Meklē blogā

Essence The Little X-mas Factory

Čaviņas meitenes!

Jāsaka, ka ziema šogad periodiski saņemas un parāda savu sniegoto pusi, cerams, ka uz Ziemassvētkiem tā izpaudīsies uz pilno klapi nosedzot pelēkos, plikos kokus ar siltu, gaišu, sniega vilainīti. Tomēr, lai arī kā nebūtu , veikali parūpējās par Ziemassvētku noskaņas radīšanu.
Jāsaka, ka kosmētikas zīmoli Essence un Catrice vienmēr veido vizuāli baudāmas ziemas kolekcijas, kas ļauj ielaist mazliet prieka sirdīs par gaidāmiem svētkiem.

Tomēr, bieži vien vairāk tās ir vizuāli un emocionāli baudāmas, nekā fiziski  tādā līmenī, kā gribētos..  Šoreiz jāsaka, ka esmu pozitīvi pārsteigta! Tiešām! Šīs ziemas kolekcija ir izdevusies Essences zīmolam, varu pačukstēt, ka arī Catrice, bet visu pēc kārtas.
Essences ziemas kolecija the little x-mas factory ir burvīga, ne tikai vizuali baudāma un piemīlīga, bet arī tur esošie produkti ir gana labi, lai es ieteiktu tos nopirkt un justos gandarīta par labu ieteikumu!
Esmu safanojusies par acu ēnu paleti / 01 north pole express delivery/ , tādi satīna toņi, protams, simpātiskais dizains šim acu ēnām liek viņas iemīlēties, bet tas nav centrālais notikums.  Visvairāk priecē cik skaisti ēnas pludinās, sadarbojās viena ar otru  un burvīgi satīnīgi mirdz.

Ēnu tekstūra sevi atklāj, kad ir sanācis tikt galā ar cieto kārtiņu kuru sedz šīs  "ledus lāstekas" kuras ir  kārtīgi sapresējušas ēnas līdz maksimāli cietai konsistencei. Sākumā konkrēti jāiestrādā ēnas otā, pēc pirmās reizes viņas pakļāujās un ar diezgan labu atdevi klājās uz plakstiņiem.
Iespējams izveidot gan dienas, gan vakara variantus. Jāsaka ka toņi paši par sevi ir ļoti skaisti, gan siltāki, gan vēsāki. Zelta tonis sevi parāda ļoti labi.
*swatchi ar pirkstu un sintētisku otu ( sintētiska ota paņem mazāk produktu) uz ādas, bez praimera.



Produkta plusi :
Skaisti toņi- labi kombinējās savā starpā
Satīna finišs-  nav pārāk mirdzošs
Labi pludinās 
Labs pigments -saslapinot otu fix produktos, var uzslāņot metāliskākam efektam

Mīnusi:
Sākumā grūti paņemt ar otu
Baltā paletīte noput ar ēnām










2in1 core concealer in 01 elf-approved! 
Vel viens no ļoti labiem produktiem, šo arī iesaku no visas kolekcijas, jo klājums ļoti labs, skaisti izlīdzinās, lietoju lai nomaskētu tumšos lokus, nemēģina pārmērīgi salīst rieviņās un nav tik ļoti redzams. Man patika šis produkts.

Liquid gold eyeliner  in 01 ho-ho-ho.

Šis ļoti skaistais, zelta lainerītis ir foršs, lai akcentētu zeltainu grimu, tomer jāsaka, ka viņš nav tik noturīgs, kā klasiskie Essences lainerīši, kurus es uzskatu par ļoti labi noturīgiem. Kaut arī uz manām "acīm" šis zelta laineris ir labs, tāpēc priekš akcenta būs ļoti ok, tomēr, iesaku kombinēt ar klasisko melno laineri un šo uzvilkt virs tā. Būs ļoti interesants efekts.

Contouring palette available 01 elf yourself!

Ziemas kolecijas konturēšanas paletīte ir gana laba, ja nav šāda tipa produkts, bet ja ir  tad principā nav īsti  nepieciešamība pēc jauna, protams, iepakojums ir mīlīgs un ļoti meitenīgs, man patīk. 
Patī pūderu struktūŗa ir  laba, lietojama, klājās labi, iztušējās pavisam normāli,  tāpēc varu apgalvot, ka produkts darbojās.

Liptint  in 01 all i want for x-mas is you.
Sākumā,  uzmetot acis uz šo iepakojumu, nodomāju, ka tā ir nagu laka, bet nē, tomēr lūpu spīdums. Iepakojums mīlīgs, smaržo jauki un man patīkami. Klājums mazliet lipīgs, bet  kopumā lietojams produkts.

Cik zinu, šajā kolecijā vel ir smaržas, nagu lakas un roku krēmi, kuri gan man netika izmēģināšanā, jāsaka, ka nagu lakas liekās ļoti skaistos toņos, īpaši zeltainā un zaļā, šajā svētku sezonā tās izskatītos dikti feini.
Pavisam piemirsu pieminēt, šajā kolecijā ir arī manikiram domātie stikeri/ uzlīmes/ nail jewelry sticker in 01 santa's back in town /zeltainā krāsā, kurus noteikti izmēģināšu - ideja liekās forša. 

Ja man būtu jāizvēlās, es noteikti  ieteiktu acu ēnu paleti un konsīleru, ja man nebūtu konturēšanas produktu tad paletīti konturēšanai. Kopumā ļoti laba kolekcija par savu naudu.

Lai skaista diena!
Ilze 

*testa produkti

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma