Meklē blogā

Catrice HD tonālais, ēnas, izgaismotāji

Čaviņas, meitenes! :)



HD Liquid Coverage sand beige 030
Catrice jaunums ko gaidīju ļoti ilgi - jo dikti vēlējos to izmēģināt,  solījumi par HD tonālo krēmu par labu cenu. Līdz tas nonāca manās rokās es ar nepacietību to sāku izmēģināt un sajutu to, ka priekš HD tonālā līdzekļa viņš ir ļoti vieglas konsistences, bet pilnas sedzamības produkts, kas ļoti iepriecināja, ņemot vērā ka šāda veida produktus es izvēlētos ja ir nepieciešams būt īpaši skaistai fotogrāfijās, vai kādā pasākumā.

Plusi:
Laba sedzamība
Viegla sajūta uz ādas - liekas, ka esmu gandrīz kā ar bb krēmu vai ko līdzvērtīgi vieglu
Neaizsprostoja poras un neveicināja liekas pumpas
Ļoti labi izskatās bildēs & video
Patika pipetīte un iepakojums kā tāds

Mīnusi:
Tomēr šis tonālais līdzeklis turās 5h uz manas ādas un tad sāk lēnām nozust no deguna rajona
Taukainais spīdums sāk parādīties  aptuveni pēc 3.5h / jālieto papīrīši liekā spīduma matēšanai/

Secinājums - derēs kombinētai/ normālai  varbūt arī sausai ādai, ja izmantosit primeri. iespējams, ka noturība būs lielāka uz mazāk taukainas ādas. Ļoti labi izskatās  foto un video, par to varat pārliecināties šeit kādā  video
Tas, ka šis nav ikdienas tonālais - ar to ir jārēķinās, bet priekš ballītēm, kur jāizskatās smuki noteikti derēs.

Kad iet runa par izgaismotajiem mani favorīti ir produkti  arī no  Catrice un Essence jo šie zīmoli māk radīt izgaismotājus kuri man patiešam patīk! Jaunais
Deluxe Glow izgaismotājs/010 The Glowrious Three/  nav izņēmums, viņš ir iekarojis manu sirdi ar saviem toņiem, klājumu un to, kā  tas izgaismo sejas ādu

Plusi: 
Pārdomāti toņi, kas noderīgi katram izgaismošanas fanātam un ne tikai.
Labs klājums, var uzslāņot
Satīnīgi toņi, mazliet matēta tekstūra

Mīnusi:
Mazliet pūderains


Glam & doll  acu laineris īpaši melnā tonī, produkts kurš ir ļoti labs,  vienmēr ir patikuši Catrice & Essence laineri, šim ir laba forma lai viegli uzvilktu  gan smalku līniju, gan piepildītu  un izveidotu  ko izteiksmīgāku. Noturība ir vidēji 8h, manuprāt labs rezultāts.

Plusi:
Ērts lietošanai
Laba noturība

Mīnusi:
Spicais galiņš var gribēt izžūt ātrāk par pārējo lainera daļu

Eye & Brow/020 But first, hot coffe!/ konturēšans palete  interesants produkts, priekš tiem, kuri vēlās paķert kaut ko līdzi nepārnāk garā ceļojumā, jo šo paketīti var izmantot gan priekš  ikdienas acu grima, gan priekš uzacu ietonēšanas, gan izgaismošanas. Laba paletīte izturīgā plastmasas iepakojumā, ko var droši iemest līdzi somā. Pieejami divi toņi, mans ir vēsāka apakštoņa.

Plusi:
Veiksmīgi ikdienas toņi
Derīga arī uzacu ietonēšanai
Iekļauts iz gaismotājs
Izturīgs iepakojums

Mīnusi:
Pūderaina
Jālieto ar acu ēnu bāzi, lai iegūtu izteiksmīgāku pigmentu

Secinājumi: Kvalitāte ir vidēji laba, pūderaina palete, bet viņa  var strādāt diezgan normāli un pat labi priekš ikdienas grima, vai kā palete kuru paķert līdzi kādā ceļojumā.

Prêt-à-Lumière ēnas manā īpašumā nokļuva divi toņi, viens ir sudrabains /030 Diner En Blance/, kurš ir ļoti maigas konsistences, krēmīgs tonis, metālisks un vairāk izmantojams kā izgaismotājs,  otrs ir maigi lavandu violets/050 La Vie En  Rose/, kas  tomēr manā skatījumā  vairāk lietojams kā akcents un iz gaismotājs ļoti bālai sejas ādai, vai lietojot kā ēnas uz kustīgā acs plakstiņa.
Iepakojums ļoti gaumīgs, smalks un acīm baudāms. Noslēdzās labi un vel nemēģina saplīst eņģīšu rajonā, kas Catrice ēnām ir vārīgā vieta.

Tādi ir mani jaunumi,  ar "dzīvajiem swatch" vari iepazīties manā video SPIED SEIT

Lai forša diena!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma