Meklē blogā

Derma Spa Cashmere Comfort delikāts maigums

Čaviņas, meitenes!
Sākoties ziemas sezonai gribās vairāk maigāku, siltāku un komfortablu lietu, sajūtu sev cieši blakus, gluži kā otro ādu labprāt nēsāju mīkstus, maigus audumus. Ķermeņa krēms ir šī rituāla sastāvdaļa, kas ļauj sev veltīt mazliet laika un rūpes.

Derma Spa Cashmere Comfort sērijas izstrādē iedvesma gūta no maiga pieskāriena. Kā apstiprina zinātniski pētījumi, tieši maigi pieskārieni rada prieku un labsajūtu. “Maigs un rūpīgs pieskāriens stimulē nervus un izdala prieka hormonus, kas to padara par svarīgu emocionālās labsajūtas sastāvdaļu. Iedvesmojoties no tā, mēs izstrādājām Cashmere Comfort ķermeņa sviesta sastāvu, kas ir tik maigs kā pieskāriens ādai, pateicoties Šī un kakao sviestam. Tas izkūst saskaroties ar ādu un sasniedz pat sausākās ādas dziļākos slāņus.” 
Dove Derma Spa serijas produkti vienlīdz komfortabli un maigi,tie neliek vilties arī šoreiz.Kādu laiku atpakaļ man beidzās mīļotais Dove roku krēms, tāpēc ar lielu baudījumu pirmām kārtam ķēros klāt Derma Spa Cashmere Comfort roku krēmam

Sajūtas un novērojumi: Tekstūra ir ļoti maiga, smarža delikāta, silta un atgādina ko ļoti maigu tikko jūtamu siltu aromātu, uzklājot uz rokām produkts sasūcās pietiekami ātri lai pēc mirkļa varētu turpināt iesāktās darbības - neatstājot taukainus nospiedumus.
Struktūra vairāk barojoša, rokas kļūst maigas, zīdainas.

Kā otrais  manu interesi piesaistīja ķermeņa sviests,  jo vairāk esmu lietojusi Dove ķermeņa losjonus, kuri tīri labi patika pēc savas vieglās struktūras un ātrās spējas sasūkties ādā. 
Derma Spa Cashmere Comfort ķermeņa sviesta struktūra vairāk bieza, sākumā tas lika domāt, ka  uzsūkšanās laiks būs pietiekami ilgs, bet tomēr,  līdz tas saskaras, izkusa uz ādas, ļoti atri uzsūcās aiz sevis atstājot maigu ādu un vieglu siltu aromātu. Barojoša un kopjoša sajūta pēc šī produkta lietošanas visas dienas garumā, man ļoti patīk, pat vairāk nekā losjons jo šis liekās tāds biezāks, barojošāks, tieši kas nepieciešams šajā aukstajā laikā.

Derma Spa Cashmere Comfort ķermeņa losjons attaisnoja uz sevi liktās cerības : Tekstūra zīdaina, aromāts baudāms,  sasūcās zibenīgi - perfekts produkts ātriem rītiem, kad katra minūte ir no svara, lai nenokavētu. Uzskatu ka šis produkts ir piemērots visiem ādas tipiem , jo neskatoties uz savām labām kopjošajām īpašībām dēļ šī sviesta un kakao eļļām, tas ir ļoti viegls savā struktūrā, ātri uzsūcās un neatstāj taukainus traipus uz apģērba.

Kopumā  ļoti forša sērija, lai parūpētos par ķermeņa ādu ziemā. 
Esmu krēmu un ķermeņa sviestu fanāts, jo katru reizi pēc dušas mīlu izvēlēties kādu sev tīkamu aromātu, no ķermeņa sviestu/losjonu kolekcijas, jāsaka ka šie Dove produkti ir vieni no tiem, pēc kuriem stiepjas rociņa visbiežāk.

Meklē šos produktus Drogās 
Derma Spa Cashmere Comfort ķermeņa losjons 200ml – 7,99 €
Derma Spa Cashmere Comfort ķermeņa sviests 300ml  – 8,99 €
Derma Spa Cashmere Comfort roku krēms 75ml – 4,49 €

Lai balta un skaista šī diena! ( gaidam sniegu :) :) ) 
Ilze 

*Testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma