams, slavenais Vichy termālais ūdens

Manas sajūtas: Produktu testēju jau 2,5 mēneši, kas ir pietiekams laiks, lai es skaidri sajustu, kas man patika vai nepatika šajā produktā.

Tekstūra- gan pluss, gan mīnuss. Tekstūra ļoti viegla, mazliet jūtams krēmīgums, klājās ļoti plānā kārtiņā ar diviem pumpīša spiedieniem pietiek visai sejai un kaklam. Problēmas sākās tikai tad, ja sadomā to uzklāt 3 vai 4 pumpīša dozas- tad sīs produkts sāk velties nost no ādas. Sākumā biju sašutusi, jo klāju, kā jau produktus, kam ir spf biezākā kārtā, bet tad sapratu, ka jāklāj savādāk, lai gūtu pozitīvu lietošanas pieredzi. Patīkams pluss ir 50ml iepakojums ar dozatoru, pats iepakojums ir veidots no smaga stikla, vizuāli ļoti baudāms.


Smarža - patīkama, priekš manis pluss, bet citiem, var likties kā mīnuss. Ja jūs mīliet balto ziedu aromātu, tad šis produkts ir priekš jums, jo viņš jūtami smaržo radot liegu un patīkamu sajūtu baudījumu.  Kaut arī sastāvā ir spf tomēr, tam nav klasiskā saules krēma smarža.

Sadarbība ar  tonālajiem produktiem un citiem krēmiem - diezgan laba, tikai jāpagaida, lai šis produkts pilnībā absorbējās. Karstākās dienās man pietiek tikai ar šo serumu un krēmu neprasās, tāpēc mitrinošā sajūta ir pietiekama.

Efekts - ļoti labs! Pirmajās divās nedēļās novēroju, ka mans ādas tonis ir uzlabojies. Pēc pusotra mēneša pamanīju, ka mana āda izskatās veselīgāka, starojošāka un bez ierastās balto ziedu smaržas nevaru iedomāties savu rītu.
Šobrīd lietojot vairāk par diviem mēnešiem jūtu kā efekts ir nostiprinājies, āda izskatās veselīgāka, svaigāka un sejas āda kļuva tvirtāka, mazāk dehidrēta.
Bez parabēniem. Poras neaizsprosto,  ādu nekairināja.

Sastāvs:
Water, Homosalate (sunscreen, esp. anti-UVB), Oxtocrylene (sunscreen, anti-UVB), Glycerin (humectant), Ethylhexyl salicylate (sunscreen, esp. anti-UVB), Bifida Ferment Lysate (anti-inflammtory, decrease skin sensitivity), Silica (thickener, opacifying agent), Alcohol Denat. (solvant), Butyl methoxydibenzoylmethane (= avobenzone, sunscreen, anti-UVA), Dimethicone (emolient, slip agent), Isopropyl Lauroyl Sarcosinate (emollient), Styrene/Acrylates Copolymer (film-former), PEG-100 Stearate (emollient, emulsifier), Glyceryl Stearate (emollient, emulsifier), Tocopherol (Vitamin E, antioxidant), Synthetic Wax (emollient), PEG-8 Laurate (surfactant), CI 14700 /Red 4 (pigment), Stearic ACid, Dicaprylyl Carbonate, Stearyl Alcohol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Triethanolamine, Myristic ACid, Myristyl Alcohol, Sodium Benzoate, Palmitic ACid, Phenoxyehtanol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Ascorbyl Glucoside, Disodium EDTA, Capyloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Scutellaria Baicalensis Extract / Scutellaria Baicalensis Root Extract (antioxidant, anti-irritant), T-Butyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Parfum/Fragrance.

Cena: 37 ~ nopērkams lielākajās aptiekās, tai skaitā Benu aptiekā

Vai es ieteiktu šo produktu? Viennozīmīgi, ka jā! Man jau ir iepirkts otrs iepakojums, kas apliecina, ka man šis produkts ļoti patīk!

Lai skaista diena!
Ilze

*testa produkts



Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma