Meklē blogā

Catrice nagu lakas & lūpu krāsas

Sākšu ar to, ka  nagu lakas no Catrice ir ļoti labs variants, ņemot vērā draudzīgo cenu un interesantos toņus,  kurus pietiekami bieži atjauno, lai atrastu ko nebijušu un unikālu katru sezonu, tieši tāpēc man  tik ļoti patīk viņu nagu lakas.

Protams, jāpiemin, ka  10ml  tas ir pietiekams tilpums, lai veiksmīgi tās izmantotu, lai trenētos dažādos nagu dizainos, kas ir kļuvuši par manu pēdējā laika aizraušanos.
Catrice Noir Lacquer 02 Noir Rouge nagu laka ar ērto, plato otiņu piesātinātā naksnīgā bordo tonī, klājās viegli, bet  vēlams lietot bāzes kārtu, lai šis tonis nepārnesās uz nagiem. Klāju divās kārtās, lai panāktu pilnīgu un necaurspīdīgu efektu.
Catrice Ultimate serijas nagu laka 118 Take a Brick tonī,  skaists ikdienas tonis, mazliet mierpilsonisks, bet lieliski saderēs ar dažādiem tēliem un apģērbiem, skaisti kombinējās ar bordo toni. Klāju divās kārtās lai panāktu izteiktu piesātinātu efektu. Ļoti skaists  tonis, ar mazliet iesarkanu apakštoni.
Catrice Ultimate  sērijas violetais sapnis 121 Plump Around  mazliet mierpilsoniski  violets tonis, rudenīgs, tumšs un principā jau tīkams, ja to kombinē ar kādu citu violeto toni vai izmanto nagu dizainos.
Visas šīs lakas viennozīmīgi vieno tas, ka tās klājās labi, diezgan ātri nožūst un nēsājās savas trīs dienas ar ko man pilnībā pietiek.

Pievēršoties trim bezgala skaistām lūpu krāsām, kā vienmēr toņi ir debešķīgi, bet ja man būtu tās jāierindo kādā secībā, tad pati ērtākā un tīkamākā tieši priekš manis ir krītiņ- veida lūpu krāsa/zīmulis skaistā rozā tonī, ļoti patīk,  kā viņa nēsājās un noturības ziņā, no šīm visam trim tai noteikti ir  pirmā vieta. Šis lūpu krītiņš ir viens no biežāk lietotajiem ikdienā, pārāk nesausina lūpas, kaut gan pēc kafijas pauzēm ir jāatjauno. Noēdās no lūpām pakāpeniski, mazliet matēts finišs. ( Traki jo nedēļu no vietas izmeklējos, skatos ka esmu to pazaudējusi, jo bieži nēsāju līdzi :( tāpēc nevaru Jums atrādīt iekš foto).

Catrice Shine Appeal Fluid lipstick Intenese ( tonis 040 Rose Your Voice!)  pēc konsistences atgādina šķidro lūpu krāsu,, kura vairāk sliecās uz lūpu spīduma pusi, bet nēsājas ar patīkamu glancētu finišu, kurš savā silikona slīdamībā rada komfortablu labsajūtu lūpu ādai. Lūpas izskatās apetetelīgi glancētas un krunciņas tiek skaisti notušētas un aizpildītas. Patīk konsistence jo nav lipīga, tonis  mazliet vairāk par manu dabisko lūpu krāsu. Noturība - jāatjauno pēc kāda laika. Iepakojums - liekas dikti tīkams, tāpat kā klasiskais vaniļas aromāts lūpu produktam.

Catrice Velvet Mat neizsakāmi gaumīgs iepakojums, matēts, tīkams acīm un citām maņām, aromātisks un visādi citādi baudāms. Tekstūra ļoti maiga, skaisti klājās  un komfortabla sajūta, bet ļoti nenoturīgs, ja mēs runājam par sarkano toni , kurš man ļoti patīk, bet nenoturības dēļ nav mans favorīts. Iespējams, ja lietotu mazliet maigākos toņos, tad nenoturība īsti netraucētu, jo finišs ir ļoti skaists, kaut arī neredzu tajā neko matētu, vairāk satīna atspīdumu.
Pirmajās divās bildēs sākumā bez zīmuļa, tad ar zīmuli, centos savaldīt Matēto lūpu krāsu, bet nekas neizdevās, mazliet labāk noturas, bet lūpu kaktiņos vienalga mazliet aizplūst.

Kopumā  noteikti skatītos uz krītiņ-veida lūpu krāsu un nagu lakām, tie šobrīd ir favorīti no šīs konkrētās kolekcijas.

Lai forša gada nogale
Ilze


*testa prdukti

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma