Meklē blogā

Catrice -Victorian Poetry/ limitētā Ziemas kolekcija

Čaviņas, meitenes!

Ziemassvētku kolekcijas ir vienas no skaistākām gada kolekcijām, šis  komplektiņš no Catrice nav nekāds izņēmums. Jāpiebilst, ka es gadu šis  kolekcijas, jo mani tās nav pievīlušas, gluži tāpat kā šajā reizē.

Uzskatu, ka kolekcijas zvaigzne ir palete/C01 NostalCHIC/

Palete ar  fantastiski skaistiem violetiem, brūniem un persiku, zeltainiem toņiem, jāsaka ka paletes kvalitāte ir ļoti laba, lai tās klājot uz acu ēnu bāzes izveidotu skaistu, elegantu vai ikdienišķi maigu tēlu. Kopumā ļoti patīk šie toņi, kā arī tas, kā viņi sevi parāda uz plakstiņa - labi iztušējās, pārmērīgi nebirst un priekš savas cenas -laba ziemas palete.


Otrais produkts, kurš man liekās kas ļoti jauns un interesants ir Catrice matte pouder liner /C01 AristoMATTic/

Šis acu ēnu lainers - interesants produkts, klājās kā ēnas, ir iespējams labi ietušēt, bet ir iespējams izveidot ko līdzīgu lainera imitācijai. Produkta klājums ir vienmērīgs, tonis pelēcīgs ar violetu apakštoni ( tik skaists!). Pati lainera otiņa ir kā aplikators, tikai tievs un garš, tieši tāpēc ir iespējams novilkt precīzu līniju.

Foršs produkts ir /Highlighting Pebbles/izgaismojošās pērlītes/
C01 Queen Victoria Is Amused/


Kuras atgādina mazas ledenes, tonis ir pērļaini rozīgs, kurš piešķirs vaigu kauliem mazliet veselīgu mirdzumu, produkts, kuru var uzslāņot, vidējas pigmentācijas produkts. Īpaši mīlīgs dizains, kā jau visai kolekcijai. Tomēr vairāk rozīgs mirdzums, nekā neitrāls, tāpēc ar to ir jārēķinās.

Satin Matt Lip Colour/Lūpu krāsa /C01 BERRY BRITISH/ , kaut arī skaistā iepakojumā, tomēr jāsaka, ka lūpu krāsas klājums ir mazliet apgrūtināts, jāuzslāņo lai iegūtu pilnvērtīgu, spilgtu pigmentu. Tad kad ir uzklāts ( vēlams ar otiņu) tad turas pienācīgi labi, pat tad, kad nogājusi lūpu krāsas krēmīgā daļa, krāsas nospiedums, paliek uz lūpām ( krāsas atblāzma vel ir redzama).

Mazais kosmētikas maciņš, lūpu krāsai un mazajam roku krēmam noderēs, mīlīgs, bet lietošu kā monētu maciņu šajā ziemas periodā.
Koptēls ar produktiem: (p.s seja ir tik mirdzoša, jo fočēju ar telefonu, starp video filmēšanas laikiem, tā tad - video lampas tieši sejā un izgaismoja visu ko vien var :D)



Kopumā uzskatu, ka noteikti ir jāizmēģina acu ēnu palete!( nevajadzētu laist to garām!) Tad jau laineris un pērlītes, kaut gan no Catrice regulārās kolekcijas izgaismotāju trio ir labāks izgaismošanas variants!


Lai forša diena!

Ilze

*testa produkti

5 komentāri

  1. Šī laikam ir pirmā Catrice kolekcija, no kuras gribas VISU!

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
  2. Noskatījos veikalā uz paleti. Iespējams, iegādāšos. Šaubos tāpēc, ka, visticamāk, lietošu tikai četrus toņus, bet kopumā ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma