Meklē blogā

The Body Shop -Vanilla Chai valdzinājums

Čaviņas, meitenes!

Gandrīz  jau pavisam tuvu  ir svētku laiks, tāds prieks, satraukums sirdī, gluži kā bērnībā! Mīlu Ziemassvētkus, jo tas liek gaidīt manu svētku sezonu, dzimšanas dienu un vārda dienu, kas iekļausies šajā svētku maratonā.
Mājās ienāk svētku smarža ar  pagājušā gada foršo pirkumu, mājas aromātu no The Body Shop, kas tik jaki smaržo pēc vaniļas un piparkūkām. 



Kad ir runa par ziemas periodu nav nekā labāka par sarkano augļu tēju + mājas aromātu, kas uzlabo garastāvokli + ķermeņa krēmu/dušas produktu, kas uzsākot dienu liek justies mājīgi, maigi un īpaši svinīgi.
Tāpēc ieraugot šo dāvanu komplektu sajutos ļoti iepriecināta, manuprāt viņš  ne tikai man, bet arī citiem varētu patikt kā Ziemassvētku dāvaniņa. Tieši šis dāvanas iedvesmota iegādājos Chai latte ( iedomājaties, bet nebiju ievērojusi šos tējas-piena maisījumus eko veikalos) jo šī ķermeņa produktu komplekta smarža ir fantastiski garšīga, silta , salda mazliet "spicy", mazliet ārpus ikdienišķā.

Šajā Vanilla chai ābolīša komplektā ietilpst vairāki produkti.  Visus šos produktus vieno Vaniļas notis, brūnā cukura saldums, kardamona un kanēļa pikantums.
Ķermeņa skrubis 50ml :  Klasisks cukura skrubis, ar fantastisko saldo aromātu, labi noskrubē, bet ļoti maigi izkūstot uz ādas atstāj saldu noskanu un mazliet pabarotu ādu, jo ir jūtamas eļļiņas riekstu un ābolu , kuras ir produkta sastāvā. Piemērots arī jutīgai ādai, jo cukura skrubiši ir saudzīgāki nekā sāls skrubji.

Dušas želeja 60ml : Garšvielu maisījums, kurš  spēcīgi jūtams, veidojot saldu smaržas mākoni,  puto labi, ka jau visas The Body Shop dušas želejas, ādu nesausina. Domāju, ka tieši dušas želeja pēc savas intensitātes ir pats smaržīgākais no šīs Ziemassvētku produkcijas, īstens našķis!

Ķermeņa sviest-krēms 50ml -  uz ādas kūstošs, salds Ziemassvētku brīnums, tā smarža saglabājas tik ilgi, gluži kā Ķermeņa losjonam , tikai konsistences atšķiras, ja  losjons (60ml) ir  vidēji šķidrs, tad sviestkrēms rada  to foršo "gruntīgo" sajūtu, kad āda tiek kārtīgi pabarota. Produkti iesūcās ādā vidēji ātri. Smarža noteikti saglabājās visas dienas garumā, tomēr, tā nenoēdīs  parfīma smaržu, drīzāk tā ir jūtama tuvu pie ādas, neveidojot lieku smaržu mākoni dienas gaitās.

 Tomēr gribu pastāstīt par šī komplekta "pievienoto vērtību", kas manuprāt ir ļoti forša un atbalstāma. 
Katrs iegādātais dāvanu komplekts atjaunos 1 kvadrātmetru mūžameža un aizsargās apdraudētas dzīvnieku sugas.
Jo ja tā vai tā, vēlies iegādāties  kādu dāvanu, kāpēc lai  nenopirku  kaut vai šo mazo dāvanu komplektu no tā gūstot arī emocionālo labsajūtu, ka esi izdarījusi ko foršu :)


#JungleBells

Lai silti svētki!
Ilze

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma