Meklē blogā

Remescar Eye bags and dark circles- Inovatīvs produkts!

Guvu iespēju piedalīties prezentācijā par ļoti inovatīvu produktu Remescar Eye bags and dark circles, kurš gan vairāk ir aktuāls cilvēkiem ar izteiktākiem acu maisiņiem, nekā tie mēdz būt man, bet šis produkts ir ļoti aktuāls manai mammai, kur acu maisiņi, diemžēl, tā ir ikdiena.


Dr. Valeine norāda, ka no problēmām ar maisiņiem un tumšajiem lokiem zem acīm ir grūti izvairīties. Dažiem par galvēno cēloni kļūst iedzimtība, citiem — pārlieku aktīvs dzīvesveids, kas traucē izgulēties, tomēr 30 gadu vecumā kaut kādā mērā ar šo problēmu saskaras visi
Tumšie loki un  acu maisiņi ir samērā nepatīkama problēma, jo arī izmantojot  korektorus tos ir ļoti grūti noslēpt, pat ja tie tiek galā ar tumšajiem lokiem, maisiņi ir tā lielākā problēma, kur ļoti cenšoties var tikai daļēji noslēpt vai pareizāk sakot mazināt uzmanību tam rajonam.Tieši tāpēc es uzskatu, ka šāda veida produkts ir ļoti būtiska inovācija sievietēm un vīriešiem, kam šī ir smaga problēma, bet kuri negrib izmantot ķirurģisku iejaukšanos, lai to risinātu.

Par uzklāšanas specifiku un maniem novērojumiem lietojot šo produktu:

Svarīgi ir mitrināt ādu, veicot ikdienas sejas ādas kopšanas rutīnu, uzklājam acu krēmu un ļaujam lai viņš iesūcās, tikai TAD klājam šo līdzekli, jo tā mēs nodrošināsim maksimālu mitrināšanu un pareizu jutīgas acu zonas kopšanu.
To, ka visu klājam ar tīrām rokām, protams, ka nav jāpiemin. Rīsu grauda lielums ir optimāls variants, bet dažreiz  prasās mazliet vairāk, atkarīgs no problēmzonas apmēra.  Neklājam pārāk tuvu acīm, jo tā varam kairināt jutīgo ādu, bet nevajadzētu arī klāt pārāk tālu, jo tad neredzēsim efektu, klāju ar zeltneša pašu galiņu maigi tap-tap veidā virzienā no iekšpuses uz āru.
Sajūtu ziņā jutu vieglu kņudināšanu, bet alerģiju tā neizraisīja, ne man, ne mātei, ne arī draudzenei kuru iesaistīju praktiskajā eksperimentā..
Mana māte teica, ka jūtot ari vieglu velkošu sajūtu( aptuveni līdz 4min kura pārgāja),  bet tieši uz viņas vislabāk varēja novērot eksperimentu, pateicoties tam, ka maisiņi pazuda aptuveni 3min laikā viņa izskatījās savus desmit gadus jaunāka! Interesanti, ka efekts ir tik ātrs, tāpēc pēc uzklāšanas saglabājiet seju mierā un necenšaties pārāk lietot mīmiku, vismaz šis divas pirmās minūtes, tā gūstot labākus rezultātus.
Vērtējiet paši! Tas nav fotošops! Šādi rezultāti mani ļoti izbrīnīja.
Kad mana draudzene šo produktu izmēģināja arī viņa juta vieglu kņudināšanu, tādu kā kustību šajā zem acu rajonā, kaut arī viņai tie maisiņi nav tik izteikti kā manai mammai, toties tie pazuda vel zibenīgak. Produkta konsistence ir vidēji bieza, maigi rozīgā pustonī, kuru nevar redzēt pēc uzklāšanas.

Svarīgi  atcerēties, ka šis produkts  darbojās visas dienas garumā un izveido tādu kā smalku kārtiņu, kura nofiksē rezultātu, tad, kad  vakarā notīram kosmētiku nākamajā rītā vairs efekts nesaglabājās.
Šis produkts ir vairāk tāds, kuru glabāt mājās un ja ir kāds īpašs pasākums, tad to lietot, uzskatu, ka vizāžistam šis produkts varētu ļoti palīdzēt ekstrēmās situācijās, kad acu maisiņi ir jālikvidē ātri un efektīvi.
Cik saprotu, šo produktu var lietot katru dienu, bet pēc  trīsdesmit dienām jāveic maza pauze 1-2 dienas apmērā, lai izvairītos no kairinājuma riska.
Kopumā vērtēju šo produktu kā ekselentu, jo tas sevi parādīja ļoti labi!
Remescar Eye bags and dark circles iespējams iegādāties BENU aptieku tīklos, kas ir labi, jo ja radīsies kādi specifiskāki, medicīniski jautājumi  aptiekāri noteikti sniegs konsultāciju.

Lai forša diena

Ilze

*testa produkts

Nav komentāru

Komentārs būs redzams pēc apstiprinājuma