Meklē blogā

Schwarzkopf Osis+ produktu līnija Session Label un modes tendences

Saulains sveiciens šodienā!

Laikā, kad bija gandrīz tikpat silts, kā šobrīd, guvu iespēju  iepazīt šis sezonas karstākās tendences, kuras sagatavojuši un apkopojuši stilisti no Schwarzkopf Professional, visas tendences  vienkopus iedalot tos trīs lielās grupās, kuras  palīdzēs izpaust personību - piedodot tai  trendīgu noskaņojumu un odziņu.  Jāsaka, ka mīlu eksperimentēt ar krāsām un tekstūrām stilā un makeup, bet matu griezumos esmu pieturējusies pie konservatīvas klasikas atļaujoties tikai mainīt krāsu ar tonējošiem šampūniem.

Man ļoti uzrunāja Opulent - šī noskaņa un tendence sevī nes glamūru, jutekliskumu un sievišķību iedvesmojoties no  50` gadu sievišķīgām un koķetām cirtām kuras izcels klasisko kaķa-acs laineri un sārtās lūpas, tumšos piesātinātos nagus, tā klasiski iznesot sievišķības manifestāciju ikdienas solī. Uzskatu, ka šī ir pati klasiskā un katrai sievietei glaimojoša tendence,  uzkrāsot sarkanas lūpas , ieveidot matus gūstot pašpārliecinātības devu ikdienai.

Beat Icon - precīzas līnijas,  tai skaitā matu griezumi, ģeometriski raksti, zābaki, žaketes, melnbaltas svītras un bikses ar apgrieztiem galiem tas viss ir stils, kas priekš manis nav ikdiena, bet to mīlu vērot ciem, kuriem tas ir organisks un izceļ viņu personību.

Colorama  - oo jaa! Tas ir kaut kas priekš manas trakulīgās dabas, priekš iekšējā pusaudža, kurš katru reizi sarosās, kad tiek runāts par izteiktām krāsām, spilgtu pašizpausmi un ekspresīvu krāsu savienojumu.  Iedvesmots no Tokijas  Harajuku ielu kultūras, kura ir patiešām piesātināta un mani uzrunā brīžos, kad gribu izrauties no klasiskās pelēcības  ļaujoties krāsu ekspresijai.

Iepazinos ar atjaunināto Osis+ produktu līniju Session Label kurā ietilpst Molding Paste modelējošā pasta, kura būtu noderīga īsāku matu īpašniecēm. Salt spray sāls sprejs, tā jau ir klasika lai veidotu skaistas, dabiskas noskaņas lokas.
Ja šie divi produkti nav mana interešu lauciņā, jo tik bieži tos neizmantoju, tad matu putas un matu laka ir ļoti noderīgi produkti, kuri iederēsies gandrīz katras sievietes  skaistumkopšanas plauktiņā.
No jaunās sērijas produktiem manu sirdi iekaroja Powder Cloud fantastisks produkts kurš ļauj pacelt matus pie saknītēm, tā veidojot fantastisku apjomu.
Coal Putty ogļu pasta izteikti fiksējošs produkts, tāpat kā Crystal Gel kristālu želeja vairāk piemērotas īsāku matu īpašniecēm vai labs risinājums vīriešiem, kuri gatavi ļauties radošajam garam un dažādām frizūrām. Ticu, ka tos var izmantot arī garākos matu sakārtojums, tāpēc lai piedod man frizieri, bet es nezinu kā  jo neesmu matu sakārtojumu profesionālis.

Atzīšos, ka  Powder Cloud  produktu izmēģināju jau prezentācijas laikā un tiešām, varu teikt, ka efekts ir fantastisks, mani plānie mati ieguva apjomu un izskatījās biezāki, pacelti pie saknītēm. Šis efekts saglabājās līdz nākamai mazgāšanas reizei.



Tieši šo līdzekli esmu lietojusi gandrīz uz visiem man svarīgiem pasākumiem, jo apjoms kuru viņš piešķir ir tiešām ļoti unikāls, kā arī, mani uzrunāja pats ieklāšanas veids.
Osis+ Session Label Powder Cloud 

Iespējams, ka jau esat lietojušas šādus produktus, bieži vien viņi ir  pūdera produkti kurus viegli ieber matos pie saknītēm lai gūtu apjomu. Šis produkts  ir ar pumpīti, kuru izsmidzinot iegūsti ļoti smalku produkta mākoni, kas ir veiksmīgs risinājums, jo vari to dozēt tieši tik daudz un tur kur tās ir nepieciešams.
Efekts saglabājās arī pēc matu izķemmēšanas, jo nākamajā rītā pamodos ar kupliem matiem, tāpēc varu apgalvot, ka tas ir ideāls produkts, vismaz priekš manis!

Otras līdzeklis, kurš jau bieži ir mans sabiedrotais Osis+ Session Label Wolumizing Mousse 200ml matu putas, kas piešķir apjomu. Iespējams, ka domājat, kas gan var būt īpašs matu putās ? Izrādās, ka var! Pirmām kārtam man patika veids, kā tās ieklāt matos, tiešām ērti izsmidzināmas matu putas. Tu vari tās dozēt tieši tik un tur, kur viņas ir nepieciešamas jo tās ir izsmidzināmas gluži kā matu laka. Tas aiztaupa lieku mocīšanos ar matu putu ieklāšanu tieši pie matu saknēm. Otrā lieta, kas mani uzrunāja ir ūdens notis smaržā, kura ļoti diskrēti, bet patīkami rada  svaiguma noskaņu. Trešā lieta tā ir sajūta, ka neietek veidots "kaskas efekts" jo putas kaut arī fiksē un dod apjomu, tomēr tās pieļauj matiem būt brīvi krītošiem.

Mans loku sabiedrotais ir Osis+ Session Label Super Dry Flex matu laka 300ml  matu laka darbojās ļoti labi, lietoju ieveidojot lokas vai savaldot un piefiksējot matu sakārtojumus. Gluži identiska svaiga smarža, kas nav uzbāzīga, bet ļoti patīkama sajūtām.

Līdzeklis, kurš palīdz daudzpusīgi pasargāt matus Osis+ session Label Miracle 15 50ml produkta kurš paredzēts 15. dažādu problēmu novēršanai un pasargāšanai, tādām kā, karstuma aizsardzība UV, aizsardzība, zīda ekstrakti noguldina matus ļaujot tiem izskatīties veselīgiem un mirdzošiem. Manās sajūtas pirmais ko jūtu ir ūdens notis šajā produktā, tās skaisti vijās cauri visai sērijai. Man kā smaržu mīlošam cilvēkam tas ir komforta līmenis kuru izbaudu. Ar šo produktu nav jāpārspīlē jo pietiek ar pavisam niecīgu daudzumu, lai nogludinātu matus un piešķirtu tiem papildus mirdzumu. Lieliski tiek galā ar  "pūciņas" efektu.  Lieliski tiek galā ar sev uzdotajiem uzdevumiem, ja vien necenšas to ieklāt pārāk daudz, jo produkts ir krēmveidīgs un ar vienu pumpīša dozējumu pietiek maniem matiem.

Vienmēr gribās atrast  kādu detaļu, kuru mazliet kritizēt, īpaši,  ja  runājam par profesionāliem produktiem, bet jāsaka, ka šoreiz to nevaru izdarīt.  Produktu kvalitāte ir ļoti baudāma un laba, noteikti ieteiktu izmēģināt matu putas un sauso pūderi matu pacelšanai pie saknītēm, domāju, ka nenožēlosit.

Lai skaista diena!
Ilze


*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma